Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №522 від 13.10.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Червень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Липень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#До професійного свята

ВАТ “Поліссяхліб”: головне у хлібі - якість

ВАТ “Поліссяхліб”: головне у хлібі - якість

Щедро наділа наш рідний край Матінка-земля безцінним багатством. Невичерпні ресурси має наша Батьківщина - безкраї ліси, бездонні озера та родючі ґрунти, на яких вирощують золотоволосу пшеницю, а невтомні руки працьовитих хліборобів перетворюють її на те, що є основою життя - Хліб.

Здавна відомо, що існування людини неможливе без хліба, бо як є хліба край, то і в хліві рай, а як хліба ні куска, так і в горниці тоска. Проте чи завжди такий необхідний продукт для життєдіяльності людини, її гарного здоров’я є таким корисним та благотворним. Останнім часом ми часто нарікаємо на якість хлібобулочних виробів, які купляємо щодня. Отож, щоб дізнатися, чим булки та паляниці зажили собі сумнівної слави, ми завітали на одне з найпотужніших виробників хлібобулочних виробів Рівненщини - ВАТ “Поліссяхліб” та поспілкувалися з самими батьками щойно народженого продукту - технологами.

Головний технолог Вікторія ГАЛЯНТ та начальник цеху Ольга-Віра ВІРУН розповіли, що дійсно багато сучасних виробників вдаються до найрізноманітніших способів, щоб якомога більше продовжити життя створеному продукту, збагатитися за будь-яку ціну. Проте наразі достеменно не відомо, як такі “корисні” добавки впливають на організм людини, які незворотні зміни здатні викликати, та врешті змінити сам “довгограючий” новостворений хлібець. Звісно, про яку якість тут може йтися, якщо придбаний хліб зберігається і не черствіє по тижню, коли природній процес - від одного до двох днів, залежно від виду виробу.

На противагу цьому фахівці, які трудяться на “Поліссіхліб” переконані: найважливіше - якість, а не якнайбільший термін зберігання. Тому використовують тільки натуральну сировину, позаяк вважають, що тільки природній, екологічно чистий продукт зданий забезпечити міцне здоров’я та приємні незабутні смакові відчуття справжнього хліба, який пам’ятаємо з дитинства. Тим більше, що існує безліч різноманітних природних способів, за яких можна забезпечити довше зберігання та покращити смакові властивості. Такими розробками займаються у спеціально обладнаних лабораторіях підприємства. Цілий підрозділ трудиться над створенням нових рецептів, заснованих на використанні натуральних продуктів, наприклад, домашнього сиру, фруктів. Таким чином у хлібопекарів щодня народжується новий покращений рецепт. Проте на підприємстві суворо дотримуються державних та міжнародних стандартів якості, а нову рецептуру обов’язково погоджують та затверджують в об’єднанні підприємств хлібопекарної промисловості “Укрхлібпром”, яке створене з метою постійної координації господарської діяльності та взаємодопомоги його учасників для досягнення спільними зусиллями умов найбільш ефективного господарювання, нарощування випуску продукції для більш повного забезпечення в ній потреб споживачів. Цьогоріч хлібобулочні експерименти ознаменував черговий весільний коровай неймовірної краси, вагою у 236 кг, який пекарі подарували молодятам на День міста. А 2009 року 176-кілограмовий коровай від “Поліссяхліб” потрапив до Книги рекордів України. Подібна випічка так припала до душі рівнянам, що відтепер підприємство отримує замовлення на понад п’ятдесят короваїв на тиждень. Причому майстрині виготовляють випічку на будь-який смак кожної господині і за будь-яким рецептом під індивідуальне замовлення, прикрашаючи вироби прісним тістом, яке виглядає природно і незабутньо красиво.

Проте на підприємстві постійно розширюють асортимент продукції, позаяк основним орієнтиром є потреби споживача, і головна мета - забезпечити попит. Таким чином “Поліссяхліб” виготовляє понад 40 класичних і особливих найменувань хлібобулочних виробів та більше 30 різновидів здобних та кондитерських виробів, випечених за кращими традиціями і рецептами. А також відтепер з’явилися і безалкогольні напої: мінеральна природна вода та негазована питна вода. Досягають такого рівня виробництва завдяки провідним технологіям та сучасному технологічному устаткуванню.

Водночас висока якість продукції забезпечує підприємству провідну позицію на ринку харчової промисловості як лідера галузі, що підтверджено численним нагородами: Диплом - Лауреат Всеукраїнського конкурсу якості продукції “100 кращих товарів України - 2004”, Диплом - Переможець Всеукраїнського конкурсу якості продукції “100 кращих товарів України - 2005”, Переможець - у відкритому рейтингу популярності “Гордість міста”, Диплом - Переможець Всеукраїнського конкурсу-виставки “Кращий вітчизняний товар 2006 року”, Грамота - за представлення якісної продукції на ХХ ювілейній Міжнародній агропромисловій виставці-ярмарку “Агро-2008”, Переможець на Міжнародній спеціалізованій виставці “Україна зернова 2008”, не оминули нагороди підприємство як сумлінного платника податків тощо.

А керує підприємством досвідчений керівник Віктор Володимирович НАГОРНЮК, який вважає своїм життєвим кредо - чинити завжди так, якого ставлення хотів би для себе; своїм обов’язком - забезпечити споживача такою продукцією, як для власної родини; працювати так, щоб не соромно було дивити у вічі людям. Також Віктор Володимирович переконаний, що для того, щоб створити якісний продукт, вдихнути у нього любов та тепло, потрібні золоті працьовиті руки, тому на підприємстві поважають, цінять та шанують працівників, забезпечують найкращі умови праці. Саме підприємство ще при вході на територію зустрічає в кращих слов’янських традиціях хлібом-сіллю - чистота, затишок, комфорт відчувається скрізь. Піклуються на підприємстві і про здоров’я працівників - проводять періодичний медичний огляд і, за потреби, надають фінансову допомогу на профілактику та лікування; і про кваліфікацію кадрів - працівники постійно підвищують та удосконалюють свою професійну майстерність.

У переддень професійного свята - Дня харчової промисловості колектив ВАТ “Поліссяхліб” вітає зі святом своїх колег, працівників, а головне, споживачів. Бажає їм міцного здоров’я та… смачного!!!

13.10.2011Лариса САВКОВА


Переглядів: 1410

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1225 від 02.07.2025p.
¤ 
Тарас Сень: «З 2000 року працюю для дітей…»

Тарас Сень: «З 2000 року працюю для дітей…»

Початок літа вже традиційно є «дитячим». Це не дивно, оскільки закінчується навчальний рік у школах і починаються літні канікули.

Найкращого часу для дитячих розваг важко знайти. На жаль, саме дитячих літніх заходів в нас проводиться, на думку автора, замало, і це погано. Діти найбільше потребують позитивних емоцій, особливо в такий важкий час. Але є люди, які постійно працюють для того, аби малечі та підліткам влаштовувати святковий настрій. І роблять вони це дуже вдало....

¤ 
Літо, сонце і гори: тридцять восьма поїздка церкви «Христос є відповідь» у Карпати

Літо, сонце і гори: тридцять восьма поїздка церкви «Христос є відповідь» у Карпати

Діяльність церкви «Христос є відповідь» настільки різнопланова, що писати про неї можна дуже і дуже багато. Але є напрямок, який сам по собі є унікальним. Це кількаденні поїздки в Карпати, які дають можливість їх учасникам не просто відпочити в горах, що саме по собі є задоволенням та користю, а й отримати новий стимул для життя.

Ініціатор та організатор поїздок пастор Тарас Сень дуже гарно та змістовно описує ці поїздки. Цього літа, з 16 по 20 червня, відбувся перший літній виїзд до Карпат, організований церквою «Христос є відповідь». Про те, як він пройшов, автор попросив розповісти Тараса Сеня....

¤ 
У двох медичних закладах Рівненщини діє електронна черга на безоплатну заміну суглобів

У двох медичних закладах Рівненщини діє електронна черга на безоплатну заміну суглобів

На Рівненщині діє електронна черга на безоплатне ендопротезування – хірургічну заміну пошкодженого суглоба (здебільшого кульшового або колінного) штучним імплантом.

Ця послуга доступна у межах програми медичних гарантій у закладах, які мають договір з Національною службою здоров’я України....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (23336)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (19275)
• Допомога під час карантину [967] (16406)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (16171)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (15903)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (15795)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (15749)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (15719)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (15715)
• Живи до ста! [965] (15599)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (15548)
• Бюджет і ми… [965] (15480)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (15417)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (15381)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (15199)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (15159)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (14988)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (14855)

ТОП-15 свіжого номера:

• «Це відзнака всього народу України», – Кличко у Франкфурті отримав престижну премію за права людини (1188)
• ChampionCasino — Ліцензована Платформа для Українських Гравців (1153)
• Група «Гюрза» отримала чергову автівку для бойових завдань від волонтерів «Української команди» (1105)
• Віталій Кличко передав допомогу від столичної громади двом військовим підрозділам – понад 2300 дронів та системи РЕБ (945)
• Вартість манікюру: що входить у послугу та як не переплатити (321)
• Ексклюзивний Верифікаційний Бонус ChampionCasino - Дізнаємося Деталі (314)
• Як знайти якісні курси англійської мови: універсальні поради для вибору (301)
• Тарас Сень: «З 2000 року працюю для дітей…» (236)
• У двох медичних закладах Рівненщини діє електронна черга на безоплатну заміну суглобів (230)
• УДАР запропонував законопроєкт, який захищає демократію на рівні місцевого самоврядування (161)
• Векторна чистка зубів щадний спосіб догляду за яснами (145)
• Бізнес англійська чому це ключ до міжнародної кар'єри (132)
• Ремонт квартир під ключ: переваги та особливості (132)
• У Рівному консультуватимуть фахівці Інституту серця МОЗ України (119)
• Віталій Кличко передав на фронт ще 2400 дронів та 5 вантажівок (111)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"