Волоські горіхи – дуже смачний і калорійний продукт. Це одні з найкорисніших горіхів, адже вони містять безліч вітамінів та мікроелементів. Про те, яку користь вони приносять організму і які небезпеки приховують, розповіли нутриціологи.
Якщо у вас погано стікає вода на кухні або часто забивається злив, не обов’язково бігти в магазин по хімію. Почистити труби можна «домашніми» засобами.
Традиційно зимою завершується дачний сезон. Зазвичай садівники та городники підбивають підсумки року, планують майбутній город, визначають, що посадити, складають схеми посадок з урахуванням сівозміни та пишуть список необхідного для купівлі насіння. Це все дуже важливо, але не всі знають, що для деяких культур розсадний період починається ще зимою.
Збереження і відновлення схожості насіння є важливим аспектом садівництва і городництва. Багато дачників стикаються з ситуацією, коли виявляють прострочене насіння і не знають, що з ним робити. Термін придатності насіння різних культур може варіюватися від 3 до 5 років.
Багато людей, підвіконня у квартирах яких заставлені горщиками з кімнатними квітами, для поливу своїх «зелених вихованців» використовують звичайну водопровідну воду з-під крана.
Кімнатні рослини – це не тільки декоративний елемент в інтер’єрі, а й джерело позитивних емоцій. Але іноді вони починають показувати ознаки в’янення: листя стає жовтим, рослини виглядають млявими й хворими.
Пуансетія, або Різдвяна зірка, є символом зимових свят і прикрашає домівки яскравими червоними, рожевими або білими приквітками. Однак неправильний вибір або догляд можуть призвести до швидкого в’янення рослини. Щоб уникнути розчарувань, важливо врахувати кілька моментів під час купівлі та подальшого догляду.
З настанням грудня полиці магазинів рясніють ароматними сонячними мандаринами. Досвідчені господині давно придумали, як можна отримати користь навіть зі святкового фрукта.
Перед тим, як приготувати свинячу або яловичу печінку, багато господинь її вимочують у молоці. Звісно, цей спосіб цілком має право на існування, тільки займає мінімум 2 години. Ну, а хтось взагалі таку процедуру не проводить і готує печінку одразу після купівлі.
Головний редактор - Конєв В.Л., тел.(098)0565477, (096)3950057
Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється