Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №437 від 25.02.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Злодії

Невідомі обчистили офіс БЮТ

20 лютого близько третьої години ночі до Рівненського міськвідділу міліції телефоном надійшло тривожне повідомлення від 31-річного рівнянина Олександра, сторожа адміністративного приміщення “Народний дім”.

Чоловік розповів про те, що о пів на другу ночі четверо невідомих, назвавшись працівниками правоохоронних органів, попросили його відчинити двері приміщення. На прохання чергового показати посвідчення відповіли згодою - за умови, що той відчинить двері. Але щойно це сталося, сторож отримав кілька ударів по голові. Невідомі чоловіка зв’язали та, відібравши ключі, піднялися на другий поверх будівлі. Один залишився стерегти непритомного чоловіка.

Як з’ясувалося, ціллю нападників став офіс Рівненської обласної організації Блоку Юлії Тимошенко, до якого вони потрапили, зламавши замки у двох дверях. Після того, як зловмисники викрали, винесли та завантажили в автомобіль металевий сейф, вони зникли у невідомому напрямку. За попередніми даними, у сейфі зберігалися документи та кошти політичної організації.

Зумівши зняти з себе мотузку, сторож негайно зателефонував до міліції.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, або такий, що завдав значної шкоди потерпілому, карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років).

25.02.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 25.02.2010p. 
На головну сторінку