Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №413 від 09.09.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Благодійність

Наталія Сумська “вірить і любить”

Наталія Сумська “вірить і любить”

Нещодавно Українська греко-католицька церква розпочала благодійний тур Західною Україною під гаслом: “З вірою і любов’ю”, що проходитиме під патронатом Блаженнішого Любомира (Гузара). Восьмого вересня на благодійному концерті у Рівному виступали Тарас Петриненко, Тетяна Горобець, “Піккардійська терція”, “С.К.А.Й.”, Гудімов, сестри Горгішелі, Дарина СУМСЬКА. Ведучою того вечора стала народна артистка України Наталія Сумська. Зібрані під час благодійного концерту кошти підуть на побудову Патріаршого Собору УГКЦ в Києві.

Перед початком благодійного концерту Наталія Сумська радо поспілкувалася зі студентами та місцевими ЗМІ. У своїй розмові народна артистка зізналася, що доки житиме, доти любитиме театр, і переконана в тому, що українська жінка дуже сильна, і їй підвладне все. “Мене колись бабуся навчала: коли важко - йди до людей. Я так і роблю, не уявляю, як людей можна не любити”, - говорить пані Наталія.

Серіали “на один день” - не її рівень, вважає Наталя Сумська, тому обирає ролі високого масштабу. Та не відкидає можливості пристати на таку пропозицію, якщо у її героїні буде харизма. “То не є робота для мене - шинкувати ковбаску. Я хочу, щоб мою героїню пам’ятали”, - розповідає артистка.

Вона взяла участь у благодійному концерті, бо сподівається, що, поєднавшись у вірі і любові, ми таким чином підтримаємо одне одного. “Треба обов’язково вірити, і все у нас налагодиться. Як є любов - буде все”, - наголошує Наталія Сумська.

09.09.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 09.09.2009p. 
На головну сторінку