Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №412 від 02.09.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На дорозі

П’яні водії ведуть себе як дворічні діти

З настанням сутінків від кожного водія вимагається найбільша концентрація уваги та вміння вправно керувати авто, однак деякі любителі хмільної їзди сподіваються на те, що саме з ними нічого не трапиться. Щодоби інспектори ДПС Рівненщини зупиняють близько 30 нетверезих керманичів.

Не стала винятком і ніч з 23 на 24 серпня, коли інспектори ДПС Олександр Якубович та Володимир Фірчук о 3 годині ночі зупинили для перевірки автомобіль Хюндай. Підозра в інспекторів, що водій Володимир вживав спиртні напої, виникла відразу.

Запропонувавши пану Володимиру пройти у медичному закладі огляд на стан сп’яніння, інспектори впродовж години не могли почути від порушника чіткої відповіді. Водій безперервно говорив по мобільному телефону, намагаючись відшукати когось, хто міг би вплинути на рішення правоохоронців щодо притягнення його до адмінвідповідальності. У присутності свідків він погоджувався пройти тест і водночас відмовлявся проїхати до медзакладу. Зі сторони поведінка водія нагадувала витівки дворічної дитини. Солідний чоловік грався “у поїду – не поїду”, чим провокував правоохоронців до більш рішучих заходів.

Врешті водія було освідчено в медичному закладі. З’ясувалося, що підозри інспекторів були не безпідставні. Заключення лікаря - алкогольне сп’яніння. На даний час пан Володимир чекає засідання суду, котрий винесе справедливе рішення щодо його подальшої долі в якості водія.

02.09.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 02.09.2009p. 
На головну сторінку