Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №522 від 13.10.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

Актальні ціни на бензин, дизель.
Олас - якісне пальне.

  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Вересень 2019p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Жовтень 2019p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Новини Рівне

#До професійного свята

ВАТ “Поліссяхліб”: головне у хлібі - якість

ВАТ “Поліссяхліб”: головне у хлібі - якість

Щедро наділа наш рідний край Матінка-земля безцінним багатством. Невичерпні ресурси має наша Батьківщина - безкраї ліси, бездонні озера та родючі ґрунти, на яких вирощують золотоволосу пшеницю, а невтомні руки працьовитих хліборобів перетворюють її на те, що є основою життя - Хліб.

Здавна відомо, що існування людини неможливе без хліба, бо як є хліба край, то і в хліві рай, а як хліба ні куска, так і в горниці тоска. Проте чи завжди такий необхідний продукт для життєдіяльності людини, її гарного здоров’я є таким корисним та благотворним. Останнім часом ми часто нарікаємо на якість хлібобулочних виробів, які купляємо щодня. Отож, щоб дізнатися, чим булки та паляниці зажили собі сумнівної слави, ми завітали на одне з найпотужніших виробників хлібобулочних виробів Рівненщини - ВАТ “Поліссяхліб” та поспілкувалися з самими батьками щойно народженого продукту - технологами.

Головний технолог Вікторія ГАЛЯНТ та начальник цеху Ольга-Віра ВІРУН розповіли, що дійсно багато сучасних виробників вдаються до найрізноманітніших способів, щоб якомога більше продовжити життя створеному продукту, збагатитися за будь-яку ціну. Проте наразі достеменно не відомо, як такі “корисні” добавки впливають на організм людини, які незворотні зміни здатні викликати, та врешті змінити сам “довгограючий” новостворений хлібець. Звісно, про яку якість тут може йтися, якщо придбаний хліб зберігається і не черствіє по тижню, коли природній процес - від одного до двох днів, залежно від виду виробу.

На противагу цьому фахівці, які трудяться на “Поліссіхліб” переконані: найважливіше - якість, а не якнайбільший термін зберігання. Тому використовують тільки натуральну сировину, позаяк вважають, що тільки природній, екологічно чистий продукт зданий забезпечити міцне здоров’я та приємні незабутні смакові відчуття справжнього хліба, який пам’ятаємо з дитинства. Тим більше, що існує безліч різноманітних природних способів, за яких можна забезпечити довше зберігання та покращити смакові властивості. Такими розробками займаються у спеціально обладнаних лабораторіях підприємства. Цілий підрозділ трудиться над створенням нових рецептів, заснованих на використанні натуральних продуктів, наприклад, домашнього сиру, фруктів. Таким чином у хлібопекарів щодня народжується новий покращений рецепт. Проте на підприємстві суворо дотримуються державних та міжнародних стандартів якості, а нову рецептуру обов’язково погоджують та затверджують в об’єднанні підприємств хлібопекарної промисловості “Укрхлібпром”, яке створене з метою постійної координації господарської діяльності та взаємодопомоги його учасників для досягнення спільними зусиллями умов найбільш ефективного господарювання, нарощування випуску продукції для більш повного забезпечення в ній потреб споживачів. Цьогоріч хлібобулочні експерименти ознаменував черговий весільний коровай неймовірної краси, вагою у 236 кг, який пекарі подарували молодятам на День міста. А 2009 року 176-кілограмовий коровай від “Поліссяхліб” потрапив до Книги рекордів України. Подібна випічка так припала до душі рівнянам, що відтепер підприємство отримує замовлення на понад п’ятдесят короваїв на тиждень. Причому майстрині виготовляють випічку на будь-який смак кожної господині і за будь-яким рецептом під індивідуальне замовлення, прикрашаючи вироби прісним тістом, яке виглядає природно і незабутньо красиво.

Проте на підприємстві постійно розширюють асортимент продукції, позаяк основним орієнтиром є потреби споживача, і головна мета - забезпечити попит. Таким чином “Поліссяхліб” виготовляє понад 40 класичних і особливих найменувань хлібобулочних виробів та більше 30 різновидів здобних та кондитерських виробів, випечених за кращими традиціями і рецептами. А також відтепер з’явилися і безалкогольні напої: мінеральна природна вода та негазована питна вода. Досягають такого рівня виробництва завдяки провідним технологіям та сучасному технологічному устаткуванню.

Водночас висока якість продукції забезпечує підприємству провідну позицію на ринку харчової промисловості як лідера галузі, що підтверджено численним нагородами: Диплом - Лауреат Всеукраїнського конкурсу якості продукції “100 кращих товарів України - 2004”, Диплом - Переможець Всеукраїнського конкурсу якості продукції “100 кращих товарів України - 2005”, Переможець - у відкритому рейтингу популярності “Гордість міста”, Диплом - Переможець Всеукраїнського конкурсу-виставки “Кращий вітчизняний товар 2006 року”, Грамота - за представлення якісної продукції на ХХ ювілейній Міжнародній агропромисловій виставці-ярмарку “Агро-2008”, Переможець на Міжнародній спеціалізованій виставці “Україна зернова 2008”, не оминули нагороди підприємство як сумлінного платника податків тощо.

А керує підприємством досвідчений керівник Віктор Володимирович НАГОРНЮК, який вважає своїм життєвим кредо - чинити завжди так, якого ставлення хотів би для себе; своїм обов’язком - забезпечити споживача такою продукцією, як для власної родини; працювати так, щоб не соромно було дивити у вічі людям. Також Віктор Володимирович переконаний, що для того, щоб створити якісний продукт, вдихнути у нього любов та тепло, потрібні золоті працьовиті руки, тому на підприємстві поважають, цінять та шанують працівників, забезпечують найкращі умови праці. Саме підприємство ще при вході на територію зустрічає в кращих слов’янських традиціях хлібом-сіллю - чистота, затишок, комфорт відчувається скрізь. Піклуються на підприємстві і про здоров’я працівників - проводять періодичний медичний огляд і, за потреби, надають фінансову допомогу на профілактику та лікування; і про кваліфікацію кадрів - працівники постійно підвищують та удосконалюють свою професійну майстерність.

У переддень професійного свята - Дня харчової промисловості колектив ВАТ “Поліссяхліб” вітає зі святом своїх колег, працівників, а головне, споживачів. Бажає їм міцного здоров’я та… смачного!!!

13.10.2011Лариса САВКОВА


Переглядів: 361

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 934 від 10.10.2019p.
¤ 
Цікаве про лікарські засоби і не тільки

Цікаве про лікарські засоби і не тільки

Давньоримському філософові Луцію Сенеці належить наступний афоризм: “Певні ліки небезпечніші, ніж самі хвороби”. З цим складно не погодитися, але тільки шляхом перевірок і помилок людство створює високоефективні медичні препарати, які рятують життя. А в процесі таких відкриттів відбувається немало курйозних випадків, цікавих подій і оригінальних рішень....

¤ 
Перші ISF World Cool Games в Україні!

Перші ISF World Cool Games в Україні!

З 10-14 жовтня 2019 року, тиждень, повний спорту і культури, пройде у Києві. Участь у цьому Заході братимуть  школярі з 10 країн світу: Азербайджану, Білорусі, Грузії, Казахстану, Китаю, Молдови, Польщі, Франції, Хорватії і України! ...

¤ 
Рівненський плавець Михайло Романчук виграв срібну нагороду в США

Рівненський плавець Михайло Романчук виграв срібну нагороду в США

Рівненський плавець Михайло Романчук виграв срібну нагороду дебютного етапу змагань «International Swimming League» в Індіанаполісі у США....

¤ 
Застосування зеленого чаю у побуті

Застосування зеленого чаю у побуті

Зелений чай славиться своєю користю для організму. Його позиціонують, як джерело енергії і великої кількості вітамінів....

¤ 
Доля освітньої реформи:

Доля освітньої реформи:

чого чекати від нового міністерства?

Минуло трохи більше місяця, як міністерство освіти отримало нову очільницю. Нею стала одна з наймолодших членів уряду – 29-річна Ганна Новосад. За цей час міністерка встигла призначити заступників, які відповідатимуть за ключові напрямки роботи, і презентувати план дій. Чи продовжуватиме МОН реформу нової української школи і чи чекати вчителям підвищення зарплат, обіцяного попереднім урядом, дізнавались наші експерти....

¤ 
Віктор Осницький: «Діючий тариф збитковий для «Рівнегазу»

Віктор Осницький: «Діючий тариф збитковий для «Рівнегазу»

Напередодні старту опалювального сезону дуже цікаво, як його зустрічає наша регіональна газова компанія АТ «Рівнегаз». Про стан справ на підприємстві ми попросили розповісти комерційного директора АТ «Рівнегаз» Віктора Осницького:...





Найпопулярніші 15 статей:

1. Розшифровка аналізу крові: [841] (20626)
2. Як правильно приймати вітаміни? [749] (7278)
3. Моє місто - найкраще [427] (6999)
4. Секс із мусульманином [271] (5929)
5. Авокадо - це фрукт чи овоч? [318] (5855)
6. Як позбутися шпори на п’яті [850] (5591)
7. ЧИ ВАРТО РОБИТИ ПОКУПКИ ДО НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ? [519] (5334)
8. Первентин - легальний наркотик нового покоління [345] (5274)
9. Догляньте мене до смерті [278] (5232)
10. Секрети ігрових автоматів: як грати і вигравати? [755] (5222)
11. Кращі засоби для потенції чоловіків - ТОП-10 [891] (4903)
12. Якщо у сні приснився вуж [219] (3662)
13. Біснуватих везуть у Рогачів [256] (3610)
14. Коли розпочинати садити городину [599] (3329)
15. Розклад руху автобусів [253] (3259)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Приворот. Сімейна ідилія за 500$ (56)
2. «Перезавантаження влади» (52)
3. Чорна вдова (51)
4. Вбив металевим совком (50)
5. Застосування зеленого чаю у побуті (48)
6. Рівненський плавець Михайло Романчук виграв срібну нагороду в США (48)
7. Віктор Осницький: «Діючий тариф збитковий для «Рівнегазу» (48)
8. Фаршировані баклажани (47)
9. Доля освітньої реформи: (47)
10. Поліцейські затримали рецидивіста за замах на умисне вбивство та зґвалтування рівнянки (46)
11. Цікаве про лікарські засоби і не тільки (46)
12. Відвар із вівса – і животик не болить (45)
13. ДТП за участю двох вантажівок (45)
14. Ольга Сумська розповіла, хто її врятував після складних пологів (45)
15. Перші ISF World Cool Games в Україні! (44)




 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2018 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс