Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №855 від 05.04.2018p.
Передплатні індекси:
23429 (на 1-6 місяців)
08903 (на рік).
Тел. +38(0362) 62-31-31
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

Олас - якісне пальне

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Травень 2018p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Червень 2018p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30


#

Рецепти глазурі, яка прикрасить вашу паску

Рецепти глазурі, яка прикрасить вашу паску

Звичайно ж, кожній господині хочеться зробити Великодній стіл красивим. А без смачної паски в глазурі це навряд чи можливо, тому рецепти її приготування вам обов’язково знадобляться. Тож, щоби ваша паска була святковою, оригінальною та смачною, ми пропонуємо вам кращі рецепти для приготування глазурі.

Традиційна глазур

Інгредієнти:

100 г цукрової пудри,

2 білки,

1 чайна ложка лимонного соку,

30 г кулінарної посипки.

Приготування:

Відділіть білки від жовтків. За допомогою міксера збийте білки з лимонним соком. До суміші додайте цукрову пудру та продовжуйте збивати до утворення густої щільної піни. Верхівку паски змажте глазур’ю. Зачекайте, поки глазур трішки підсохне. Прикрасьте паску кулінарною посипкою.

Шоколадна глазур з горіхами

Інгредієнти:

150 г цукрової пудри,

7 столових ложок молока,

100 г білого або чорного шоколаду,

50 г вершкового масла,

1 ч ложка крохмалю,

4 ст ложки какао-порошку,

50 г грецьких горіхів.

Приготування:

До цукрової пудри додайте молоко, змішайте і підігрійте на невеликому вогні, доводячи до кипіння. Потерти туди шоколад і масло до повного розчинення. Потім всипати крохмаль і какао-порошок, ретельно вимішати до однорідної маси. Трохи схолодити і обмастити верхівку паски. І лише потім посипати паску подрібненими горіхами.

Глазур «Хрустке безе»

Інгредієнти:

2 білки,

200 г цукрової пудри,

2 ч. ложки лимонного соку.

Приготування:

Потрібно збити 100 г цукрової пудри з білками до густої піни. На застелене папером для випічки деко, за допомогою кулінарного мішечка викласти білкову суміш. Безе випікати півтори години у духовці при температури 100 °C. Решту пудри змішати з лимонним соком, змастити цією глазур’ю поверхню паски і, поки не застигла, зверху викласти хрусткі безе.

Лимонна глазур

Інредієнти:

білок 1 яйця,

400 г цукрової пудри,

одна столова ложка лимонного соку.

Приготування:

Білок збити міксером на невеликій швидкості, поступово збільшуючи її. Коли збитий білок не буде виливатися з миски, поступово додавати по чайній ложці цукрову пудру, інтенсивно збиваючи суміш до густої консистенції. Потім додати лимонний сік і знову збивати з півхвилини. Готову глазур нанести на поверхню пасок. Щоб глазур застигла, паски можна поставити в духовку, розігріту до температури 100-120 °С.

Масляна глазур

• 125 г (1/2 чашки) розм’якше­ного несоленого вершкового масла

• 225 г (2 чашки) просіяної цукрової пудри

• 10 мл (2 ч. л.) молока

• 5 мл (1 ч. л.) ванільної есенції

Покладіть масло в миску і збийте його міксером в пухку масу. Підмісіть до масла цукрову пудру, молоко і ванільну есенцію. Збивайте масу, поки вона не стане однорідною. Рівним шаром нанесіть глазур на паску металевим ножем-лопаткою (шпателем).

Фруктова глазур

• 1 яєчний білок,

• 1, 2 ст. цукрової пудри,

• 5 ст. л. натурального ягідного сиропу.

З білків і цукрової пудри приготувати міцну піну. Додати сироп і перемішати.

Вершково-ірисова глазур

• 250 г твердих ірисок,

• 60 г вершкового масла,

• 1/3 ст. вершків,

• 3 ст. л. цукрової пудри.

У розтоплену суміш з масла та вершків додати іриски і цукрову пудру. Варити на повільному вогні до отримання однорідної суміші.

Глазур для паски з білого шоколаду

• 1 плитка білого шоколаду

• 0, 5 банки згущеного молока,

• харчові барвники - за бажанням

Приготування:

Шоколад розтопити на водяній бані, додати згущене молоко, барвники.

Штучні барвники можна замінити натуральними: куркумою, ягідним соком.

Глазур-маршмелоу

1 ч. л. желатину залити 2 ст. л. холодної води, залишити на 5 хвилин

1 скл. (200 мл) цукру залити 4 ст. л. води і поставити на маленький вогонь, помішуючи, поки цукор не розчиниться.

В гарячий сироп викласти желатин, перемішати та одразу збивати міксером на найбільшій швидкості приблизно 3 хвилини. Вийде гарненька біла глазур!

Найголовніше! Вона дуже швидко застигає, тому краще все робити дуже швидко, поки не застигло.

05.04.2018


Переглядів: 19

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 865 від 14.06.2018p.
¤ 
Ковалець, чи Бакалов?

Ковалець, чи Бакалов?

Спортивний департамент футбольної команди Народного клубу «Верес» провів ряд переговорів зі спеціалістами, які розглядались, як кандидатури на посаду головного тренера. Були проведені переговори з екс...

¤ Ракурс здоров'я
Цілюща сила кропиви жалкої та глухої

Цілюща сила кропиви жалкої та глухої

Перед цілющими властивостями кропиви глухої та жалкої знімаємо капелюха

Кажуть, у старовину цілителі, побачивши кропиву, знімали головний убір і кланялися їй — дякували за здатність допомагати за багатьох хвороб. Зустріти цю рослину можна всюди, однак вона більше любить в...

¤ 
12 причин не поспішати викидати сміття

12 причин не поспішати викидати сміття

1. Шкірка від банана – чудово підгодує рослини. Під час пересаджування рослини додайте в горщик подрібнені шкірки – можна попередньо підсушені про запас. Шкірки дуже швидко перегнивають і підгодовують...

¤ 

Чоловік побив двох поліцейських

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 49-річний житель Острога, який сьомого червня завдав тілесні ушкодження двом поліцейським, під час виконання ними службових обов’язків. За цим фактом слідчі ...

¤ 
Олег Червонюк: «На Льонокомбінаті вже шиють джинси»

Олег Червонюк: «На Льонокомбінаті вже шиють джинси»

Шлях від ідеї до її втілення складний і потребує значних зусиль та клопіткої праці. Часто буває так, що перспективні ідеї так і залишаються в головах їх авторів. Однак, на рівненському Льонокомбінаті,...






Найпопулярніші 15 статей:

1. Чи все добре у рівненському «будівельному королівстві»? [862] (424)
2. ЧИ ВАРТО РОБИТИ ПОКУПКИ ДО НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ? [519] (340)
3. Розклад руху приміських та пасажирських потягів [242] (305)
4. Догляньте мене до смерті [278] (268)
5. Розклад руху автобусів [253] (247)
6. Моє місто - найкраще [427] (234)
7. Папороть виганяє з дому чоловіків, а цибуля - негативну енергію [201] (232)
8. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (192)
9. Гірше звіра… [861] (184)
10. Стогін покотився яром [862] (177)
11. Секс із мусульманином [271] (176)
12. Олександр Данильчук: «Проблемні питання в раді треба вирішувати до сесії» [862] (169)
13. Що варто знати про штамбову малину: [862] (164)
14. Хто цього року отримав звання найспортивнішої сім’ї Рівненщини? [862] (163)
15. У Рівному двадцять шостий раз пройшли традиційні «Музейні гостини» [862] (163)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Як збільшити врожай за допомогою дешевих ліків (52)
2. Цілюща сила кропиви жалкої та глухої (47)
3. Вкрав парфуми з прилавка кіоску (46)
4. На Рокитнівщині втопилася школярка (46)
5. Як захистити смородину від шкідників (46)
6. У Рівному вислідили «автоспеціаліста» (45)
7. Олег Червонюк: «На Льонокомбінаті вже шиють джинси» (44)
8. Смерть «Короля рок-н-ролу» (43)
9. Олена Шоптенко народила: опубліковано перше фото після пологів (43)
10. 12 причин не поспішати викидати сміття (43)
11. Бійка закінчилася тяжкими тілесними ушкодженнями (42)
12. У Костополі автомобіль злетів у кювет (42)
13. Чоловік побив двох поліцейських (42)
14. Хіба ми зустрічалися? (42)
15. Ковалець, чи Бакалов? (41)





 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2015 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс