Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №426 від 10.12.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#До суду

“Гурмани” спеціалізувалися на телятах і оселях

Розбійний напад на одну з родин - мешканців Рівненського району, який так жваво обговорювався у ЗМІ влітку цього року, розкрили минулого тижня!

- Зловмисники діяли за класичною схемою: у масках напали на сім’ю - чоловіка й дружину - у їх власному будинку, зв’язали та катували, - нагадав головний міліціонер області Ярослав ГОЛОМША. - У цієї групи осіб була інформація, що вищезгадана родина зберігає в оселі цінності й готівкові кошти. Та вони змогли заволодіти лише чотирма тисячами гривень, адже решту господарі тримали на банківських рахунках.

За словами очільника міліції Рівненщини, на даний час заарештовано четверо осіб, серед яких є мешканці Рівненського району, Києва та “гість” із Дніпропетровська. Двоє із них раніше судимі: один - за вбивство, інший - за розбійний напад і хуліганство. Фігуранти, найімовірніше, встигли “відзначитися” не лише у нас. Їх небезпідставно підозрюють у скоєнні розбійних нападів на Київщині. До того ж, жили вони не розбоєм єдиним…

На території Рівненського району, а саме села Зоря, ця група осіб викрадала телят та іншу живність, згодом її різала, готувала та споживала. На даний час встановлено шість таких фактів, до яких причетні розбійники-“гурмани”.

- У зловмисників було вилучено нарізну вогнепальну зброю, набої, маски. При документуванні та затриманні цієї групи також встановлено, що її учасники готувалися до низки розбійних нападів на бізнесменів та підприємців у Рівненській і Київській областях. Без сумніву, ми можемо говорити, що вчасно припинили їхню злочинну діяльність, не давши “розгорнутися” на повну потужність, - підсумував Ярослав Голомша.

10.12.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 10.12.2009p. 
На головну сторінку