Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №427 від 17.12.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Занепокоєння

“Кримінальні авторитети” злітаються на Януковича, неначе мухи на мед

Ці групи, у разі перемоги ПР і, зокрема, їх кандидата на виборах, будуть становити основу крила для рейдерського захоплення підприємств і майна, від великого до малого і середнього бізнесу

Народні депутати проникнуть в резиденцію Межигір’я, щоб подивитися, що з неї зробив Віктор Янукович. Про це заявив нардеп НУНС Володимир АР’ЄВ на прес-конференції з нагоди міжнародного дня боротьби з корупцією.

“Народні депутати спробують потрапити в резиденцію Межигір’я, щоб подивитися, у якому стані історична будівля монастиря і що будують на вкрадених 140 га державної власності”, - заявив Ар’єв.

Народний депутат висловив занепокоєння ситуацією з резиденцією Межигір’я. Адже, за словами політика, “кримінальні авторитети відчули, що до влади можуть прийти свої” і активізують свої дії.

“Насправді Межигір’я - це тільки початок, це була тільки розминка. У мене є інформація з управління по боротьбі управління з організованою злочинністю МВС про те, що в Україну з’їжджаються представники кримінальних кіл із Росії, які вже були витіснені міліцією, - повідомив нардеп. - Ці люди - це група так званих “воров в законе”: Дід Хасан, Анімоз, які були витіснені за межі України. Ці представники кримінального авторитету поодиноко з’їжджаються в Україну, тут утворюють групи”.

Ар’єв вважає, що бандити повертаються в Україну, щоб допомогати кандидату в президенти Віктору Януковичу, який, як відомо, двічі відсидів у тюрмі.

“Ці групи у разі перемоги ПР і, зокрема, їх кандидата на виборах будуть становити основу крила для рейдерського захоплення підприємств і майна, від великого до малого і середнього бізнесу. Якщо у кого є ласий шматок, він буде підданий атаці,” - підсумував Володимир Ар’єв.

17.12.2009www.narodna.pravda.com.ua



Рівне-Ракурс №10 від 17.12.2009p. 
На головну сторінку