Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №796 від 16.02.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Квітень 2019p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Травень 2019p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31


#Ракурс добрих порад

14 порад, як зробити ваші котлети смачнішими

14 порад, як зробити ваші котлети смачнішими

Звичайно, у кожної господині є свій, випробуваний мамою-сестрою-бабусею, рецепт котлет, який відрізняється від інших, якщо не способом приготування, то принаймні пропорціями складників.

Ми ж пропонуємо вашій увазі 14 порад, які, маємо надію, зроблять ваші котлетки ще смачнішими.

1. Фарш – виключно домашнього приготування. Перемолоти в електром’ясорубці чи в старенькій чавунній – не принципово, це лише питання економії часу. Однак не варто перемелювати через надто дрібну насадку або прокручувати більше одного разу. Надто «пережовані» котлети виходять менш соковитими.

2. М’ясо на фарш – мінімум двох (краще – трьох) видів. Класичне поєднання – свинина + яловичина. Ідеальне – свинина + телятина + баранина.

3. Хибна думка, що хліб у котлети додається для того, щоб страви вийшло більше. Зовсім ні. Саме завдяки хлібу сік, що виділяється з м’яса під час смаження, залишається в котлетах, а не витікає в пательню, пострілюючи і розбризкуючи жир.

4. Зовсім не обов’язково це має бути білий нарізний батон. Підійде і просто білий хліб. Але неодмінно НЕсвіжий, а краще – черствий і розмочений як мінімум – у воді, як максимум – у молочних вершках чи молоці.

5. Яйця за радянським ­ГОСТом у котлети не додавали. Нам – можна. Але чи варто? Зазвичай яйце дають «для страховки» – щоб котлети не розпадалися. Але воно зробить кінцеву страву більш твердою. Набагато цікавіше яйце додати не в середину, а обмакнути в нього котлету перед смаженням.

6. Цибуля, натерта на дрібну тертку або перекручена у м’ясорубці разом із фаршем, надасть котлетам соковитості і аромату. Можна додати і дрібно посічений часник, але тут уже мусово враховувати індивідуальні смаки потенційних їдців – не всі часник у котлетах полюбляють.

7. Спеції – на любителя, однак не варто забивати ними натуральний смак мʾяса. А от меленим чорним перцем зіпсувати котлети важко. Тож не шкодуйте.

8. Вимішувати фарш треба дуже ретельно – це запорука того, що котлети будуть рівномірно соковитими і смачними у всіх місцях.

9. Коли фарш добре вимішаний, його треба сильно відбити: взяти фарш у долоні, підняти руки і з силою гепнути його назад у миску. І так не менше 10-ти разів. Після цієї процедури жодна котлетка не розпадеться під час смаження. І це, зауважте, без жоднісінького яйця.

10. Формувати котлети слід змоченими у воді руками, щоб фарш не прилипав. Форма – довільна, на смак це суттєво не впливає. На настрій – однозначно, тож робіть так, як вам подобається.

11. Панірувати можна в борошні, в сухарях або в манній крупі. Вибір – теж справа особистого смаку та настрою. Тож поекспериментуйте і визначте свою улюблену паніровку.

12. Найкраща сковорода для котлет – глибока і простора, з товстим дном. Ідеально – якщо чавунна. І обовʾязково – добре розігріта.

13. Жир для смаженя – рафінована олія або топлене масло. Друге – смачніше, однак може пригорати, якщо вогонь відрегульований не оптимально.

14. Обсмажувати сформовані і запаніровані котлети з двох сторін до золотистої (не коричневої!) скоринки. Якщо котлети у вас не плоскої, а циліндричної форми, то варто перевернути ще й «на бочок». Однак не пересмажте. При натисканні виделкою готові котлети повинні трохи сочитися.Історія та правила приготування смачних котлет

Традиційний і майже класичний гарнір до котлет – звичайно, картопляне пюре. Однак чудово смакуватиме і з рисом, і з макаронами, і просто зі свіжими овочами.

16.02.2017


Переглядів: 145

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 913 від 16.05.2019p.
¤ 
Михайло ШЕСТАКОВ:

Михайло ШЕСТАКОВ:

«Для «Вереса» не існує авторитетів»

SportArena та ПФЛ регулярно визначають героя тижня. За підсумками 24-го туру у Другій лізі найкращим став Михайло Шестаков — брат Сергія Шестакова, відомого за виступами в УПЛ та чемпіонаті Угорщини. Новий лідер атак «Вереса» поділився своїми враження від перемоги над Поліссям, прояснив ситуацію з невиплатою заробітної плати гравцям і розповів про очікування від гри з Минаєм....

¤ 
Зірку «Відчайдушних домогосподарок» засудили

Зірку «Відчайдушних домогосподарок» засудили

Актрису Фелісіті Хаффман, відому за роллю Лінетт Скаво в популярному серіалі «Відчайдушні домогосподарки», засудили до чотирьох місяців тюремного ув’язнення. Про це передає Associated Press....

¤ 
Скільки коштує рекламний пост від Кім Кардашьян

Скільки коштує рекламний пост від Кім Кардашьян

Американська світська левиця Кім Кардашьян заробляє на одному рекламному пості в соцмережі Instagram як мінімум мільйон доларів....

¤ 
Кинули гранату в будинок жителя Березнівщини

Кинули гранату в будинок жителя Березнівщини

До поліції 13 травня близько третьої ночі надійшло повідомлення 57-річного жителя села Яцьковичі, що невідомі в його будинок кинули гранату....

¤ 
Перекинувся позашляховик

Перекинувся позашляховик

Повідомлення про автопригоду між селами Бабка та Стара Рафалівка надійшло до поліції 13 травня близько 20-ї години....

¤ 
Діти захисників безкоштовно відвідали цирк

Діти захисників безкоштовно відвідали цирк

Благодійну акцію організувала Дубенська міська рада....





Найпопулярніші 15 статей:

1. Розшифровка аналізу крові: [841] (9684)
2. Моє місто - найкраще [427] (5164)
3. Як правильно приймати вітаміни? [749] (4450)
4. Секс із мусульманином [271] (3965)
5. Авокадо - це фрукт чи овоч? [318] (3805)
6. Секрети ігрових автоматів: як грати і вигравати? [755] (3641)
7. Догляньте мене до смерті [278] (3604)
8. ЧИ ВАРТО РОБИТИ ПОКУПКИ ДО НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ? [519] (3472)
9. Первентин - легальний наркотик нового покоління [345] (3177)
10. Якщо у сні приснився вуж [219] (2499)
11. Біснуватих везуть у Рогачів [256] (2407)
12. Коли розпочинати садити городину [599] (2344)
13. Розклад руху автобусів [253] (2199)
14. Двох тяжкохворих сестер вилікував чоловік зі Здолбунова [465] (2198)
15. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (2167)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Танці на «щасливому» полі... (158)
2. Рулетики з оселедця (111)
3. У Зарічному в ДТП важко травмувався мотоцикліст (95)
4. Підняла руку на чужу 5-річну дитину (91)
5. Відзначення 9 травня у Рівному розпочалося з вшанування «Загиблих за Україну» (88)
6. Міський голова привітав із ювілеєм ансамбль «Полісяночка» (86)
7. Як правильно сформувати кущі перців та баклажанів (80)
8. Діти захисників безкоштовно відвідали цирк (78)
9. Надіїна таємниця (78)
10. «Верес» перервав свою безпрограшну серію (76)
11. На Рівненщині підвели перші підсумки кампанії декларування доходів (76)
12. Перекинувся позашляховик (76)
13. Кілька порад щодо захисту винограду від хвороб та шкідників (75)
14. Поліцейські розшукують водія, який скоїв наїзд на двох пішоходів (75)
15. Як отримати гарний врожай полуниці без хімії (73)





 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2018 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс