Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №434 від 04.02.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Не дай вкрасти свій голос - закликає “Народна Самооборона” Рівненщини

Не дай вкрасти свій голос - закликає “Народна Самооборона” Рівненщини

Ініціатива “Не дай вкрасти свій голос”, ініційована “Народною Самообороною” набирає обертів. На пер-шому етапі пройшли круглі столи у Дубні, Березному та Радивилові. Політикам, які у першому турі виборів були конкурентами, вдалося домовитися про співпрацю задля недопущення фальсифікацій та підтасовок результатів виборів у другому турі.

Результатом діяльності ініціативи “Не дай вкрасти свій голос” має стати формування системи спостереження за виборами на Рівненщині. Загалом планується залучити максимально велике коло небайдужих громадян, кожен з яких зможе внести свій посильний вклад до справи захисту результатів виборів - від простої дії з перевірки наявності себе і своїх рідних у списках виборців - до участі у спостереженні на дільниці чи у складі мобільної спостережної групи.

Як відзначив координатор “Народної Самооборони” Рівненщини Сергій ШТУРХЕЦЬКИЙ:

- Важливо навіть не те, за кого проголосують громадяни, бо для більшості виборців Рівненщини цей вибір є очевидним, а те, яким чином буде зроблено цей вибір. Ми повинні докласти усіх зусиль, щоб вибори пройшли чисто та прозоро, і у того, хто програв, не було шансів маніпулювати результатами волевиявлення.

04.02.2010



Рівне-Ракурс №10 від 04.02.2010p. 
На головну сторінку