Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №855 від 05.04.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

Актальні ціни на бензин, дизель.
Олас - якісне пальне.

  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Червень 2019p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Липень 2019p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31


#Ракурс розваг

Рецепти глазурі, яка прикрасить вашу паску

Рецепти глазурі, яка прикрасить вашу паску

Звичайно ж, кожній господині хочеться зробити Великодній стіл красивим. А без смачної паски в глазурі це навряд чи можливо, тому рецепти її приготування вам обов’язково знадобляться. Тож, щоби ваша паска була святковою, оригінальною та смачною, ми пропонуємо вам кращі рецепти для приготування глазурі.

Традиційна глазур

Інгредієнти:

100 г цукрової пудри,

2 білки,

1 чайна ложка лимонного соку,

30 г кулінарної посипки.

Приготування:

Відділіть білки від жовтків. За допомогою міксера збийте білки з лимонним соком. До суміші додайте цукрову пудру та продовжуйте збивати до утворення густої щільної піни. Верхівку паски змажте глазур’ю. Зачекайте, поки глазур трішки підсохне. Прикрасьте паску кулінарною посипкою.

Шоколадна глазур з горіхами

Інгредієнти:

150 г цукрової пудри,

7 столових ложок молока,

100 г білого або чорного шоколаду,

50 г вершкового масла,

1 ч ложка крохмалю,

4 ст ложки какао-порошку,

50 г грецьких горіхів.

Приготування:

До цукрової пудри додайте молоко, змішайте і підігрійте на невеликому вогні, доводячи до кипіння. Потерти туди шоколад і масло до повного розчинення. Потім всипати крохмаль і какао-порошок, ретельно вимішати до однорідної маси. Трохи схолодити і обмастити верхівку паски. І лише потім посипати паску подрібненими горіхами.

Глазур «Хрустке безе»

Інгредієнти:

2 білки,

200 г цукрової пудри,

2 ч. ложки лимонного соку.

Приготування:

Потрібно збити 100 г цукрової пудри з білками до густої піни. На застелене папером для випічки деко, за допомогою кулінарного мішечка викласти білкову суміш. Безе випікати півтори години у духовці при температури 100 °C. Решту пудри змішати з лимонним соком, змастити цією глазур’ю поверхню паски і, поки не застигла, зверху викласти хрусткі безе.

Лимонна глазур

Інредієнти:

білок 1 яйця,

400 г цукрової пудри,

одна столова ложка лимонного соку.

Приготування:

Білок збити міксером на невеликій швидкості, поступово збільшуючи її. Коли збитий білок не буде виливатися з миски, поступово додавати по чайній ложці цукрову пудру, інтенсивно збиваючи суміш до густої консистенції. Потім додати лимонний сік і знову збивати з півхвилини. Готову глазур нанести на поверхню пасок. Щоб глазур застигла, паски можна поставити в духовку, розігріту до температури 100-120 °С.

Масляна глазур

• 125 г (1/2 чашки) розм’якше­ного несоленого вершкового масла

• 225 г (2 чашки) просіяної цукрової пудри

• 10 мл (2 ч. л.) молока

• 5 мл (1 ч. л.) ванільної есенції

Покладіть масло в миску і збийте його міксером в пухку масу. Підмісіть до масла цукрову пудру, молоко і ванільну есенцію. Збивайте масу, поки вона не стане однорідною. Рівним шаром нанесіть глазур на паску металевим ножем-лопаткою (шпателем).

Фруктова глазур

• 1 яєчний білок,

• 1, 2 ст. цукрової пудри,

• 5 ст. л. натурального ягідного сиропу.

З білків і цукрової пудри приготувати міцну піну. Додати сироп і перемішати.

Вершково-ірисова глазур

• 250 г твердих ірисок,

• 60 г вершкового масла,

• 1/3 ст. вершків,

• 3 ст. л. цукрової пудри.

У розтоплену суміш з масла та вершків додати іриски і цукрову пудру. Варити на повільному вогні до отримання однорідної суміші.

Глазур для паски з білого шоколаду

• 1 плитка білого шоколаду

• 0, 5 банки згущеного молока,

• харчові барвники - за бажанням

Приготування:

Шоколад розтопити на водяній бані, додати згущене молоко, барвники.

Штучні барвники можна замінити натуральними: куркумою, ягідним соком.

Глазур-маршмелоу

1 ч. л. желатину залити 2 ст. л. холодної води, залишити на 5 хвилин

1 скл. (200 мл) цукру залити 4 ст. л. води і поставити на маленький вогонь, помішуючи, поки цукор не розчиниться.

В гарячий сироп викласти желатин, перемішати та одразу збивати міксером на найбільшій швидкості приблизно 3 хвилини. Вийде гарненька біла глазур!

Найголовніше! Вона дуже швидко застигає, тому краще все робити дуже швидко, поки не застигло.

05.04.2018


Переглядів: 353

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 921 від 12.07.2019p.
¤ 
Рівнянки «мажорно» виступили на Чемпіонаті Європи

Рівнянки «мажорно» виступили на Чемпіонаті Європи

Збірна України з софтболу на мажорній ноті завершила свій виступ на чемпіонаті Європи зі софтболу, що проходив в Чехії та Польщі. За два останні ігрові дні наша команда здобула три перемоги поспіль....

¤ 
У трьох ДТП на Рівненщині одна особа загинула та двоє – в лікарні

У трьох ДТП на Рівненщині одна особа загинула та двоє – в лікарні

Дорожньо-транспортні пригоди сталися за добу у Млинівському, Дубровицькому та Рівненському районах....

¤ 

Сергій Свисталюк: «Наша обласна рада працює ефективно...»

Пройшло перше півріччя 2019 року і можна вже підбивати певні підсумки роботи наших органів місцевого самоврядування за цей період. Для того, аби з’ясувати, як пропрацювала цей час головна рада Рівненщини, автор попросив відповісти на питання першого заступника голови Рівненської обласної ради, депутата від Радикальної партії Олега Ляшка Сергія Свисталюка....

¤ 
Соціологія по 153 виборчому округу. Етап третій

Соціологія по 153 виборчому округу. Етап третій

Подаємо результати третього етапу соціологічного дослідження Центру європейської та атлантичної інтеграції щодо політичної орієнтації мешканців 153 виборчого округу в межах проекту “Соціологічний барометр населення України”. Опитування проводилося з 6 по 8 липня 2019 року. Питання були відкритими, анкета анонімна. Було опитано 800 респондентів в Острозькому, Гощанському, Корецькому, Рівненському районах та частині м. Рівне (трикутник Бармаки – вул. Фабрична – вул. Гагаріна). Допустима помилка даної вибірки від 0.5 до 3 відсотків (на жаль, різко зросла кількість відмов від анкетування, тому збільшилась можлива похибка)....

¤ 
Марко Левішин: «Олексій Муляренко постійно підтримує рівненський спорт та щиро вболіває за рівненський спідвей»

Марко Левішин: «Олексій Муляренко постійно підтримує рівненський спорт та щиро вболіває за рівненський спідвей»

Минулими вихідними, в суботу, 6 липня, в угорському Надьхалаші відразу ж два рівненських спортсмени Марко Левішин та Назар Ткачук взяли участь в півфіналі особистого чемпіонату Європи серед юніорів....

¤ 
У Клевані тхне фарбою. Що робити мешканцям?

У Клевані тхне фарбою. Що робити мешканцям?

У Клевані люди скаржаться на неприємний їдкий запах, причиною якого, імовірно, є місцеве підприємство з виробництва фарб....





Найпопулярніші 15 статей:

1. Розшифровка аналізу крові: [841] (13411)
2. Моє місто - найкраще [427] (5799)
3. Як правильно приймати вітаміни? [749] (5441)
4. Секс із мусульманином [271] (4786)
5. Авокадо - це фрукт чи овоч? [318] (4667)
6. Секрети ігрових автоматів: як грати і вигравати? [755] (4281)
7. Догляньте мене до смерті [278] (4251)
8. ЧИ ВАРТО РОБИТИ ПОКУПКИ ДО НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ? [519] (4235)
9. Первентин - легальний наркотик нового покоління [345] (3914)
10. Якщо у сні приснився вуж [219] (2962)
11. Як позбутися шпори на п’яті [850] (2959)
12. Біснуватих везуть у Рогачів [256] (2877)
13. Коли розпочинати садити городину [599] (2755)
14. Розклад руху автобусів [253] (2710)
15. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (2645)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Гроші вирішують все (149)
2. «Слуга Народу» та «Батьківщина» – найперспективніша коаліція, аби люди відчули зміни* (148)
3. Страхова медицина замість бездумних скорочень (132)
4. Священна корова демократії (131)
5. Дозволять продаж землі – буде громадянська війна (120)
6. Як рівняни святкували* Івана Купала на Ювілейному (120)
7. Топ-10 фактів про кандидата в народні депутати по 152-му виборчому окрузі Олексія Муляренка (117)
8. Зоя Казанжи: «Хочу, щоб «Голос» був у парламенті, але….» (115)
9. Олексій Муляренко: “Євромайдан — це поворотна подія в історії України, яка визначила наше майбутнє. Його не потрібно забувати”* (115)
10. «Голос» – це «Самопоміч-2» (114)
11. Яна Зінкевич: «За останні п?ять років українці показали, що ми можемо робити неможливе» (114)
12. Стрілянина біля розважального закладу Рівного (111)
13. На Рівненщині знищили понад 5000 нарковмісних рослин (110)
14. Рівненські каратисти готуються до чемпіонату світу (110)
15. Водій таксі побила рівнянку (109)




 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2018 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс