Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №855 від 05.04.2018p.
Передплатні індекси:
23429 (на 1-6 місяців)
08903 (на рік).
Тел. +38(0362) 62-31-31
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

Олас - якісне пальне

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Травень 2018p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Червень 2018p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30


#

8 новітніх трендів у гастрономії

8 новітніх трендів у гастрономії

Здавалося б, що ще можна приготувати, щоб здивувати сучасного гурмана? Однак кулінарія досі не стоїть на місті. Кожного дня вона піддається експериментам. Останні тренди у світовій гастрономії вражають навіть найвибагливіших. Шеф-кухарі різноманітних ресторанів вигадують екстравагантні рецепти один поперед одного. Що ж пропонують найкращі гуру гастрономії?

Порошок з вина

Кухар Маріо Сандовал виготовляє порошок із вина, який назвав емінолом та використовує в якості приправи. Він додає цей інгредієнт майже у всі страви. Випікає з ним хліб та тістечка, додає в соуси, до страв із морепродуктів. Страви мають легкий присмак вина, але не містять алкоголю. Він вважає, що емінол робить страву неперевершеною. Також, на його думку, запорука успіху страви – це посуд, на якому її приносять. Для свого ресторану Маріо замовив посуд, який повторює контури жіночого тіла. Він упевнений, що жіноче тіло ідеально підходить для подачі найкращих страв.

Ароматична есенція овечої шерсті

Жоан Рока проводить експерименти з ароматичними есенціями, а саме з їх виготовленням та застосуванням. Есенції отримують як з ароматом продуктів та напоїв, так із ароматом овечої шерсті. Кухар переконаний, що аромат може докорінно змінити смак страви. Наприклад, коли він готує рибу, то додає есенцію з ароматом водоростей та морської води.

Риба в рожевому черепі

Брати Ферран та Альберт Адріа разом із дизайнером Такеші Муракамі вирішили, що потрібно більше уваги приділити не самій страві, а тому, в чому її подають. Наприклад, ікру подають у металевих павуках, різні закуски – на золотому дереві, інші страви – в рожевих черепах. І все це подають у ресторанному залі, наповненому різними 3D інсталяціями та сучасною музикою.

“Людський мозок” із какао

А інший представник кулінарної майстерності Андоні Луіс Андуріс, шеф-повар ресторану Mugariz, зосередив всю свою увагу на страві, а саме на її вигляді. Він пропонує страву з какао, яєць та жиру витопленого з хамона подавати у вигляді людського мозку на кістці.

Кальмари з зеленим чаєм

Олена Арзак, представниця ресторану Arzak, запропонувала цікаву страву, використавши доволі прості інгредієнти. Обсмажені міні-кальмари на сковорідці разом з панданом, посипані африканськими спеціями та цедрою лайму. А потім це все заливають зеленим чаєм з м’ятою. Подають страву разом із кульками дині, підфарбованими чорнилом каракатиці.

Монохромна їжа

Шеф-повар ресторану Sant Pau легендарна жінка Карме Рускайеда пропонує страви з продуктів одного кольору. Вона вважає, що зайвий колір відволікає відвідувача від відчуття смаку. Страви готує з усіх продуктів, але при цьому додає потрібний відтінок за допомогою різних технологій. Так на тарілці медуза, яловичина та конина отримують один колір. А ще Карме для своїх відвідувачів розробила авторські десерти, які дає з собою. Вони виконані у вигляді конструктора. Складаючи його, відвідувачі отримують фігурки міфічних тварин.

Хліб із березової кори

Представник ресторану White Rabbit Володимир Мухін запропонував своїм гостям хліб, приготований з внутрішньої частини березової кори, так званого луба. Також він готує кролика, поєднуючи його з молоками оселедця.

Коктейль з вугілля

Кухар, який поєднав непоєднуване – Андре Чанг, представник ресторану Andre. Він приготував коктейль із соснових голок, вугілля та зелених яблук. Усі продукти він піддає ферментації. Також він готує соки, які додає замість спецій.

05.04.2018


Переглядів: 14

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 865 від 14.06.2018p.
¤ 
Ковалець, чи Бакалов?

Ковалець, чи Бакалов?

Спортивний департамент футбольної команди Народного клубу «Верес» провів ряд переговорів зі спеціалістами, які розглядались, як кандидатури на посаду головного тренера. Були проведені переговори з екс...

¤ Ракурс здоров'я
Цілюща сила кропиви жалкої та глухої

Цілюща сила кропиви жалкої та глухої

Перед цілющими властивостями кропиви глухої та жалкої знімаємо капелюха

Кажуть, у старовину цілителі, побачивши кропиву, знімали головний убір і кланялися їй — дякували за здатність допомагати за багатьох хвороб. Зустріти цю рослину можна всюди, однак вона більше любить в...

¤ 
12 причин не поспішати викидати сміття

12 причин не поспішати викидати сміття

1. Шкірка від банана – чудово підгодує рослини. Під час пересаджування рослини додайте в горщик подрібнені шкірки – можна попередньо підсушені про запас. Шкірки дуже швидко перегнивають і підгодовують...

¤ 

Чоловік побив двох поліцейських

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 49-річний житель Острога, який сьомого червня завдав тілесні ушкодження двом поліцейським, під час виконання ними службових обов’язків. За цим фактом слідчі ...

¤ 
Олег Червонюк: «На Льонокомбінаті вже шиють джинси»

Олег Червонюк: «На Льонокомбінаті вже шиють джинси»

Шлях від ідеї до її втілення складний і потребує значних зусиль та клопіткої праці. Часто буває так, що перспективні ідеї так і залишаються в головах їх авторів. Однак, на рівненському Льонокомбінаті,...






Найпопулярніші 15 статей:

1. Чи все добре у рівненському «будівельному королівстві»? [862] (424)
2. ЧИ ВАРТО РОБИТИ ПОКУПКИ ДО НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ? [519] (340)
3. Розклад руху приміських та пасажирських потягів [242] (305)
4. Догляньте мене до смерті [278] (268)
5. Розклад руху автобусів [253] (247)
6. Моє місто - найкраще [427] (234)
7. Папороть виганяє з дому чоловіків, а цибуля - негативну енергію [201] (232)
8. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (192)
9. Гірше звіра… [861] (184)
10. Стогін покотився яром [862] (177)
11. Секс із мусульманином [271] (176)
12. Олександр Данильчук: «Проблемні питання в раді треба вирішувати до сесії» [862] (169)
13. Що варто знати про штамбову малину: [862] (164)
14. Хто цього року отримав звання найспортивнішої сім’ї Рівненщини? [862] (163)
15. У Рівному двадцять шостий раз пройшли традиційні «Музейні гостини» [862] (163)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Як збільшити врожай за допомогою дешевих ліків (52)
2. Цілюща сила кропиви жалкої та глухої (47)
3. Вкрав парфуми з прилавка кіоску (46)
4. На Рокитнівщині втопилася школярка (46)
5. Як захистити смородину від шкідників (46)
6. У Рівному вислідили «автоспеціаліста» (45)
7. Олег Червонюк: «На Льонокомбінаті вже шиють джинси» (44)
8. Смерть «Короля рок-н-ролу» (43)
9. Олена Шоптенко народила: опубліковано перше фото після пологів (43)
10. 12 причин не поспішати викидати сміття (43)
11. Бійка закінчилася тяжкими тілесними ушкодженнями (42)
12. У Костополі автомобіль злетів у кювет (42)
13. Чоловік побив двох поліцейських (42)
14. Хіба ми зустрічалися? (42)
15. Ковалець, чи Бакалов? (41)





 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2015 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс