Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №855 від 05.04.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2019p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Березень 2019p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


#Ракурс незвичайного

8 новітніх трендів у гастрономії

8 новітніх трендів у гастрономії

Здавалося б, що ще можна приготувати, щоб здивувати сучасного гурмана? Однак кулінарія досі не стоїть на місті. Кожного дня вона піддається експериментам. Останні тренди у світовій гастрономії вражають навіть найвибагливіших. Шеф-кухарі різноманітних ресторанів вигадують екстравагантні рецепти один поперед одного. Що ж пропонують найкращі гуру гастрономії?

Порошок з вина

Кухар Маріо Сандовал виготовляє порошок із вина, який назвав емінолом та використовує в якості приправи. Він додає цей інгредієнт майже у всі страви. Випікає з ним хліб та тістечка, додає в соуси, до страв із морепродуктів. Страви мають легкий присмак вина, але не містять алкоголю. Він вважає, що емінол робить страву неперевершеною. Також, на його думку, запорука успіху страви – це посуд, на якому її приносять. Для свого ресторану Маріо замовив посуд, який повторює контури жіночого тіла. Він упевнений, що жіноче тіло ідеально підходить для подачі найкращих страв.

Ароматична есенція овечої шерсті

Жоан Рока проводить експерименти з ароматичними есенціями, а саме з їх виготовленням та застосуванням. Есенції отримують як з ароматом продуктів та напоїв, так із ароматом овечої шерсті. Кухар переконаний, що аромат може докорінно змінити смак страви. Наприклад, коли він готує рибу, то додає есенцію з ароматом водоростей та морської води.

Риба в рожевому черепі

Брати Ферран та Альберт Адріа разом із дизайнером Такеші Муракамі вирішили, що потрібно більше уваги приділити не самій страві, а тому, в чому її подають. Наприклад, ікру подають у металевих павуках, різні закуски – на золотому дереві, інші страви – в рожевих черепах. І все це подають у ресторанному залі, наповненому різними 3D інсталяціями та сучасною музикою.

“Людський мозок” із какао

А інший представник кулінарної майстерності Андоні Луіс Андуріс, шеф-повар ресторану Mugariz, зосередив всю свою увагу на страві, а саме на її вигляді. Він пропонує страву з какао, яєць та жиру витопленого з хамона подавати у вигляді людського мозку на кістці.

Кальмари з зеленим чаєм

Олена Арзак, представниця ресторану Arzak, запропонувала цікаву страву, використавши доволі прості інгредієнти. Обсмажені міні-кальмари на сковорідці разом з панданом, посипані африканськими спеціями та цедрою лайму. А потім це все заливають зеленим чаєм з м’ятою. Подають страву разом із кульками дині, підфарбованими чорнилом каракатиці.

Монохромна їжа

Шеф-повар ресторану Sant Pau легендарна жінка Карме Рускайеда пропонує страви з продуктів одного кольору. Вона вважає, що зайвий колір відволікає відвідувача від відчуття смаку. Страви готує з усіх продуктів, але при цьому додає потрібний відтінок за допомогою різних технологій. Так на тарілці медуза, яловичина та конина отримують один колір. А ще Карме для своїх відвідувачів розробила авторські десерти, які дає з собою. Вони виконані у вигляді конструктора. Складаючи його, відвідувачі отримують фігурки міфічних тварин.

Хліб із березової кори

Представник ресторану White Rabbit Володимир Мухін запропонував своїм гостям хліб, приготований з внутрішньої частини березової кори, так званого луба. Також він готує кролика, поєднуючи його з молоками оселедця.

Коктейль з вугілля

Кухар, який поєднав непоєднуване – Андре Чанг, представник ресторану Andre. Він приготував коктейль із соснових голок, вугілля та зелених яблук. Усі продукти він піддає ферментації. Також він готує соки, які додає замість спецій.

05.04.2018


Переглядів: 133

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 905 від 21.03.2019p.
¤ 
Рівняни стали чемпіонами України з Ґо

Рівняни стали чемпіонами України з Ґо

Рівненщину на командному чемпіонаті України з Ґо представляли дві команди – «Рівне 1» та «Рівне 2». До складу обох команд увійшли вихованці Школи інтелектуальних видів спорту Рівненського міського Палацу дітей та молоді...

¤ 
Яким буде ювілейний спідвейний сезон 2019 у Рівному?

Яким буде ювілейний спідвейний сезон 2019 у Рівному?

Сім чемпіонатів, створення скульптури спідвеїсту та встановлення відреставрованого мотоциклу в парку – ювілейний спортивний сезон Рівненського спідвею пройде масштабно....

¤ 
Жінка зарізала новонароджену доньку

Жінка зарізала новонароджену доньку

17 березня близько 17 години надійшло повідомлення лікарів швидкої медичної допомоги, що на вулиці Вербова обласного центру вони констатували смерть дитини віком близько місяця....

¤ 
Володимир Омелян: «Моє гасло - геть від дурнів та поганих доріг!»

Володимир Омелян: «Моє гасло - геть від дурнів та поганих доріг!»

Міністр інфраструктури Володимир Омелян в нинішньому Кабінеті Міністрів України, напевно, є найбільш медіа активним урядовцем. Тому, коли пан Омелян минулого тижня відвідав Рівне, автор вирішив поспілкуватися з урядовцем і задати пану міністру кілька питань....





Найпопулярніші 15 статей:

1. Розшифровка аналізу крові: [841] (5829)
2. Моє місто - найкраще [427] (4059)
3. Секс із мусульманином [271] (3306)
4. Як правильно приймати вітаміни? [749] (3266)
5. Рiвне-Ракурс Популярна громадсько-політична обласна газета. Тираж 16 000 екз. на тиждень Передплатний індекс 23429 [0] (3200)
6. Секрети ігрових автоматів: як грати і вигравати? [755] (3051)
7. Авокадо - це фрукт чи овоч? [318] (2917)
8. Догляньте мене до смерті [278] (2883)
9. ЧИ ВАРТО РОБИТИ ПОКУПКИ ДО НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ? [519] (2862)
10. Первентин - легальний наркотик нового покоління [345] (2651)
11. Біснуватих везуть у Рогачів [256] (1988)
12. Якщо у сні приснився вуж [219] (1925)
13. Розклад руху автобусів [253] (1879)
14. Двох тяжкохворих сестер вилікував чоловік зі Здолбунова [465] (1821)
15. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (1804)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Зниклу жительку службова собака знайшла за лічені секунди (60)
2. У 2019 році в області запрацює ще 11 інклюзивно-ресурсних центрів (48)
3. Парадокс нашого часу (47)
4. На Гощанщині діти взяли участь у «Розминці від чемпіона» (47)
5. Трубочки з кремом (46)
6. У Рівному учасники АТО (ООС) здобувають офіцерські звання (46)
7. Тимошенко - Коломойський: поцілунки, «обнімашки» (46)
8. «Сімейні перегони» (46)
9. З березових бруньок приготуйте лікувальні настоянки та мазі (45)
10. «Вибори – не привід для антидержавного глуму!» (45)
11. Пивовари Рівненщини сплатили до бюджету понад 100 тисяч гривень (45)
12. Дубенчанина затримали за збут наркотиків (45)
13. Леся Нікітюк потрапила під крапельницю: що сталося (45)
14. * «Жоден із кандидатів у Президенти не зможе зробити для нашої країни більше, ніж Петро Порошенко», - Ада Роговцева у Рівному (44)
15. Жінка зарізала новонароджену доньку (44)





 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2018 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс