Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №909 від 18.04.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс спорту

Браво, федерація!

Браво, федерація!

РОФФ зробила все, щоб зірвати суперкубок, і звинуватити у всьому “ОДЕК”

Рівненська обласна федерація футболу, схоже вже у відкриту пішла війною на Футбольний клуб “ОДЕК”, щоб дискредитувати команду перед футбольною громадськістю. Цього разу, чиновники вирішили підставити оржівців з Суперкубком.

Одну з найцікавіших ігор сезону федерація вирішила призначити у Дубно у будній день на 17:00, як то кажуть, “усе для вболівальників” та усе, щоб “ОДЕК” не зіграв цей матч, і потім можна було б у всіх смертних гріхах і у зриві змагання звинуватити оржівців. Хахльов та його РОФФ, фактично добилися свого. Керівництво “ОДЕКа” попередньо прийняло рішення не грати Суперкубок. Але, хто буде винен у зриві цього футбольного свята, думаю, що варто розібратися детальніше.

Про непрості взаємовідносини між “ОДЕКом” та РОФФ, напевне вже знають всі, хто хоч трішки слідкує за подіями в обласному футболі. Якщо “ОДЕК” завжди відкрито висловлює свою позицію стосовно роботи федерації та її очільника, то клерки РОФФ, зловживаючи своєю владою та службовим становищем, регулярно плели інтриги проти клубу, роблячи, як то кажуть, дрібні пакості. Про деякі з них ми нагадаємо.

Одна з таких сталася ще на турнірі Завацького 2018 року. Коли змагання з різних причин переносили, і вирішили провести за два дні до виїзної гри “ОДЕКа” у Чемпіонаті України в Калуші. Тоді керівництво оржівців декілька разів повідомляли РОФФ, що матч другого ігрового дня команда не буде грати за будь-яких обставин. Але у федерації це проігнорували, і, коли головний тренер “ОДЕКа” після півфіналу подякував за можливість зіграти лише один матч, співорганізаторам з Волині, то ті дуже були здивовані та розчаровані, що “ОДЕКа” не буде у фіналі.

Вдруге Хахльов зі своїм РОФФ зганьбився при переносі одного з ключових матчів чемпіонату області між “ОДЕКом” та “Маяком”. Тоді виконком прийняв рішення перенести матч, через ніби то участь гравців з Сарн у складі Збірної області в міжнародному турнірі у Білорусі. Звісно, що ніхто ні на який турнір не їздив, і його взагалі там не проводилося, про що ми написали на нашому сайті. Але, замість того, щоб розібратися, що це взагалі за така “збірна області”, чи насправді хоч хтось їздив на турнір до Білорусі, і чому дирекція РОФФ ввела в оману членів Виконкому, Хахльов зібравши найближчих своїх посіпак, влаштував, як то кажуть “показове лінчування” начальнику ФК “ОДЕК” Ярославу Кулаковському за вищезгаданий опублікований на сайті матеріал та оштрафував клуб на 200 грн.

Цей приклад ще раз доводить, що в той час, коли вся України прагне до демократії та бореться за свободу слова, Хахльов та РОФФ, схоже, навпаки йдуть в кардинально протилежний бік, встановивши в рівненському футболі повний тоталітаризм та монархію. От тільки “ОДЕК” все ніяк не вдається взяти на короткий пасок, тож, там вирішили оржівців покарати, або ж взагалі, зробити так, щоб існування клубу та його участь у змаганнях стало неможливим.

Для цього на початку грудня Хахльов зібрав виконавчий комітет та проштовхнув рішення, що “обласні змагання є пріоритетними над всеукраїнськими”, ось його слова, які цитує офіційний сайт федерації: “Сьогодні для РОФФ пріоритетом є обласні змагання. Ми визначаємо, що грати треба для глядачів і вболівальників. Відбулися консультації з ФФУ. Команди, котрі беруть участь у всеукраїнських змаганнях, мають подумати і визначитися. Можливо будуть грати другим складом. Можливо буде якийсь інший варіант, – зауважив голова РОФФ Олексій Хахльов.”

Тож, “ОДЕК” оцінивши всі свої можливості, змушений був “визначитись” та відмовитись від участі в Чемпіонаті області. На ввипередки ідею Хахльова “сплавити “ОДЕК” підтримали майже всі учасники цьогорічного Чемпіонату області (окрім “Коливані” та ФК “Малинськ”), серед перших активних прихильників грати ТІЛЬКИ У ВИХІДНІ, І НІЯКИХ БУДНІВ був і Почесний Президент ФК “Маяк” Василь Пістоль.

Про те, що ігри в будні дні – це ніякий ні розвиток футболу, ні популяризація футболу, говорить і Виконавчий директор РОФФ Олег Кучер в ефірі передачі “Час Футболу” на Рівне 1.

Отже, що ми маємо, Хахльов разом зі своїми поплічниками з усіх кутків впарюють, що вони за розвиток футболу, що ніяких ігор по середам, що матчі в будні дні – це не розвиток і не популяризація, що футбол має бути для глядачів, “Маяк” також категорично проти ігор у будні дні, і… УВАГА! Федерація призначає матч за СУПЕРКУБОК ОБЛАСТІ у РОБОЧУ СЕРЕДУ в районному центрі області! Як то кажуть “УМОМ ХАХЛЬОВА НЕ ПОНЯТЬ”, послідовність у федерації просто зашкалює. Але і це ще не все.

