Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №427 від 17.12.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини області

Дитячому спорту - бути

Нещодавно у Корці відбулося урочисте відкриття дитячо-юнацької спортивної школи. На проведення капітального ремонту з районного бюджету виділили 828 тисяч гривень. У шести відділеннях та 26 навчальних групах школи навчається 512 учнів за напрямками: футбол, волейбол, настільний теніс, вільна боротьба. Вихованці школи - неодноразові переможці та призери чемпіонатів України, області та відкритих регіональних турнірів.

Здолбунівські залізничники вчились у білоруських

Минулого тижня на базі Здолбунівського професійного ліцею залізничного транспорту відбулося підписання договору про міжнародну співпрацю між ЗО “Брестський державний професійний ліцей залізничного транспорту” та Об’єднанням шкіл ім.Владислава Реймонта в Малашевичах.

Протягом 2009 року наші залізничники вивчали досвід у Республіці Білорусь та Польщі. Також відбувся взаємообмін між учнями та працівниками.

День відкритих дверей для інвалідів

Минулого тижня Радивилівський районний центр зайнятості провів День відкритих дверей для людей з особливими потребами. Участь у заході взяли інваліди працездатного віку. Працівники центру зайнятості ознайомили відвідувачів з послугами, які надають шукачам роботи, соціальними гарантіями для цієї категорії громадян, а також новітніми методами пошуку роботи.

Дубно зекономить на Новому році

У центрі Дубна на майдані Незалежності поставлять новорічну ялинку.

Закріплятимуть лісову красуню комунальні служби, а працівники культури прикрашатимуть гірляндами і різноманітними іграшками. Та цього разу за ялинкою до лісу ніхто не поїде. Новорічне дерево виросло поруч з підприємством “Дубнокомуненергія”.

Ющенко побачив онкодиспансер

У рамках робочої поїздки до Рівненської області Віктор Ющенко оглянув будівництво другої черги обласного онкологічного диспансеру. Главу держави поінформували про те, що після завершення будівництва лікувальний заклад матиме 240 стаціонарних ліжок, а поліклінічне відділення прийматиме 300 пацієнтів щодоби. Друга черга будівництва передбачає хірургічне відділення та відділення інтенсивної терапії.

Інформація про нацменшини у довіднику

Днями відбулася презентація довідника, у якому зібрана інформація про національно-культурні меншини Рівненщини. Довідник видано у рамках відзначення 70-річчя Рівненської області. Ідея виходу в світ довідника належить спеціалістам управління внутрішньої політики та інформації Рівненської ОДА.

17.12.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 17.12.2009p. 
На головну сторінку