№417 від 08.10.2009p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Без рецепта
( Продовження. Початок в минулому номері) А в банку № 1 покласти 2 ст. л. рису, залити водою і поставити її за банкою № 6. Наступного дня поснідати вмістом другої банки (приготувати так, як рис із першої банки), наповнити її 2 ст. л. рису та водою і поставити в кінець черги. Кажуть, що наслідком цього лікування є не лише поліпшення стану хребта, а й схуднення.
Слизистий відвар рису п’ють під час поносу, дизентерії, позаяк рис пригальмовує моторну функцію кишечнику. Одну частину рису треба залити сімома частинами води, прокип’ятити 15-20 хв. Пити по третині склянки через кожні 2 години. Такий відвар корисний людям з хронічними хворобами органів травлення.
Якщо ангіна, грип чи пневмонія - готують відвар рису:
1 склянку залити сімома склянками води, додати 1 ст. ложку м’яти, прокип’ятити, додати кашку натертої на дрібній тертці цибулини, розмішати. Відвар пити по третині склянки через 2 години.
Справжній рис - високоенергетична їжа, особливо корисна для дітей, післяопераційних хворих, хворих з ураженнями нирок та печінки. Не слід вживати рис у разі ожиріння та запору.
08.10.2009 | Ольга ЯРОШ |
Рівне-Ракурс №10 від 08.10.2009p. На головну сторінку |