Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №420 від 29.10.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Екологічний тур

“Клімат змінюється! Час діяти разом!” - під таким гаслом у Рівному пройшов інформаційний тур Всесвітнього фонду природи WWF. Во-лонтери інформували городян про причини і наслідки зміни клімату, необхідність зниження викидів парникових газів в атмосферу, а також про можливість кожного громадянина зробити свій внесок у боротьбу з глобальним потеплінням.

Дітей заохочували до праці

25 жовтня у НВК №2 відбувся фінал проекту “Чистий двір - чисте місто”. Мета заходу - заохотити дітей шкільного віку до активної участі в громадському житті міста, зайнятості вільного часу, залучення молоді до громадських робіт та організації трудових загонів і усвідомлення чистоти міста через підвищення власної екологічної культури. З 23 по 24 жовтня 15 команд школярів змагалися в прибиранні на закріплених територіях.

Концерту не буде

Запланований на 28 жовтня концерт братів Пономаренко не відбувся. Причина - мала кількість проданих білетів. Це мав бути перший концерт відомих пародистів на Західній Україні.

У Рівному рятували “БОММЕР”

Минулої середи на майдані Незалежності зібралася рівненська молодь, аби висловити свій протест проти знищення першого стаціонарного кінотеатру Східної Європи, що знаходиться у Харкові.

Влітку Харківська обласна рада вирішила виставити на продаж будівлю кінотеатру “БОММЕР”, у відповідь на що стартувала громадянська кампанія “Врятувати “БОММЕР”. Мета заходу - зберегти кінотеатр у комунальній власності та його профіль - показ інтелектуального, фестивального, некомерційного кіно.

Працівників “Комуненергії” не чіпатимуть

З 1 листопада приступить до роботи переможець конкурсу по оренді КП “Комуненергія”. Орендар, ім’я якого стане відоме 29 жовтня, матиме свої ліміти на газ, що передбачено умовами конкурсу. Сама процедура тендеру відбуватиметься під наглядом депутатської комісії.

Крім цього, прихід нового винаймача ніяким чином не торкнеться працівників підприємства, затримок з виплати зарплати не буде. Так принаймні обіцяють міські чиновники.

Про аварійність будинків знають

У наступному році міська влада першочергово проведе ремонт будинку по вулиці С.Бандери,17. Кошти в бюджеті обов’язково передбачать через серйозність проблеми. Аварійні будинки на вулиці Соборній також не залишаються поза увагою комунальних служб. Де потрібно - зроблять стяжку та закінчать ремонт.

Цьогоріч комунальники покрили сучасним європейським руберойдом п’ять десятків дахів та заасфальтувати чимало придворових територій. Якщо нічого не завадить, за кілька років подібних проблем у місті не буде.

Гуртожиток на Фабричній заберуть у місто

На наступній сесії Рівнеради гуртожиток на вулиці Фабричній,20 заберуть у комунальну власність міста. Після цього вільні площі виділять для тих містян, які стоять у черзі на житло.

29.10.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 29.10.2009p. 
На головну сторінку