Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №452 від 10.06.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Регбі

Останній бій

Вирішальна битва попереду у регбійного клубу “Рівне”. Найближчої суботи підопічні Ігора Родзяка зіграють останній матч чемпіонату України з регбі-15 серед чоловічих команд вищої ліги.

У минулому турі змагань РК “Рівне” вдома зумів переграти лідера Західної підгрупи, івано-франківський “Роланд”.

Першими помилку суперника використали гості.

Здійснивши стрімкий прорив на два десятки метрів, гравець “Роланда” Степан Боніковський зафіксував м’яча у заліковій зоні рівнян, зробивши рахунок - 5:0 на користь своєї команди.

Могли франківці відразу збільшити рахунок і до - 7:0, проте невдала реалізація не дозволила їм втекти у відрив.

Натомість господарі поля зуміли проявити свої бійцівські якості і відігратися. Вже після перерви Володимир Радчик вдалою спробою завершив просування нашої сутички у заліковій зоні гостей - 5:5.

Цього разу не схибив з реалізацією і Сергій Яковець, вивівши рівнян вперед - 7:5.

Підсумкова перемога у звітній грі стала рятівною для РК “Рівне”.

Адже на матч із “Роландом” підопічні Ігора Родзяка виходили, маючи у своєму активі нуль перемог (результати матчів із СК “Тернопіль” були анульовані через зняття останніх зі змагань).

За новим регламентом, лише перші дві команди кожної з трьох підгруп ліги залишаються на наступний рік у Вищому ешелоні. Третій команді випадає спершу поборотися у двоматчевій зустрічі з третьою командою зони “Центр”, а у випадку програшу - останнім шансом стає перемога у двоматчевій зустрічі над третьою командою зони “Південь”.

Перемога у найближчій грі РК “Рівне” проти “Сокола-Верховини” практично гарантує нашій команді збереження місця у Вищій лізі. Суботній матч відбудеться на стадіоні “Олімп”, початок о 14:00.

10.06.2010Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 10.06.2010p. 
На головну сторінку