Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №404 від 09.07.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Патрульне авто у ДТП не винне

Адміністративну відповідальність за створення аварійної ситуації на дорозі понесе водій маршрутного таксі. Нагадаємо, що ДТП за участю патрульного авта та маршрутки сталося поблизу Бармаків. Згідно з висновками експертів, водій останнього транспортного засобу мав технічну можливість уникнути зіткнення та застосувати екстрене гальмування.

Сам себе підпалив

У Дубровицьку ЦРЛ з діагнозом термічні опіки тулуба, голови, кінцівок (85 відсотків поверхні тіла), опіком дихальних шляхів, опіковим шоком, госпіталізували 24-річного Валерія. Хлопець облився бензином і підпалив себе. У такий спосіб житель с.Берестя Дубровицького району вирішив піти з життя.

Годував худобу коноплею?

Від 8 до 12 років може провести за ґратами 43-річний житель села Черниця. У його помешканні правоохоронці знайшли майже 18 кілограмів макової соломки. Господар зберігав наркотичне зілля у підсобних приміщеннях свого господарства.

За словами начальника Корецького РВ Василя КРАЛЬКОВСЬКОГО, підозрюваний стверджує, що накосив чудо-зілля в полі та давав його худобі. А те, що затримали його під час збуту макової соломки, пояснює просто: “чорт поплутав”.

Обікрали на чверть мільйона

Із помешкання рівнянки Надії невідомі особи викрали гроші та майнові цінності. Встановлено, що зловмисники проникли у квартиру потерпілої, зламавши замок, та поцупили 10 тисяч доларів США, 25 тисяч гривень та 20 найменувань золотих виробів на загальну суму близько 200 тисяч гривень.

Забив батька до смерті

39-річний Михайло, житель села Богдашів Здолбунівського району, побив батька, внаслідок чого останній помер. Тіло загиблого направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи.

Ситуацію в Пляшевій досліджують у прокуратурі

Прокуратура порушила кримінальну справу за фактом неналежного виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я неповнолітніх, що спричинило тяжкі наслідки. Нагадаємо, що 27 червня в селі Пляшева Радивилівського району сильний штормовий вітер повалив дерево на один із наметів, в якому перебували учасники всеукраїнського фестивалю школярів “Нащадки козацької слави”.

09.07.2009За матеріалами центру пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області, ВГЗ УМВСУ в області, прес-служби прокуратури області



Рівне-Ракурс №10 від 09.07.2009p. 
На головну сторінку