Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №429 від 30.12.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Консультація

Міліцейська лікарня лікує всіх

Міліцейська лікарня лікує всіх

Досі традиційно й небезпідставно вважається, що у відомчих закладах медичну допомогу надають краще. А потрапити на прийом, не кажучи вже про стаціонар, у відомчу лікарню УМВС було недосяжним бажанням багатьох рівнян упродовж кількох десятиріч. Мовляв, людей, які щодня ризикують життям заради порядку в місті та області і які не мають вільного часу, лікують якісніше, краще і швидше, аніж звичайних громадян. І ось віднедавна після капітального оновлення і модернізації лікарня УМВС України у Рівному на 60 ліжок та поліклініка приймають на лікування як працівників та ветеранів органів внутрішніх справ, їхні родини, так і жителів обласного центру та хворих з усієї Рівненщини.

Коли заходиш у симпатичний корпус на вулиці Княгині Ольги, 11 (тел. 679722, 679639), не відразу віриш, що це справді лікарня. Це радше схоже на якийсь відпочинковий комплекс - тут по-сучасному комфортно й по-домашньому затишно. Та найперше тут лікують у неврологічному і терапевтичному відділеннях.

- Ми надаємо медичну допомогу особливій категорії громадян, які працюють і живуть у стані постійної напруги, ризику й стресу. Відтак здійснюємо лікування за двома основними напрямами - це лікувально-профілактична робота та реабілітація. Можливості наші досить широкі, позаяк дотримано схеми: поліклініка - стаціонар - реабілітація, - стверджує начальник лікарні з поліклінікою Володимир ЯКИМЕЦЬ.

- Так, справді вражає навіть перелік фахівців: невролог, кардіолог, терапевт, отоларинголог, дерматовенеролог, акушер-гінеколог, педіатр, хірург, стоматолог, психіатр та інші. А ще багато чути про вашу дивовижну водолікарню.

- Для діагностики широко застосовуємо сучасне УЗД обстеження, фіброгастродуоденоскопія та функціональні методи дослідження. Крім традиційних для кожного лікувального закладу палат та кабінетів, у нас є сучасна багатофункціональна водолікарня. До водогрязелікування входять ванни: родонова, соляно-хвойна, бішофітна, скипидарна. Функціонує підводний душ-масаж, а також і гідролазерний. Не кожний санаторій має такий широкий арсенал водних процедур. На засадах доказової медицини в лікарні традиційно застосовується грязелікування (парафінові та озокеритові аплікації). А повернути бадьорість, м’язевий тонус допоможе масаж - баночний, медовий тощо та механотерапія у кабінеті ЛФК. Послугами стаціонару можуть скористатися всі охочі мешканці міста за встановленими тарифами. Розрахунки проводяться готівкою, безготівково та через страхові компанії.

- Щодо цін, то вони дуже демократичні. Наприклад, прийом хірургом - 6,90 гривень, інтравагінальне дослідження жіночих статевих органів - 19,70 гривень, промивання пазух носа - 10,70. Понад те, на першому поверсі завжди так смачно пахне!

- Бо там знаходиться їдальня, де висококласні кухарі добре годують із врахуванням відповідних дієт.

Лікарня органічно поєднується з поліклінікою, яка знаходиться на вул. Хвильового, 2А (тел. 679747).

Там фахівці надають амбулаторну консультацію, допомогу вдома у хворого, здійснюється медогляд водія (тел. 679658) або на отримання зброї (679665), прийом на роботу або періодичні профогляди.

Забезпечуємо медичне обслуговування іноземних громадян, які тимчасово перебувають на території України, в тому числі за договорами страхування.

30.12.2009Ольга ЯРОШ



Рівне-Ракурс №10 від 30.12.2009p. 
На головну сторінку