Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №225 від 02.02.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#«Рівнегаз» нагадує

Бережіть тепло в оселях

Різке пониження температури навколишнього повітря стало справжнім іспитом для мешканців не лише нашої області, а й України в цілому. В таких умовах досить непросто витримати температурний режим в оселях.

Цілком природно, що людина прагне обігріти своє помешкання, в зв'язку з чим різко зросло споживання природного газу.

Надзвичайно нерівномірний та імпульсивно великий відбір газу, в першу чергу в години максимального навантаження, в так звані години «пік», призводить до пониження тиску в системі газозабезпечення області та може спричинити автоматичне відключення газопостачання окремих споживачів. Як результат - виникнення аварійних ситуацій.

На жаль, у ці дні мають місце випадки використання газового обладнання не за призначенням - наприклад, для обігріву приміщень з використанням газових плит та духовок, - а це не лише понаднормове споживання газу, але й реальна загроза отруєння чадним газом.

У зв'язку з цим переконливо просимо мешканців області не піддавати своє життя та життя своїх близьких страшному ризику, з розумінням поставитися до ситуації, що склалася, ощадливо й раціонально використовувати природний газ. Зберігати тепло в ваших оселях шляхом ущільнення та утеплення вікон і дверей, не допускати незасклених вікон та відчинених дверей у під'їздах ваших будинків.

02.02.2006ВАТ «Рівнегаз»



Рівне-Ракурс №10 від 02.02.2006p. 
На головну сторінку