Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №792 від 12.01.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс розваг

Шоколадно-смородиновий торт «Чуао»

Шоколадно-смородиновий торт «Чуао»

На форму діаметром 24 см. Духовка розігріта на 160С°. Бісквіт: 8 жовтків, 240г цукру, 6 білків, 90г чорного шоколаду (я брала 58%). Шоколад розтоплюємо на водяній бані, головне, щоб вода не торкалася дна мисочки з шоколадом. Даємо трохи охолонути, хвилин 5.

Збиваємо 8 жовтків із 120г цукру до консистенції заварного крему, це займе десь до 10 хвилин. Розтоплений шоколад додаємо до жовтків, акуратно вимішуємо.

Збиваємо 6 білків із 120г цукру до крутих пік і поступово, в три заходи додаємо до шоколадно-жовткової суміші. Вимішуємо дуже обережно, щоб не порушити повітряну структуру. Найкраще це робити дерев’яною або силіконовою лопаткою. Це самий головний етап. Далі наповнюємо кондитерський мішок (я користуюся канцелярськийми файлами) тістом і відсаджуємо його по спіралі на пергаменті, діаметром 26см. На останньому фото видно як це має бути. Так робиться три коржа, які випікаються 20-25 хвилин, слідкуйте за своєю духовкою.

Поки випікаються коржі робимо ганаш.

2г желатину замочити у воді.

300г чорної смородини пробиваємо погружним блендером, додаємо 50г цукру, 80мл лікеру крем де касіс (це я не робила), доводимо до кипіння, розчиняємо 250г чорного шоколаду, розмішуємо, додаємо у гарячу суміш желатин. Далі починаємо пробивати блендером, поступово додаючи 225г масла кімнатної температури. Тут треба звернути увагу на те, що блендер при збивання не можна піднімати з суміші, щоб не допустити потрапляння повітря. Коли все зробили, ставимо в холодильник не більше ніж на годину, інакше він дуже загусне і буде важко накладатися на коржі, а вони дуже ніжні.

Далі варимо шоколадну глазур: 150г чорного шоколаду, 150г вершків (від 33%, я беру домашні), розтоплюємо на водяній бані, просіюємо зверху 10г какао (на фото підписано глазур). Перемішуємо. Використовуємо відразу.

Складаємо торт. Боки форми застеляємо бордюрною стрічкою (я використовую рукав для запікання), на дно кладемо перший корж (корж підрізаємо під 24см ножницями), зверху розмазуємо половину ганашу, посипаємо пригоршнею ягід смородини, кладемо другий корж, залишок ганашу, ягоди смородини, третій корж. Зверху, рівно по центру виливаємо глазур, вони має розтікатися під власною вагою, з боків можна допомогти їй шпателем.

Ставимо на ніч в холодильник. Прикрашаємо на власний смак.

Цей торт можна робити і із замороженими ягодами смородини або малини, інші ягоди сюди не підійдуть, оскільки мають не настільки яскравий смак.

12.01.2017


Переглядів: 1321

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1165 від 17.04.2024p.
¤ 
Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

П’ятого квітня близько 18 год до поліції повідомив 34-річний житель села Зірне, що в дендрологічному парку міста Березне, невідомий чоловік раптово почав нецензурно висловлюватися в його адресу, а потім – побив металевою палицею та втік....

¤ 
Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» РОР та релокований ДЗ «Луганський державний медичний університет» уклали тристоронній договір про співпрацю із Литовським університетом медичних наук....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21179)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17329)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14557)
• Допомога під час карантину [967] (14480)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14315)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14130)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14004)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13976)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13965)
• Живи до ста! [965] (13951)
• Бюджет і ми… [965] (13887)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13881)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13754)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13662)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13658)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13604)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13215)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13187)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному вперше люди з інвалідністю отримають безкоштовне оздоровлення (433)
• Які шкідливі речовини можуть містити вологі серветки? (68)
• Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід (68)
• Тонкощі заварювання кави (65)
• Побив в парку чоловіка телескопічною палицею (64)
• Небезпека вологих серветок (61)
• Пиріг «Чорний ліс» (60)
• Рідні брат та сестра з бабусею загинули у ДТП (60)
• Особливості вживання видів води (58)
• Часникові стрілки корисніші за часник (57)
• Чому варто їсти кабачки, особливо жінкам? (56)
• А ваш шампунь безпечний? (54)
• Про стан печінки «розповість» ваш вказівний палець (53)
• Нецукровий діабет (51)
• Водій напідпитку пропонував хабар поліцейським (47)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"