![]() |
№667 від 31.07.2014p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Меню ![]() Маринований гострий перчикІнгредієнти: 0,5 кг гіркого перцю, 1 стакан оцту, 3 ст.л.цукру (з верхом), 2 ч.л. солі, кілька горошин перцю, 1 лавровий листочок. Приготування: На одну баночку 0,5 л потрібно помити 0,5 кг гіркого перцю, почистити від насіння та перегородок. Закип’ятити 1,5 л води, кинути в неї перець, закрити кришкою, виключити вогонь та залишити на 10-15 хвилин. Маринад: 1 стакан оцту, 3 ст.л.цукру (з верхом), 2 ч.л. солі, кілька горошин перцю, 1 лавровий листочок. Все закип’ятити. В підготовлені стерилізовані банки викласти перець (воду зцідити), залити гарячим маринадом, закрити кришками. Через два тижні можна пробувати. Дуже смакує з м’ясними стравами, як наповнювач до піцци та й просто на підсушеному багеті зі шматочком сиру. Зберігати краще в прохолодному місці 3-4 місяці.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |