Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №855 від 05.04.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

Олас - якісне пальне

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Вересень 2018p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Жовтень 2018p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31


#Ракурс незвичайного

8 новітніх трендів у гастрономії

8 новітніх трендів у гастрономії

Здавалося б, що ще можна приготувати, щоб здивувати сучасного гурмана? Однак кулінарія досі не стоїть на місті. Кожного дня вона піддається експериментам. Останні тренди у світовій гастрономії вражають навіть найвибагливіших. Шеф-кухарі різноманітних ресторанів вигадують екстравагантні рецепти один поперед одного. Що ж пропонують найкращі гуру гастрономії?

Порошок з вина

Кухар Маріо Сандовал виготовляє порошок із вина, який назвав емінолом та використовує в якості приправи. Він додає цей інгредієнт майже у всі страви. Випікає з ним хліб та тістечка, додає в соуси, до страв із морепродуктів. Страви мають легкий присмак вина, але не містять алкоголю. Він вважає, що емінол робить страву неперевершеною. Також, на його думку, запорука успіху страви – це посуд, на якому її приносять. Для свого ресторану Маріо замовив посуд, який повторює контури жіночого тіла. Він упевнений, що жіноче тіло ідеально підходить для подачі найкращих страв.

Ароматична есенція овечої шерсті

Жоан Рока проводить експерименти з ароматичними есенціями, а саме з їх виготовленням та застосуванням. Есенції отримують як з ароматом продуктів та напоїв, так із ароматом овечої шерсті. Кухар переконаний, що аромат може докорінно змінити смак страви. Наприклад, коли він готує рибу, то додає есенцію з ароматом водоростей та морської води.

Риба в рожевому черепі

Брати Ферран та Альберт Адріа разом із дизайнером Такеші Муракамі вирішили, що потрібно більше уваги приділити не самій страві, а тому, в чому її подають. Наприклад, ікру подають у металевих павуках, різні закуски – на золотому дереві, інші страви – в рожевих черепах. І все це подають у ресторанному залі, наповненому різними 3D інсталяціями та сучасною музикою.

“Людський мозок” із какао

А інший представник кулінарної майстерності Андоні Луіс Андуріс, шеф-повар ресторану Mugariz, зосередив всю свою увагу на страві, а саме на її вигляді. Він пропонує страву з какао, яєць та жиру витопленого з хамона подавати у вигляді людського мозку на кістці.

Кальмари з зеленим чаєм

Олена Арзак, представниця ресторану Arzak, запропонувала цікаву страву, використавши доволі прості інгредієнти. Обсмажені міні-кальмари на сковорідці разом з панданом, посипані африканськими спеціями та цедрою лайму. А потім це все заливають зеленим чаєм з м’ятою. Подають страву разом із кульками дині, підфарбованими чорнилом каракатиці.

Монохромна їжа

Шеф-повар ресторану Sant Pau легендарна жінка Карме Рускайеда пропонує страви з продуктів одного кольору. Вона вважає, що зайвий колір відволікає відвідувача від відчуття смаку. Страви готує з усіх продуктів, але при цьому додає потрібний відтінок за допомогою різних технологій. Так на тарілці медуза, яловичина та конина отримують один колір. А ще Карме для своїх відвідувачів розробила авторські десерти, які дає з собою. Вони виконані у вигляді конструктора. Складаючи його, відвідувачі отримують фігурки міфічних тварин.

Хліб із березової кори

Представник ресторану White Rabbit Володимир Мухін запропонував своїм гостям хліб, приготований з внутрішньої частини березової кори, так званого луба. Також він готує кролика, поєднуючи його з молоками оселедця.

Коктейль з вугілля

Кухар, який поєднав непоєднуване – Андре Чанг, представник ресторану Andre. Він приготував коктейль із соснових голок, вугілля та зелених яблук. Усі продукти він піддає ферментації. Також він готує соки, які додає замість спецій.

05.04.2018


Переглядів: 28

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 883 від 19.10.2018p.
¤ 
Вирощуємо лісові гриби на присадибній ділянці

Вирощуємо лісові гриби на присадибній ділянці

Вирощувати на присадибній ділянці можна будь-які гриби: і білі, і рижики, і маслюки, кому які подобаються. Щопр...

¤ 

Рівненські пластуни зустрілися із Президентом

Сотня пластунів - представників Пластової оселі «Волошки», що успішно діє в Рівненському районі, побували в Б...

¤ 
У Гвіздівському господарстві – спалах африканської чуми свиней

У Гвіздівському господарстві – спалах африканської чуми свиней

В індивідуальному господарстві у селі Гвіздів на Кореччині виявили африканську чуму свиней....

¤ 
На Рівненщину надійшли УЗД-сканери для районних лікарень області

На Рівненщину надійшли УЗД-сканери для районних лікарень області

19 нових сучасних УЗД-сканерів виробництва компанії Philips, закуплених у рамках реалізації проекту Світового ба...

¤ 
Його величність мед

Його величність мед

Відомі цілителі та лікарі визнавали мед лікарським препаратом від багатьох хвороб. Напоєм молодості називав...

¤ 
В Рівненській області відбувся Європейський тиждень спорту

В Рівненській області відбувся Європейський тиждень спорту

У 2018 році Україна вперше в своїй історії отримала право приєднатися до однієї з наймасовіших ініціатив ЄС у с...





Найпопулярніші 15 статей:

1. Моє місто - найкраще [427] (1146)
2. Секс із мусульманином [271] (1000)
3. ЧИ ВАРТО РОБИТИ ПОКУПКИ ДО НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ? [519] (900)
4. Догляньте мене до смерті [278] (808)
5. Первентин - легальний наркотик нового покоління [345] (691)
6. Як правильно приймати вітаміни? [749] (645)
7. Якщо у сні приснився вуж [219] (620)
8. Біснуватих везуть у Рогачів [256] (616)
9. Розклад руху автобусів [253] (615)
10. Авокадо - це фрукт чи овоч? [318] (608)
11. Двох тяжкохворих сестер вилікував чоловік зі Здолбунова [465] (600)
12. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (583)
13. Три помсти княгині Ольги [820] (552)
14. Завітна земельна ділянка [584] (546)
15. Василь Сухомлинський:«Серце віддаю дітям…» [774] (480)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Цінова ситуація на споживчому ринку області у вересні 2018 року (77)
2. Олег ШАНДРУК: «Бондаренко - вирішив долю матчу» (67)
3. Глава Уряду про бюджетний процес (66)
4. «Влада закриває рота журналістам, щоб і далі грабувати країну», - Вадим Рабінович (64)
5. Олег Ляшко: «Бідна країна ніколи не зможе подолати корупцію» (64)
6. На Рівненщині танкістів навчали діяти в екстремальних умовах під водою (64)
7. У Рівному відбувся чемпіонат з швидких шахів (63)
8. У трьох ОТГ відбудуться перші місцеві вибори (61)
9. Як у Гутвині Покрову відзначали (61)
10. Вітчим-ґвалтівник (61)
11. За фінансові порушення 136 посадовців Рівненщини притягнуто до відповідальності (61)
12. Ліфтинг-маски (60)
13. Коридор Вазарі - найбільша таємниця Флоренції (58)
14. На Рівненщині цьогоріч у 202 жінок виявили рак грудей (58)
15. Перебування на висоті прискорює ріст волосся. Наприклад, коли ви летите в літаку, ваші кучері ростуть вдвічі швидше. (58)






 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2018 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс