Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №796 від 16.02.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2019p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Березень 2019p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


#Ракурс добрих порад

14 порад, як зробити ваші котлети смачнішими

14 порад, як зробити ваші котлети смачнішими

Звичайно, у кожної господині є свій, випробуваний мамою-сестрою-бабусею, рецепт котлет, який відрізняється від інших, якщо не способом приготування, то принаймні пропорціями складників.

Ми ж пропонуємо вашій увазі 14 порад, які, маємо надію, зроблять ваші котлетки ще смачнішими.

1. Фарш – виключно домашнього приготування. Перемолоти в електром’ясорубці чи в старенькій чавунній – не принципово, це лише питання економії часу. Однак не варто перемелювати через надто дрібну насадку або прокручувати більше одного разу. Надто «пережовані» котлети виходять менш соковитими.

2. М’ясо на фарш – мінімум двох (краще – трьох) видів. Класичне поєднання – свинина + яловичина. Ідеальне – свинина + телятина + баранина.

3. Хибна думка, що хліб у котлети додається для того, щоб страви вийшло більше. Зовсім ні. Саме завдяки хлібу сік, що виділяється з м’яса під час смаження, залишається в котлетах, а не витікає в пательню, пострілюючи і розбризкуючи жир.

4. Зовсім не обов’язково це має бути білий нарізний батон. Підійде і просто білий хліб. Але неодмінно НЕсвіжий, а краще – черствий і розмочений як мінімум – у воді, як максимум – у молочних вершках чи молоці.

5. Яйця за радянським ­ГОСТом у котлети не додавали. Нам – можна. Але чи варто? Зазвичай яйце дають «для страховки» – щоб котлети не розпадалися. Але воно зробить кінцеву страву більш твердою. Набагато цікавіше яйце додати не в середину, а обмакнути в нього котлету перед смаженням.

6. Цибуля, натерта на дрібну тертку або перекручена у м’ясорубці разом із фаршем, надасть котлетам соковитості і аромату. Можна додати і дрібно посічений часник, але тут уже мусово враховувати індивідуальні смаки потенційних їдців – не всі часник у котлетах полюбляють.

7. Спеції – на любителя, однак не варто забивати ними натуральний смак мʾяса. А от меленим чорним перцем зіпсувати котлети важко. Тож не шкодуйте.

8. Вимішувати фарш треба дуже ретельно – це запорука того, що котлети будуть рівномірно соковитими і смачними у всіх місцях.

9. Коли фарш добре вимішаний, його треба сильно відбити: взяти фарш у долоні, підняти руки і з силою гепнути його назад у миску. І так не менше 10-ти разів. Після цієї процедури жодна котлетка не розпадеться під час смаження. І це, зауважте, без жоднісінького яйця.

10. Формувати котлети слід змоченими у воді руками, щоб фарш не прилипав. Форма – довільна, на смак це суттєво не впливає. На настрій – однозначно, тож робіть так, як вам подобається.

11. Панірувати можна в борошні, в сухарях або в манній крупі. Вибір – теж справа особистого смаку та настрою. Тож поекспериментуйте і визначте свою улюблену паніровку.

12. Найкраща сковорода для котлет – глибока і простора, з товстим дном. Ідеально – якщо чавунна. І обовʾязково – добре розігріта.

13. Жир для смаженя – рафінована олія або топлене масло. Друге – смачніше, однак може пригорати, якщо вогонь відрегульований не оптимально.

14. Обсмажувати сформовані і запаніровані котлети з двох сторін до золотистої (не коричневої!) скоринки. Якщо котлети у вас не плоскої, а циліндричної форми, то варто перевернути ще й «на бочок». Однак не пересмажте. При натисканні виделкою готові котлети повинні трохи сочитися.Історія та правила приготування смачних котлет

Традиційний і майже класичний гарнір до котлет – звичайно, картопляне пюре. Однак чудово смакуватиме і з рисом, і з макаронами, і просто зі свіжими овочами.

16.02.2017


Переглядів: 109

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 904 від 14.03.2019p.
¤ 
Пиво допоможе при ламкості волосся і захистить від слимаків

Пиво допоможе при ламкості волосся і захистить від слимаків

Використання пива в домашньому господарстві...

¤ 
Олег ШАНДРУК: «Хочемо виконати поставлену задачу»

Олег ШАНДРУК: «Хочемо виконати поставлену задачу»

Головний тренер Вереса прокоментував перемогу на останньому турнірі, розповів про справи у команді, селекцію, та плани на майбутній збір....

¤ 
З рівненського аеропорту знову літатимуть: Рівне – Шарм-ель-Шейх - Рівне

З рівненського аеропорту знову літатимуть: Рівне – Шарм-ель-Шейх - Рівне

Вже наступної суботи, 23 березня, відбудеться перший виліт з КП «Міжнародний аеропорт Рівне» до Шарм-ель-Шеху. Про це 12 березня повідомив директор аеропорту Ігор Насинюк під час зустрічі з керівником відділу з розвитку і партнерських стосунків Антоном Савченком та директором регіонального представництва в західному регіоні туроператор Join Up Віталієм Тимківим....

¤ 
Помилки інформаційної платформи Укртрансгазу

Помилки інформаційної платформи Укртрансгазу

завдають збитки «Рівнегазу»

ПАТ «Рівнегаз» звернулось до Кабінету Міністрів України, Антимонопольного комітету та Державної регуляторної служби з вимогою припинити протиправні дії Оператора ГТС (АТ «Укртрансгаз). Причиною тому стало неправомірне застосування Оператором ГТС коефіцієнту компенсації при розрахунку вартості послуг балансування за грудень 2018 року....

¤ 
До плану розвитку Рівненщини долучилося 20 тисяч жителів області

До плану розвитку Рівненщини долучилося 20 тисяч жителів області

На Рівненщині підготували дорожню карту розвитку – Перспективний план на 2019-2021 роки....

¤ 
За 2018 рік на Рівненщині Агрохолдинг «МРІЯ» сплатив 7,3 млн грн податків і 324,9 тис. грн соціальної підтримки громадам

За 2018 рік на Рівненщині Агрохолдинг «МРІЯ» сплатив 7,3 млн грн податків і 324,9 тис. грн соціальної підтримки громадам

«МРІЯ Агрохолдинг» вкотре підтвердив свій статус сумлінного платника податків і надійного партнера місцевих громад, оприлюднивши звіт про виконані у 2018 році податкові та соціальні зобов’язання. Зокрема, підприємства холдингу, розташовані у Рівненській області, за минулий рік сплатили 7,3 млн грн податків. Зросла сума соціальних інвестицій, здійснених «МРІЄЮ» на Рівненщині: за 2018 рік на потреби громад Компанія виділила 324,9 тис. грн, що майже на 69 тис. грн перевищує аналогічну суму, виділену роком раніше....





Найпопулярніші 15 статей:

1. Розшифровка аналізу крові: [841] (5762)
2. Моє місто - найкраще [427] (4031)
3. Секс із мусульманином [271] (3283)
4. Як правильно приймати вітаміни? [749] (3222)
5. Рiвне-Ракурс Популярна громадсько-політична обласна газета. Тираж 16 000 екз. на тиждень Передплатний індекс 23429 [0] (3169)
6. Секрети ігрових автоматів: як грати і вигравати? [755] (3030)
7. Авокадо - це фрукт чи овоч? [318] (2894)
8. Догляньте мене до смерті [278] (2846)
9. ЧИ ВАРТО РОБИТИ ПОКУПКИ ДО НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ? [519] (2841)
10. Первентин - легальний наркотик нового покоління [345] (2635)
11. Біснуватих везуть у Рогачів [256] (1968)
12. Якщо у сні приснився вуж [219] (1911)
13. Розклад руху автобусів [253] (1866)
14. Двох тяжкохворих сестер вилікував чоловік зі Здолбунова [465] (1809)
15. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (1790)

ТОП-15 свіжого номера:

1. ФСН России заблокировал финансовые транзакции в Azino777 (85)
2. Фермерам області продовжать компенсувати витрати на техніку (79)
3. Оля Полякова хоче представити Україну на Євробаченні (75)
4. Сто п’ятнадцять доларів на кожного (72)
5. Порошенко робить те, що заповідав Левко Лук’яненко (71)
6. Відпочити в санаторії потрібно хоч раз на рік (69)
7. На Рівненщині стартувала посівна кампанія 2019 року (64)
8. На Рівненщини зростає кількість мільйонерів (63)
9. У Сарнах розслідують факт смерті новонародженої дитини (62)
10. Три ОТГ Рівненщини отримали комплекти обладнання енергоменеджерів (60)
11. Десять фраз, які не можна говорити дитині (60)
12. З рівненського аеропорту знову літатимуть: Рівне – Шарм-ель-Шейх - Рівне (59)
13. Пиво допоможе при ламкості волосся і захистить від слимаків (58)
14. Під колесами вантажівки загинув пішохід (57)
15. Одразу 3 амбулаторії з житлом зводять на Костопільщині (57)





 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2018 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс