Яйця розділяємо на білки та жовтки. Білки збиваємо зі 100гр.цукру до стійких пік. Жовтки розтерти з олією та лимонним соком до кремоподібного стану. До жовтків додаємо білки в три захода, обережно перемішуємо. Борошно просіяти разом з розпушувачем, додати 50гр. цукру, з’єднуємо з яєчною сумішшю, робимо все акуратно, щоб тісто залишилося повітряним. Викладаємо в форму і випікаємо при 175С 30-40 хвилин. Охолоджуємо в формі, тільки тоді виймаємо.
Для крему все просто: половину цукру і половину молока довести до кипіння. Другу половину цукру, ванільний цукор, крохмал і яйця розмішати, додати молоко, яке залишилося, вилити в кипляче молоко, розмішати, щоб не було грудочок, довести до кипіння, кип’ятимо хвилину-другу, знімаємо, трохи охолоджуємо, додаємо масло, розмішуємо, закриваємо плівкою в контакт і повністю охолоджуємо.
Корж розрізаємо на три частини, кожну щедру промазуємо кремом, можна зверху залити глазур’ю, а можна все промазати кремом, все ваш смак та вибір.
Торт не потребує довгої витримки, його можна подавати вже за годину.
¤ Андрій Карауш: «Ми працюємо в ринкових умовах за соціальним тарифом…»Завершується рік. Саме час підвести підсумки і зрозуміти, що потрібно зробити всьому колективу РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» в наступному році. Про це ми попросили розповісти директора підприємства Андрія Карауша....
| | ¤ Віктор Шакирзян: «Працювати так, аби люди відчували зміни»У владу Рівного прийшли нові люди. Це феномен нинішньої виборчої кампанії. Якщо раніше з каденції в каденцію ми бачили на ключових посадах обласного центру людей, які десятиріччями працювали на різних посадах в органах виконавчої влади, то сьогодні саме «нові обличчя» визначають напрямки роботи складної системи міського господарства. До таких людей належить новий секретар рівненської міської ради Віктор Шакирзян, з яким автору вдалося зустрітись цього вівторка....
|
¤ Східний гороскоп:яка тварина правитиме у 2021 роціНовий рік – час чудес, виконання бажань, тому люди заздалегідь задаються питанням, яким буде 2021 рік, якої тварини за гороскопом. Адже важливо знати, в чому зустрічати і що готувати на святковий стіл, а також що чекає світ у наступному році....
| | ¤ Дивовижні різдвяні страви у різних країнах світуФранція
Святкування у Франції починаються серйозно напередодні Різдва, після опівночі. Часто основою стравою на столі є морепродукти, французи, в основному надають перевагу лососю або устрицям....
|
|