Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №227 від 16.02.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Він і вона

Цілуй мене по-французьки...

Поцілунок - це найкращий спосіб порозумітися. Виявляється, перший поцілунок із чоловіком може розповісти про нього багато цікавого. Залежно від манери цілуватися, виділяють чотири типи чоловіків, у кожного з яких - свій стиль спілкування з жінками.

Тип № 1. Швидкий

Як він це робить

У нього інтенсивний і нервовий поцілунок. Губи (чи язик) напружені більше, ніж потрібно. Такий партнер любить кусатися, а його активність має дещо істеричний відтінок. У пориві пристрастей такий поцілунок може бути надзвичайно збудливим.

Правда про нього

Такий чоловік вважає, що його справа - розважати даму, виходячи зі своїх можливостей. А вона, у свою чергу, повинна задавати напрямок і керувати ситуацією. Яким би впевненим не виглядав такий джентльмен, насправді всі правила в його житті встановлюють жінки. Будьте обережні: як правило, захоплення «швидкого» чоловіка недовготривалі.

Що буде?

Пара вийде просто ідеальна, якщо такому типу дістанеться підходяща партнерка: врівноважена, впевнена у собі і готова ненав'язливо домінувати у стосунках. Якщо ж дама імпульсивна і не вміє прощати флірт, їй краще триматися від такого чоловіка подалі.

Тип № 2. Впевнений

Як він це робить

Чоловік цілує жорстко, рухи ритмічні й одноманітні, він діє рішуче і владно. У деяких критично налаштованих панянок такий поцілунок може викликати асоціацію з алюмінієвою ложкою, якою бовтають у роті. Однак не все так просто.

Правда про нього

Це справжній і надійний чоловік. Не варто чекати від нього феєрверку почуттів. Швидше за все, він виявиться консерватором у всьому. Не вивчивши його, не намагайтеся пропонувати зайнятися екстремальним сексом. Може просто не зрозуміти.

Що буде?

Шлюб із «впевненим» віщує спокійне і розмірене подружнє життя: чоловік підходить до всього розважливо і наполегливо пропонуватиме дівчині відвідати загс, якщо кохає. І так же настирливо буде опиратися походу туди, якщо весілля не входить у його плани.

Тип № 3. Надійний

Як він це робить

Цілує обережно, майже не використовуючи язик. Поцілунок вологий, можливо, навіть занадто. При цьому він обіймає партнерку тендітно, як антикварну вазу.

Правда про нього

Може, це і не вулкан пристрастей, зате море ніжності. Дівчині бажано бути тактовною і обережною з його почуттями. Не виключено, їй доведеться самій гладити його по колінах, щоб він наважився зробити хоч трішки непристойну пропозицію.

Що буде?

Головний плюс у стосунках із таким чоловіком - він піде за коханою на край світу. Подружнє життя складеться досить вдало, якщо жінка буде постійно його спрямовувати і підтримувати.

Тип № 4. Чутливий

Як він це робить

Поцілунок із ним - як пакетик льодяників із різноманітними смаками. Він може цілуватися у будь-якій із трьох описаних вище манер, переходячи від однієї до іншої легко і невимушено. Швидше за все, при цьому буде підлаштовуватися під партнерку, її бажання.

Правда про нього

Зустріч із ним - щастя. Не виключено, що воно триватиме кілька годин, а потім «чутливого» можуть відібрати. Він багатьом подобається - і чудово про це знає. Тому слід триматися за нього міцніше.

Що буде?

Партнери почуватимуться половинками одного цілого, якщо дама експресивна і впевнена у собі. Однак їй доведеться постійно відстоювати звання ідеальної жінки.

16.02.2006



Рівне-Ракурс №10 від 16.02.2006p. 
На головну сторінку