Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №855 від 05.04.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

Олас - якісне пальне

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Вересень 2018p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Жовтень 2018p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31


#Ракурс розваг

Рецепти глазурі, яка прикрасить вашу паску

Рецепти глазурі, яка прикрасить вашу паску

Звичайно ж, кожній господині хочеться зробити Великодній стіл красивим. А без смачної паски в глазурі це навряд чи можливо, тому рецепти її приготування вам обов’язково знадобляться. Тож, щоби ваша паска була святковою, оригінальною та смачною, ми пропонуємо вам кращі рецепти для приготування глазурі.

Традиційна глазур

Інгредієнти:

100 г цукрової пудри,

2 білки,

1 чайна ложка лимонного соку,

30 г кулінарної посипки.

Приготування:

Відділіть білки від жовтків. За допомогою міксера збийте білки з лимонним соком. До суміші додайте цукрову пудру та продовжуйте збивати до утворення густої щільної піни. Верхівку паски змажте глазур’ю. Зачекайте, поки глазур трішки підсохне. Прикрасьте паску кулінарною посипкою.

Шоколадна глазур з горіхами

Інгредієнти:

150 г цукрової пудри,

7 столових ложок молока,

100 г білого або чорного шоколаду,

50 г вершкового масла,

1 ч ложка крохмалю,

4 ст ложки какао-порошку,

50 г грецьких горіхів.

Приготування:

До цукрової пудри додайте молоко, змішайте і підігрійте на невеликому вогні, доводячи до кипіння. Потерти туди шоколад і масло до повного розчинення. Потім всипати крохмаль і какао-порошок, ретельно вимішати до однорідної маси. Трохи схолодити і обмастити верхівку паски. І лише потім посипати паску подрібненими горіхами.

Глазур «Хрустке безе»

Інгредієнти:

2 білки,

200 г цукрової пудри,

2 ч. ложки лимонного соку.

Приготування:

Потрібно збити 100 г цукрової пудри з білками до густої піни. На застелене папером для випічки деко, за допомогою кулінарного мішечка викласти білкову суміш. Безе випікати півтори години у духовці при температури 100 °C. Решту пудри змішати з лимонним соком, змастити цією глазур’ю поверхню паски і, поки не застигла, зверху викласти хрусткі безе.

Лимонна глазур

Інредієнти:

білок 1 яйця,

400 г цукрової пудри,

одна столова ложка лимонного соку.

Приготування:

Білок збити міксером на невеликій швидкості, поступово збільшуючи її. Коли збитий білок не буде виливатися з миски, поступово додавати по чайній ложці цукрову пудру, інтенсивно збиваючи суміш до густої консистенції. Потім додати лимонний сік і знову збивати з півхвилини. Готову глазур нанести на поверхню пасок. Щоб глазур застигла, паски можна поставити в духовку, розігріту до температури 100-120 °С.

Масляна глазур

• 125 г (1/2 чашки) розм’якше­ного несоленого вершкового масла

• 225 г (2 чашки) просіяної цукрової пудри

• 10 мл (2 ч. л.) молока

• 5 мл (1 ч. л.) ванільної есенції

Покладіть масло в миску і збийте його міксером в пухку масу. Підмісіть до масла цукрову пудру, молоко і ванільну есенцію. Збивайте масу, поки вона не стане однорідною. Рівним шаром нанесіть глазур на паску металевим ножем-лопаткою (шпателем).

Фруктова глазур

• 1 яєчний білок,

• 1, 2 ст. цукрової пудри,

• 5 ст. л. натурального ягідного сиропу.

З білків і цукрової пудри приготувати міцну піну. Додати сироп і перемішати.

Вершково-ірисова глазур

• 250 г твердих ірисок,

• 60 г вершкового масла,

• 1/3 ст. вершків,

• 3 ст. л. цукрової пудри.

У розтоплену суміш з масла та вершків додати іриски і цукрову пудру. Варити на повільному вогні до отримання однорідної суміші.

Глазур для паски з білого шоколаду

• 1 плитка білого шоколаду

• 0, 5 банки згущеного молока,

• харчові барвники - за бажанням

Приготування:

Шоколад розтопити на водяній бані, додати згущене молоко, барвники.

Штучні барвники можна замінити натуральними: куркумою, ягідним соком.

Глазур-маршмелоу

1 ч. л. желатину залити 2 ст. л. холодної води, залишити на 5 хвилин

1 скл. (200 мл) цукру залити 4 ст. л. води і поставити на маленький вогонь, помішуючи, поки цукор не розчиниться.

В гарячий сироп викласти желатин, перемішати та одразу збивати міксером на найбільшій швидкості приблизно 3 хвилини. Вийде гарненька біла глазур!

Найголовніше! Вона дуже швидко застигає, тому краще все робити дуже швидко, поки не застигло.

05.04.2018


Переглядів: 33

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 883 від 19.10.2018p.
¤ 
Вирощуємо лісові гриби на присадибній ділянці

Вирощуємо лісові гриби на присадибній ділянці

Вирощувати на присадибній ділянці можна будь-які гриби: і білі, і рижики, і маслюки, кому які подобаються. Щопр...

¤ 

Рівненські пластуни зустрілися із Президентом

Сотня пластунів - представників Пластової оселі «Волошки», що успішно діє в Рівненському районі, побували в Б...

¤ 
У Гвіздівському господарстві – спалах африканської чуми свиней

У Гвіздівському господарстві – спалах африканської чуми свиней

В індивідуальному господарстві у селі Гвіздів на Кореччині виявили африканську чуму свиней....

¤ 
На Рівненщину надійшли УЗД-сканери для районних лікарень області

На Рівненщину надійшли УЗД-сканери для районних лікарень області

19 нових сучасних УЗД-сканерів виробництва компанії Philips, закуплених у рамках реалізації проекту Світового ба...

¤ 
Його величність мед

Його величність мед

Відомі цілителі та лікарі визнавали мед лікарським препаратом від багатьох хвороб. Напоєм молодості називав...

¤ 
В Рівненській області відбувся Європейський тиждень спорту

В Рівненській області відбувся Європейський тиждень спорту

У 2018 році Україна вперше в своїй історії отримала право приєднатися до однієї з наймасовіших ініціатив ЄС у с...





Найпопулярніші 15 статей:

1. Моє місто - найкраще [427] (1146)
2. Секс із мусульманином [271] (999)
3. ЧИ ВАРТО РОБИТИ ПОКУПКИ ДО НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ? [519] (900)
4. Догляньте мене до смерті [278] (808)
5. Первентин - легальний наркотик нового покоління [345] (691)
6. Як правильно приймати вітаміни? [749] (645)
7. Якщо у сні приснився вуж [219] (620)
8. Біснуватих везуть у Рогачів [256] (616)
9. Розклад руху автобусів [253] (615)
10. Авокадо - це фрукт чи овоч? [318] (608)
11. Двох тяжкохворих сестер вилікував чоловік зі Здолбунова [465] (599)
12. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (582)
13. Три помсти княгині Ольги [820] (552)
14. Завітна земельна ділянка [584] (546)
15. Василь Сухомлинський:«Серце віддаю дітям…» [774] (480)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Цінова ситуація на споживчому ринку області у вересні 2018 року (77)
2. Олег ШАНДРУК: «Бондаренко - вирішив долю матчу» (67)
3. Глава Уряду про бюджетний процес (66)
4. «Влада закриває рота журналістам, щоб і далі грабувати країну», - Вадим Рабінович (64)
5. Олег Ляшко: «Бідна країна ніколи не зможе подолати корупцію» (64)
6. На Рівненщині танкістів навчали діяти в екстремальних умовах під водою (64)
7. У Рівному відбувся чемпіонат з швидких шахів (63)
8. У трьох ОТГ відбудуться перші місцеві вибори (61)
9. Як у Гутвині Покрову відзначали (61)
10. Вітчим-ґвалтівник (61)
11. За фінансові порушення 136 посадовців Рівненщини притягнуто до відповідальності (61)
12. Ліфтинг-маски (60)
13. Коридор Вазарі - найбільша таємниця Флоренції (58)
14. На Рівненщині цьогоріч у 202 жінок виявили рак грудей (58)
15. Перебування на висоті прискорює ріст волосся. Наприклад, коли ви летите в літаку, ваші кучері ростуть вдвічі швидше. (58)






 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2018 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс