Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №457 від 15.07.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На часі

Гарячу воду – матимемо

Відновити подачу гарячої води до кінця липня має намір керівництво ТОВ “Рівнетеплоенерго”. Про це під час прес-конференції повідомив директор підприємства Степан КОРОПЕЦЬКИЙ.

Водночас, він не відкидає, що гаряча вода в оселях рівнян може з’явитися і раніше, зокрема, 20 липня, коли пообіцяв подати гарячу воду “Теплотранссервіс”. Що ж до мешканців будинків, які сьогодні обслуговує одна з найстаріших котелень на вулиці Відінська,21, то, за словами Степана Коропецького, вони можуть отримати гарячу воду дещо пізніше, у зв’язку з ремонтними роботами, які нині тривають.

- Сьогодні у котельні проводять заміну насосного обладнання та котлів, які експлуатуються вже 40 років, - говорить директор ТОВ “Рівнетеплоенерго”. - Ми плануємо демонтувати 6 насосів і встановити 3 нових, що дозволить ще й вдвічі зекономити електроенергію.

При цьому Степан Коропецький висловив незадоволення станом розрахунків споживачів за газ. За його словами, лише за минулий опалювальний сезон мешканці Рівного заборгували приватному теплопостача-льному підприємству 7,7 мільйона гривень, бюджетні установи - 2 мільйона гривень.

- До жовтня ми маємо розрахуватися за спожитий газ, - наголосив директор ТОВ “Рівнетеплоенерго”. - Відтак, усі виплати тримаємо під жорстким контролем. Почали активно працювати з боржниками. Для цього закріпили своїх працівників, залучаємо також ОСББ.

Бюджетники ж, за словами пана Коропецького, пообіцяли розрахуватися з боргами вже до 1 вересня.

Нині ТОВ “Рівнетеплоенерго” надає послуги з теплопостачання та подачі гарячої води приблизно 40 відсоткам міста. З-поміж усіх його споживачів - 366 юридичних і 22 900 фізичних осіб у районах Автовокзалу, Мототреку, Бо-ярки, військового містечка та частині центру Рівного (вулиці С. Бандери, Київська, Відінська та Дубенська).

Приватні тепловики розробили нові тарифи

- ТОВ “Рівнетеплоенерго” провело розрахунки нових тарифів на опалення та гаряче водопостачання. Нині їх розглядає державна інспекція з контролю за цінами, - повідомив директор приватного теплопостачального підприємства Степан Коропецький.

- Минулого опалювального сезону ми користувалися тарифами “Теплотранссервісу” і “Комуненергії” - 6,05 гривень за опалення одного квадратного метра, - каже пан Коропецький. - Поки що державна інспекція з контролю за цінами не надала висновків щодо нових тарифів. Тому говорити про те, якими вони будуть в остаточному варіанті рано. Утім, в ту норму, яка діє сьогодні для вищезазначених комунальних підприємств, ми не вкладаємося.

15.07.2010Тетяна ВУЙЛОВА



Рівне-Ракурс №10 від 15.07.2010p. 
На головну сторінку