Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №405 від 16.07.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Крадуть з кладовища

З меморіалу на кладовищі “Дубенське”, що у Рівному, невідомі викрали чотири туї.

Трагічне приземлення

7 липня до опікового центру Рівненської обласної лікарні з діагнозом опіки вогнем понад 70 відсотків тіла був госпіталізований 17-річний Павло, житель села Гута Костопільського району. Як вдалося з’ясувати, у ніч на Івана Купала компанія хлопців розпалила багаття, переважно з автомобільних шин, через яке стрибала у воду. Близько першої години ночі, стрибаючи через вогонь, 17-річний Павло зіштовхнувся з товаришем, який “летів” з іншого боку. Через сильне задимлення друзі не помітили один одного. Постраждалого парубка доправили до місцевого медпункту, де каретою швидкої допомоги у важкому стані негайно госпіталізували в опіковий центр обласної лікарні.

Один дотик до смерті

8 липня в селі Новий Корець Корецького району на власному подвір’ї смертельно травмувався малолітній Назарій. Дитина взялася рукою за неізольовану частину провода електроподовжувача, прокладеного з житлового будинку через подвір’я до хліва.

Канікули з “користю”

У Дубровицькому районі 16-річний Ігор, учень однієї з місцевих шкіл, викрав з будинку 34-річного Юрія 100 доларів США та 450 Євро.

За бурштином - з лопатою

У Володимирецькому районі працівники відділу спеціальної міліції УМВС затримали чоловіка, який за допомогою лопати видобував бурштин. Під час поверхневого огляду було виявлено та вилучено 556 грамів бурштину.

Чоловіка обікрали… дружина і донька

Житель села Корнин Корецького району Михайло звернувся до райвідділу міліції із заявою про те, що його дружина Олена та донька Ганна викрали його гроші в сумі 1125 гривень, паспорт та ідентифікаційний код, видані на його ім’я.

Збирав ягоди - знайшов змію

44-річного Миколу з села Князівка Березнівського району під час збирання лісових ягід вкусила змія. Чоловіка госпіталізували у Березнівську райлікарню. З початку літа це вже четвертий випадок укусу людей зміями.

Чотири дні хлопець блукав лісом

Лише на четвертий день вдалося розшукати 15-річного Степана, який загубився у лісі ще 6 липня. Хлопець збирав ягоди між селами Мар’янівка та Карасин Сарненського району, а вийшов із лісу аж у селі Нетреба Володимирецького району. І хоча Степан перебував у шоковому стані, медична допомога йому не знадобилася.

16.07.2009За інформацією ВЗГ УМВСУ в Рівненській області, ГУ МНС в області



Рівне-Ракурс №10 від 16.07.2009p. 
На головну сторінку