Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №891 від 14.12.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс інтимний

Кращі засоби для потенції чоловіків - ТОП-10

Порушення репродуктивної функції чоловіка є однією з найбільш актуальних проблем сучасності, адже згідно зі статистикою проблеми з потенцією спостерігаються у кожного п'ятого чоловіка в світі. Причини цього можуть бути різні, викликані фізичними недугами або психогенної природою. А підсумок завжди один - еректильна дисфункція.

Сексуальний розлад - справа не жартівлива, тому медики і фармацевти розробили ряд препаратів як медикаментозних, так і біологічно активних, для відновлення чоловічої сексуальної активності. У пошуках лікувального засобу для підвищення потенції є ризик зіткнутися з малоефективними полустімуляторамі або просто пустими. Як розібратися у всьому різноманітті ліків і знайти найбільш дієвий препарат? Дана стаття зібрала перелік кращих засобів для потенції чоловіків з описом активних речовин препарату, їх дії і чиниться ефекту.

10 Візарасін

Дія засобу для підвищення потенції «Візарасін», як і у більшості йому подібних препаратів, грунтується на введенні в кров селективного інгібітора, стимулюючого роботу кровоносних судин і відновлює еректильну функцію.

Активною речовиною «Візарасіна» є потужний селективний інгібітор фосфодіестерази-5 або, як його ще називають, силденафіл. Препарат проникає в кровоносні судини і розслабляє їх, стимулюючи розширення, за рахунок чого кров може безперешкодно притікати до статевого органу. Дія «Візарасіна» починається через півгодини після прийому засобу, а повноцінний терапевтичний ефект можна спостерігати після двотижневого курсу лікування.

«Візарасін» рекомендований до застосування для лікування еректильної дисфункції, що полягає в нездатності досягти ерекції статевого члена або зберегти її для задовільного статевого акту. Однак у препарату є перелік протипоказань і побічних ефектів, тому приймати «Візарасін» слід тільки після консультації фахівця.

9 ІМПАЗА

За своєю дією «ІМПАЗА» схожа зі своїм попередником, але, будучи гомеопатичним препаратом, не робить таких сильних побічних ефектів на функції статевих органів чоловіки. Відрізняється препарат і складом активних інгібіторів, що впливають на кровоносну систему. «ІМПАЗА» містить очищені тільця С200, що впливають на вироблення NO-синтазного оксиду азоту, поступово розширює судини і прискорює кровообіг. Повільне вплив на статевий орган не надає стресового впливу, завдяки чому і знижується ризик виникнення побічних ефектів.

«Імпазу» призначають при еректильної дисфункції, зниження статевого потягу і нестабільної потенції, викликаних психогенними і органічними причинами. Для досягнення помітного поліпшення репродуктивної функції препарат необхідно приймати не менше 3-х тижнів. Крім основної лікувальної завдання, «Імпаза» попутно робить позитивний терапевтичний вплив на чоловіче лібідо, стимулюючи вироблення тестостерону.

Слід зазначити, що препарат не розрахований на короткочасне відновлення ерекції і ефективний виключно при систематичному прийомі.

8 АліКапс

Засіб для потенції «АліКапс» є біологічно активною добавкою, рекомендованої при порушеннях репродуктивної функції у дорослих чоловіків будь-якого віку. Він сприяє посиленню ерекції і надає профілактичну дію при розладах, пов'язаних з віком і хворобами.

«АліКапс» не відноситься до категорії інгібіторів. Лікувальний ефект досягається завдяки наявності в складі кошти натуральних компонентів рослинного походження. Екстракт еврікоми довголистої стимулює вироблення тестостерону і допомагає зняти стрес, витяжка карликової пальми перешкоджає розвитку захворювань сечостатевої системи, покращує якість сперми і збільшує її кількість, екстракт листя даміани знижує рівень тривожності і допомагає повірити в себе, ніж відчутно підсилює статевий потяг.

Добавка розрахована на тривале застосування і покращує репродуктивні функції чоловіка шляхом поліпшення роботи гормональної системи. Одним з головних достоїнств «АліКапс» є відсутність побічних ефектів.

7 Вука Вука

«Вука Вука» - ще один повністю натуральний препарат для комплексного вирішення чоловічих статевих проблем: допомагає відновити і поліпшити чоловічу потенцію, стимулює лібідо, наповнює енергією і надає витривалість, сприяє більшій тривалості статевого акту. І це все при повній відсутності інгібіторних і стимулюючих добавок. «Вука Вука» не прискорює процеси, він просто нормалізує їх.

До складу препарату входять рослинні компоненти, що сприяють значному поліпшенню якості статевого життя чоловіки. Вирозов секурінега усуває психологічний дискомфорт, гетероморфа деревоподібна збільшує тривалість статевого акту, треумфетта велвіча стимулює вироблення якісної сперми, Геера сітчаста підвищує бажання, а Каррісо їстівна покращує роботу сечостатевої системи в цілому.

Приймається препарат безпосередньо перед статевим контактому або на регулярній основі з метою профілактики існуючих або можливих розладів. Наприклад, він допомагає успішно боротися з простатитом в будь-яких його проявах. «Вука Вука» абсолютно нешкідливий і звикання не викликає.

6 Силденафіл

Дія препарату «Силденафіл» засноване на роботі однойменного інгібітору, про користь і шкоду якого медики сперечаються не перший рік. А поки ведуться дискусії, ліки продовжує надавати позитивний ефект на репродуктивні функції сильної половини людства.

«Силденафіл» - селективний інгібітор периферичної дії, який завдяки судинорозширювальній впливу збільшує приплив крові до геніталій, змушуючи пеніс затвердіти. Завдяки препарату, чоловік швидко збуджується, у нього поліпшується ерекція і збільшується її тривалість, підвищується чутливість органу. Завдяки швидкому дії, «Силденафіл» є одним з найпопулярніших засобів для вирішення делікатної чоловічої проблеми.

У препарату є одне значне «АЛЕ» у вигляді важливого психологічного фактора: якщо у чоловіка немає бажання інтимної близькості, ерекція не наступить. Зате «Силденафіл» вигідно відрізняється від подібних йому коштів відносної нешкідливістю за умови прийому в малих дозах.

5 Левітра

Діючою речовиною препарату «Левітра» є варденафіл, що впливає безпосередньо на тканини і кров статевого органу і тазової області. Головне достоїнство даного засобу - досягнення максимального результату при повній відсутності ерекції. Найбільший плюс «Левітра» - мінімальні побічні ефекти, оскільки спочатку препарат замислювався, як безпечний засіб для лікування статевого безсилля. Завдяки цьому факту, засіб можуть приймати чоловіки з цукровим діабетом, хворобами серця і судин.

Від свого побратима «Віагри» препарат «Левітра» відрізняється відсутністю протипоказань до алкоголю і певних харчових продуктів.

Варденафіл швидко всмоктується організмом, а тому дія «Левітра» починається через 15-20 хвилин після прийому. Ефект триває від 4 до 6 годин. Звикання засіб не викликає, до проблем з дітонародженням не приводить.

4 Тонгкат Алі платинум

«Тонгкат Алі платинум» - активна біодобавка, що сприяє відновленню еректильної функції чоловіка і поліпшує якість його репродуктивних здібностей. Збільшуючи вироблення тестостерону майже в 5 разів, препарат підвищує чоловіче лібідо, яке в свою чергу впливає на процеси кровообігу в малому тазу. Добавка посилює бажання, зміцнює ерекцію і сприяє продовженню статевого акту. Дія починається через 1-2 години після прийому і триває 3-7 діб.

До складу препарату входять виключно натуральні інгредієнти, скомпоновані в кращих традиціях малайзійської рецептури. Виробленню тестостерону і зміцненню організму сприяє корінь Тонгкат, розширенню судин і стимуляції кровообігу - екстракт йохимбе, екстракт кори міурапуама виступає в ролі потужного афродізіака, а корінь женьшеню надає загальне оздоровчий вплив.

Побічні ефекти у «Тонгкат Алі платинум» тільки позитивні: підвищення сексуальної активності, збільшення м'язової маси, фізичної сили і витривалості.

3 Віагра

«Віагра» - найпопулярніший засіб для відновлення потенції з нині існуючих на ринку препаратів. Цікавим фактом залишається історія розробки препарату, який спочатку призначався для лікування серцево-судинних захворювань, а слідувала за прийомом ерекція розглядалася, як побічний ефект.

Діюча речовина «Віагри» - вже відомий нам силденафіл - розслаблює м'язи малого тазу, підсилює пропускну здатність судин, внаслідок чого вони разом з запалими тілами пеніса стрімко наповнюються кров'ю.

Приймається препарат за 30-60 хвилин до статевого акту, починає діяти через 40-50 хвилин, ефект триває 4-5 годин. Не рекомендований прийом більше однієї таблетки на день, а також змішування її з алкоголем.

Для тих, хто чув про властивості препарату або встиг переконатися на власному досвіді в його ефективності, пояснюємо чому «Віагра» не на першому місці нашого рейтингу кращих засобів для потенції. Причина тому - його одноразова дія. Крім того, тривале вживання «Віагри» загрожує побічними ефектами, у неї досить великий перелік протипоказань, та й медики досі не впевнені в позитивному впливі препарату на організм в цілому.

2 Йохимбин

«Йохимбин» - найефективніший Бадовському засіб для лікування чоловічих статевих розладів, викликаних стресами і втомою. Активною речовиною препарату є екстракт кори дерева йохимбе, що володіє загальнозміцнюючим і тонізуючим впливом на репродуктивну систему чоловіка. «Йохимбин» також містить женьшень, що сприяє нормалізації кровообігу в органах і тканинах, і цинк, що стимулює функціональність чоловічих статевих залоз.

Добавка допомагає нормалізувати статеву функцію, підвищує життєвий тонус організму, подовжує сексуальну активність чоловіка, придає йому витривалість. Попутно «Йохимбин» сприяє поліпшенню сну і спалює жири.

Миттєвого ефекту препарат не дає, оскільки він не призначений для одиничного прийому і вимагає повноцінного курсу лікування. «Йохимбин» має немаленький список протипоказань та побічних ефектів, тому перед початком прийому слід ретельно зважити всі «за» і «проти».

1. Сіаліс

Препарат «Сіаліс» є аналогом «Віагри» і діє на основі тадалафілу, підвищує активність кровообігу в органах малого тазу і забезпечує приплив крові до пеніса. Препарат призначений не тільки для разового сильного ефекту підвищення потенції, але і для комплексного терапевтичного лікування замовити можна тут https://viagra-market.com.ua/cialis.html.

Діяти «Сіаліс» починає через 15 хвилин після прийому, досягає максимального ефекту через 1-2 години, а підтримувати його може до 36 годин. Такий тривалістю впливу не може похвалитися більше жоден з інгібіторних препаратів. Прийоми їжі і наявність алкоголю в крові на результатах впливу не відображаються. Для уникнення побічних ефектів рекомендується не приймати більше однієї таблетки на день.

Плюсами «Сиалиса» є швидкодія, ефективність, простота застосування, безпеку для здоров'я, відсутність звикання і необхідності в рецепті лікаря. Мінуси препарату - може підвищити тиск або викликати тривожність, має ряд протипоказань і побічних ефектів.

14.12.2018


Версія для друку

Коментарі (1):


Хто ідіот: Якщо сіаліс має цілий ряд протипоказань і побічних ефектів, то чого він на першому місці? Тому, що є посилання де його можна купити?

Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1161 від 15.03.2024p.
¤ 
Чим корисний часник?

Чим корисний часник?

Ми звикли вважати часник спецією, але, насправді, цей овоч може принести величезну користь для здоров’я. Тільки треба вміти його правильно їсти....

¤ 
Арсенал боєприпасів виявили у квартирі рівнянина

Арсенал боєприпасів виявили у квартирі рівнянина

Правоохоронці вилучили у рівнянина пістолет Макарова, шість гранат й вісім запалів до них, чотири детонатори, три димові шашки та понад 850 патронів до різної зброї....

¤ 
Стала жертвою шахраїв, намагаючись отримати соціальну допомогу

Стала жертвою шахраїв, намагаючись отримати соціальну допомогу

34-річна жителька Дубенського району побачила у соціальній мережі допис із інформацією про виплату, яку можна отримати від держави. Перейшовши за посиланням – вказала дані банківської картки, зокрема й CVV-код та пін-код....

¤ 
НМТ на Рівненщині: з 14 березня стартує реєстрація, а 14 травня – тестування

НМТ на Рівненщині: з 14 березня стартує реєстрація, а 14 травня – тестування

14 березня стартує реєстрація для проходження національного мультипредметного тесту в 2024 році. А основна сесія НМТ триватиме з 14 травня до 25 червня....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21003)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17145)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14406)
• Допомога під час карантину [967] (14317)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14162)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (13971)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13840)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13818)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13792)
• Живи до ста! [965] (13789)
• Бюджет і ми… [965] (13727)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13710)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13593)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13509)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13506)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13451)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13052)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13035)

ТОП-15 свіжого номера:

• НМТ на Рівненщині: з 14 березня стартує реєстрація, а 14 травня – тестування (224)
• «Війна триває і важливо будувати витрати так, аби вони наближали перемогу», – Олександр Коваль (44)
• Арсенал боєприпасів виявили у квартирі рівнянина (44)
• Стала жертвою шахраїв, намагаючись отримати соціальну допомогу (42)
• Чим корисний часник? (41)
• Порошок, гель або капсули – все про засоби для прання (40)
• Шоколадно-ванільні сирники з вишнями (40)
• Чудовий спосіб, як очистити конфорки до стану нових всього за 10 хвилин (38)
• Що можна додати в дешевий шампунь, щоб поліпшити його якість та ефективність? (24)
• Навіщо кидати в блендер кульки, зроблені з алюмінієвої фольги? (24)
• Як надати першу допомогу при опіках? (23)
• Які страви не можна готувати в алюмінієвому посуді? (22)
• Продавала цигарки (21)
• Для чого варто купувати найдешевше туалетне мило? (21)
• Спеції, які варто додати до кави для покращення роботи мозку (20)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"