Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №855 від 05.04.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Грудень 2020p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Січень 2021p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне

#Ракурс незвичайного

8 новітніх трендів у гастрономії

8 новітніх трендів у гастрономії

Здавалося б, що ще можна приготувати, щоб здивувати сучасного гурмана? Однак кулінарія досі не стоїть на місті. Кожного дня вона піддається експериментам. Останні тренди у світовій гастрономії вражають навіть найвибагливіших. Шеф-кухарі різноманітних ресторанів вигадують екстравагантні рецепти один поперед одного. Що ж пропонують найкращі гуру гастрономії?

Порошок з вина

Кухар Маріо Сандовал виготовляє порошок із вина, який назвав емінолом та використовує в якості приправи. Він додає цей інгредієнт майже у всі страви. Випікає з ним хліб та тістечка, додає в соуси, до страв із морепродуктів. Страви мають легкий присмак вина, але не містять алкоголю. Він вважає, що емінол робить страву неперевершеною. Також, на його думку, запорука успіху страви – це посуд, на якому її приносять. Для свого ресторану Маріо замовив посуд, який повторює контури жіночого тіла. Він упевнений, що жіноче тіло ідеально підходить для подачі найкращих страв.

Ароматична есенція овечої шерсті

Жоан Рока проводить експерименти з ароматичними есенціями, а саме з їх виготовленням та застосуванням. Есенції отримують як з ароматом продуктів та напоїв, так із ароматом овечої шерсті. Кухар переконаний, що аромат може докорінно змінити смак страви. Наприклад, коли він готує рибу, то додає есенцію з ароматом водоростей та морської води.

Риба в рожевому черепі

Брати Ферран та Альберт Адріа разом із дизайнером Такеші Муракамі вирішили, що потрібно більше уваги приділити не самій страві, а тому, в чому її подають. Наприклад, ікру подають у металевих павуках, різні закуски – на золотому дереві, інші страви – в рожевих черепах. І все це подають у ресторанному залі, наповненому різними 3D інсталяціями та сучасною музикою.

“Людський мозок” із какао

А інший представник кулінарної майстерності Андоні Луіс Андуріс, шеф-повар ресторану Mugariz, зосередив всю свою увагу на страві, а саме на її вигляді. Він пропонує страву з какао, яєць та жиру витопленого з хамона подавати у вигляді людського мозку на кістці.

Кальмари з зеленим чаєм

Олена Арзак, представниця ресторану Arzak, запропонувала цікаву страву, використавши доволі прості інгредієнти. Обсмажені міні-кальмари на сковорідці разом з панданом, посипані африканськими спеціями та цедрою лайму. А потім це все заливають зеленим чаєм з м’ятою. Подають страву разом із кульками дині, підфарбованими чорнилом каракатиці.

Монохромна їжа

Шеф-повар ресторану Sant Pau легендарна жінка Карме Рускайеда пропонує страви з продуктів одного кольору. Вона вважає, що зайвий колір відволікає відвідувача від відчуття смаку. Страви готує з усіх продуктів, але при цьому додає потрібний відтінок за допомогою різних технологій. Так на тарілці медуза, яловичина та конина отримують один колір. А ще Карме для своїх відвідувачів розробила авторські десерти, які дає з собою. Вони виконані у вигляді конструктора. Складаючи його, відвідувачі отримують фігурки міфічних тварин.

Хліб із березової кори

Представник ресторану White Rabbit Володимир Мухін запропонував своїм гостям хліб, приготований з внутрішньої частини березової кори, так званого луба. Також він готує кролика, поєднуючи його з молоками оселедця.

Коктейль з вугілля

Кухар, який поєднав непоєднуване – Андре Чанг, представник ресторану Andre. Він приготував коктейль із соснових голок, вугілля та зелених яблук. Усі продукти він піддає ферментації. Також він готує соки, які додає замість спецій.

05.04.2018


Переглядів: 357

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 999 від 21.01.2021p.
¤ 
“Кардинал-Рівне” перемагає “Budmonster” у першому матчі кубкового двобою

“Кардинал-Рівне” перемагає “Budmonster” у першому матчі кубкового двобою

Ведучи в рахунку – 2:0, рівняни не зуміли втримати комфортну перевагу і тепер поїдуть на повторний матч до Києва, маючи хитку перевагу в один гол. Тож володаря путівки до чвертьфіналу розіграшу Кубка Украни “Кардинал-Рівне” та “Budmonster” визначать 6-го лютого у столиці....

¤ 
Як відновити сили після захворювання і не допустити ускладнень

Як відновити сили після захворювання і не допустити ускладнень

Гранатовий сік – для тонусу судин

Дуже часто грип та ГРВІ стають причиною порушення судинного тонусу. У разі високої температури навантаження на кровоносну систему посилюється в рази. Протизастудні ліки підвищують чутливість серця до адреналіну; судинозвужувальні краплі спричиняють спазми судин, а якщо на них «підсісти», то й гіпертонію....

¤ 
Браконьєри виловили 102 кілограми щуки

Браконьєри виловили 102 кілограми щуки

Під час патрулювання території поблизу села Хрінники в поле зору працівників сектору реагування патрульної поліції, 18 січня близько 18-ї години, потрапив транспортний засіб «Opel Vivaro» із непрацюючою фарою....

¤ 
До авто поліцейського невідомі прикріпили гранату із запалом

До авто поліцейського невідомі прикріпили гранату із запалом

Підозрілий предмет на автомобілі, припаркованому біля багатоповерхівки на вулиці Курчатова у Рівному, виявив 28-річний житель обласного центру 17 січня. Повідомлення про це до поліції надійшло о 17:17....

¤ 

Жителям Рівненщини пропонують реструктуризувати заборгованість за комунпослуги

Енергопостачальні компанії пропонують жителям Рівненщини заключати договори реструктуризації боргів на вигідних умовах для споживачів. Про це повідомила заступниця голови ОДА Людмила Шатковська під час онлайн брифінгу....

¤ 
Українці купуватимуть долари за новими правилами: НБУ ухвалив рішення

Українці купуватимуть долари за новими правилами: НБУ ухвалив рішення

В Україні з 17 січня змінили правила продажу валюти. Українцям дали можливість продавати долари в терміналах, крім того, населенню дозволили проводити раніше заборонені операції з обміну валюти....





Найпопулярніші статті:

• Як позбутися шпори на п’яті [850] (4016)
• Розшифровка аналізу крові: [841] (3702)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (3074)
• Бюджет і ми… [965] (3060)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (3039)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (3036)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (3034)
• Допомога під час карантину [967] (3004)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (2925)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (2925)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (2918)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (2909)
• Живи до ста! [965] (2839)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (2768)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (2746)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (2712)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (2683)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (2517)

ТОП-15 свіжого номера:

• Пілінг обличчя в домашніх умовах (71)
• Кранц з вареною згущенкою і горіхами (68)
• Віталій Коваль: Високий рейтинг Рівненщини у 2020 році – спільне досягнення влади і бізнесу (68)
• Щоб позбутися кошлатості на одязі (61)
• Хто переживе локдаун? (57)
• Ненароджений ангел (56)
• Як подруги пияка провчили (53)
• Магнітні бурі та метеозалежність. (50)
• Браконьєри виловили 102 кілограми щуки (50)
• Як відновити сили після захворювання і не допустити ускладнень (50)
• Українці купуватимуть долари за новими правилами: НБУ ухвалив рішення (49)
• Жителям Рівненщини пропонують реструктуризувати заборгованість за комунпослуги (48)
• “Кардинал-Рівне” перемагає “Budmonster” у першому матчі кубкового двобою (48)
• Чи корисні насправді пророщені зерна? (47)
• До авто поліцейського невідомі прикріпили гранату із запалом (47)


 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2020 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс