Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №855 від 05.04.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"




  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Вересень 2021p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Жовтень 2021p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне

#Ракурс незвичайного

8 новітніх трендів у гастрономії

8 новітніх трендів у гастрономії

Здавалося б, що ще можна приготувати, щоб здивувати сучасного гурмана? Однак кулінарія досі не стоїть на місті. Кожного дня вона піддається експериментам. Останні тренди у світовій гастрономії вражають навіть найвибагливіших. Шеф-кухарі різноманітних ресторанів вигадують екстравагантні рецепти один поперед одного. Що ж пропонують найкращі гуру гастрономії?

Порошок з вина

Кухар Маріо Сандовал виготовляє порошок із вина, який назвав емінолом та використовує в якості приправи. Він додає цей інгредієнт майже у всі страви. Випікає з ним хліб та тістечка, додає в соуси, до страв із морепродуктів. Страви мають легкий присмак вина, але не містять алкоголю. Він вважає, що емінол робить страву неперевершеною. Також, на його думку, запорука успіху страви – це посуд, на якому її приносять. Для свого ресторану Маріо замовив посуд, який повторює контури жіночого тіла. Він упевнений, що жіноче тіло ідеально підходить для подачі найкращих страв.

Ароматична есенція овечої шерсті

Жоан Рока проводить експерименти з ароматичними есенціями, а саме з їх виготовленням та застосуванням. Есенції отримують як з ароматом продуктів та напоїв, так із ароматом овечої шерсті. Кухар переконаний, що аромат може докорінно змінити смак страви. Наприклад, коли він готує рибу, то додає есенцію з ароматом водоростей та морської води.

Риба в рожевому черепі

Брати Ферран та Альберт Адріа разом із дизайнером Такеші Муракамі вирішили, що потрібно більше уваги приділити не самій страві, а тому, в чому її подають. Наприклад, ікру подають у металевих павуках, різні закуски – на золотому дереві, інші страви – в рожевих черепах. І все це подають у ресторанному залі, наповненому різними 3D інсталяціями та сучасною музикою.

“Людський мозок” із какао

А інший представник кулінарної майстерності Андоні Луіс Андуріс, шеф-повар ресторану Mugariz, зосередив всю свою увагу на страві, а саме на її вигляді. Він пропонує страву з какао, яєць та жиру витопленого з хамона подавати у вигляді людського мозку на кістці.

Кальмари з зеленим чаєм

Олена Арзак, представниця ресторану Arzak, запропонувала цікаву страву, використавши доволі прості інгредієнти. Обсмажені міні-кальмари на сковорідці разом з панданом, посипані африканськими спеціями та цедрою лайму. А потім це все заливають зеленим чаєм з м’ятою. Подають страву разом із кульками дині, підфарбованими чорнилом каракатиці.

Монохромна їжа

Шеф-повар ресторану Sant Pau легендарна жінка Карме Рускайеда пропонує страви з продуктів одного кольору. Вона вважає, що зайвий колір відволікає відвідувача від відчуття смаку. Страви готує з усіх продуктів, але при цьому додає потрібний відтінок за допомогою різних технологій. Так на тарілці медуза, яловичина та конина отримують один колір. А ще Карме для своїх відвідувачів розробила авторські десерти, які дає з собою. Вони виконані у вигляді конструктора. Складаючи його, відвідувачі отримують фігурки міфічних тварин.

Хліб із березової кори

Представник ресторану White Rabbit Володимир Мухін запропонував своїм гостям хліб, приготований з внутрішньої частини березової кори, так званого луба. Також він готує кролика, поєднуючи його з молоками оселедця.

Коктейль з вугілля

Кухар, який поєднав непоєднуване – Андре Чанг, представник ресторану Andre. Він приготував коктейль із соснових голок, вугілля та зелених яблук. Усі продукти він піддає ферментації. Також він готує соки, які додає замість спецій.

05.04.2018


Переглядів: 747

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1039 від 28.10.2021p.
¤ 
Верес переконливо обігрує Маріуполь

Верес переконливо обігрує Маріуполь

Два м’ячі Михайла Шестакова у другому таймі матчу проти Маріуполя дозволили Вересу святкувати другу поспіль перемогу у чемпіонаті VBet ліги....

¤ 
Чим небезпечне надмірне споживання білка та ознаки його надлишку

Чим небезпечне надмірне споживання білка та ознаки його надлишку

Різноманітне харчування допомагає організму правильно функціонувати і протистояти хворобам. Однак, іноді людина може споживати деякі речовини в більшій кількості, ніж потрібно. І це призводить до неприємних наслідків для здоров’я. Чим небезпечна надмірна присутність білка в раціоні, і за якими ознаками можна визначити його надлишок в організмі?...





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (9523)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (8595)
• Допомога під час карантину [967] (6595)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (6575)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (6545)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (6191)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (6173)
• Бюджет і ми… [965] (6162)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (6115)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (6105)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (6093)
• Живи до ста! [965] (6078)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (6065)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (5977)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (5929)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (5752)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (5647)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (5549)

ТОП-15 свіжого номера:

• Чим небезпечне надмірне споживання білка та ознаки його надлишку (9)
• Верес переконливо обігрує Маріуполь (5)
• Міфи про прання, в які ми досі віримо (3)
• У Костополі будують спорткомплекс із двома басейнами (3)
• Як видалити плями та почистити шкіряну куртку (3)
• Плюси та мінуси натяжної стелі. Що треба знати (3)
• Штрудлі з тушкованою капустою (3)


 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2020 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс