Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №437 від 25.02.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Погуляли

Зустрілись, випили,.. зарізала

У вихідний день 48-річна Юля зателефонувала своїй подрузі Любові, а та запросила жінку до квартири своєї дочки потеревенити про наболіле. Юля з задоволенням прийняла запрошення, не підозрюючи, що це останній день її життя.

Жінки, спілкуючись, чудово проводили час, але які ж посиденьки без спиртного? Незабаром додому повернулася 24-річна Світлана, дочка Любові, та приєдналася до компанії. До пізнього вечора жінки не раз встигли посваритися та помиритися. Кожний келих сповнював жінок агресією та роздратуванням. Втомившись сидіти за столом, Любов пішла відпочивати, а Юля та Світлана продовжували застілля. Коли Світлані вже набридло спілкуватися з гостею, вона попросила її піти з квартири, але жінка відмовилася. Так розпочався словесний конфлікт, що переріс в штурханину. Щось трапилося тією миттю, і дівчина, схопивши кухонного ножа, вдарила Юлю в грудну клітку…

- Поранена жінка з кожною хвилиною почувалася все гірше, - розповідає Тетяна ГОРДІЙЧУК, помічник начальника Рівненського МВ. - Світлана негайно викликала швидку, а до її приїзду намагалася надати першу медичну допомогу. Одночасно з медиками на квартиру прибули і правоохоронці. Міліціянтам Любов казала, що це вона поранила ножем подругу. Мати вирішила захистити свою дочку, взявши провину на себе. Але Світлана вже на наступний день написала явку з каяттям та розповіла, що її мати не винна. Юлю, яку лікарі швидкої допомоги привезли в лікарню, вночі померла, а 24-річну дівчину правоохоронці затримали.

Як повідомив торакальний хірург вищої категорії Олександр БУКАТЕВИЧ, який в ту ніч чергував у відділенні, жінку доставили в лікарню у дуже тяжкому стані та великою втратою крові внаслідок поранення серця.

25.02.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 25.02.2010p. 
На головну сторінку