Деякі деталі навколо дати гри за Суперкубок області розповів начальник ФК “ОДЕК” Ярослав Кулаковський. Він каже, що декілька разів спілкувався з Олегом Кучером стосовно узгодження дати проведення гри за Суперкубок області. Представник “ОДЕКа” детально назвав дні, коли команда має можливість зіграти цей матч, і йшов на усі можливі поступки для того, аби ця гра таки відбулася, крім того, повідомив він також представника РОФФ, що “дальню” виїзну гру на Івано-Франківщині з “Карпатами” з Галича, куди треба їхати з ночівлею, перенесено з неділі 21 квітня, на суботу 20 числа. Ярослав Кулаковський, каже, що в нього склалося таке враження, що в федерації ніби цього і чекали, бо вже наступного дня, команду поставили перед фактом, що Комітет з проведення змагань РОФФ вирішив провести Суперкубок 17 числа о 17 годині. Очевидно, що в такому випадку, на оптимальному рівні, зіграти два такі відповідальні матчі за такий короткий проміжок часу ще й з далеким виїздом – це нереально. Дивно, що і у федерації забули про свої лозунги щодо “популяризації та розвитку” футболу, і “Маяк” вже готовий грати посеред тижня. Про будь-який компроміс, щоб гра за Суперкубок таки відбулася в інший день, у федерації говорити категорично відмовилися, поставивши команду перед фактом. Також, Ярослав Кулаковський зазначив, що коли питав в федерації, чому не можна зіграти в ті дні, коли пропонує “ОДЕК”, то там відповіли, що в ці дні не може грати “Маяк”, звісно, причин чому, сарненчани “не можуть” ніхто називати не збирався.

Тож, з усього вищенаписаного можна зробити висновок, що Рівненська обласна федерація футболу на чолі з головою Олексієм Хахльовим роблять усе можливе, щоб зірвати гру за Суперкубок області, але ще більше в РОФФ хочуть “розібратися” з тими, хто не блазнює перед головою федерації та відкрито вказує на популізм та брехню у заявах та вчинках голови та чиновників РОФФ.

Зважаючи на це, рада директорів ФК “ОДЕК” прийняла рішення, що, якщо гра за Суперкубок області 17 квітня на думку тренерів негативно вплине на підготовку до матчу Чемпіонату України 20 квітня у Галичі, то за тренерським штабом залишається право прийняти рішення не брати участі у Суперкубку.

Зазначимо також, що в ФК “ОДЕК” не вважають, що всі вищенаведені факти є непорозумінням, чи випадковим збігом обставин, а це обдумана та цілеспрямована кампанія Олексія Хахльова та РОФФ проти ФК “ОДЕК”.

Вже зараз можна спрогнозувати наступні кроки РОФФ проти оржівського клубу. “ОДЕК” офіційно та документально підтвердив свою участь в Кубку області. У федерації не оголошують остаточні дати матчів цього турніру, тільки попередні, що вони будуть проводитися наприкінці літа (до речі, це вперше за багато років, мабуть теж “соупадєніє”, адже раніше Кубок проводили весною, і фінал був максимум на День Незалежності). Не треба бути провидцем, але вже зараз очевидно, що “за дивним збігом обставин” дні ігор Кубку області будуть абсолютно збігатися з датами проведення Кубку України серед аматорських команд, в якому гратиме “ОДЕК”. Тож, залишається лише сказати “Браво, федерація”!

Як би там не було, ФК “ОДЕК” не завдяки, а всупереч керівництву обласного футболу, продовжує відстоювати честь Рівненщини у Чемпіонаті України серед аматорських команд.

ПС: Також нагадуємо, що матеріали опубліковані на Офіційному сайті Футбольного клубу “ОДЕК” є офіційною позицією клубу!

18.04.2019www.fcodek.org


Переглядів: 1705

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1161 від 15.03.2024p.
¤ 
Чим корисний часник?

Чим корисний часник?

Ми звикли вважати часник спецією, але, насправді, цей овоч може принести величезну користь для здоров’я. Тільки треба вміти його правильно їсти....

¤ 
Арсенал боєприпасів виявили у квартирі рівнянина

Арсенал боєприпасів виявили у квартирі рівнянина

Правоохоронці вилучили у рівнянина пістолет Макарова, шість гранат й вісім запалів до них, чотири детонатори, три димові шашки та понад 850 патронів до різної зброї....

¤ 
Стала жертвою шахраїв, намагаючись отримати соціальну допомогу

Стала жертвою шахраїв, намагаючись отримати соціальну допомогу

34-річна жителька Дубенського району побачила у соціальній мережі допис із інформацією про виплату, яку можна отримати від держави. Перейшовши за посиланням – вказала дані банківської картки, зокрема й CVV-код та пін-код....

¤ 
НМТ на Рівненщині: з 14 березня стартує реєстрація, а 14 травня – тестування

НМТ на Рівненщині: з 14 березня стартує реєстрація, а 14 травня – тестування

14 березня стартує реєстрація для проходження національного мультипредметного тесту в 2024 році. А основна сесія НМТ триватиме з 14 травня до 25 червня....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21002)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17142)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14405)
• Допомога під час карантину [967] (14317)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14160)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (13971)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13838)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13817)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13789)
• Живи до ста! [965] (13786)
• Бюджет і ми… [965] (13725)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13709)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13592)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13507)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13502)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13450)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13051)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13034)

ТОП-15 свіжого номера:

• НМТ на Рівненщині: з 14 березня стартує реєстрація, а 14 травня – тестування (200)
• «Війна триває і важливо будувати витрати так, аби вони наближали перемогу», – Олександр Коваль (44)
• Арсенал боєприпасів виявили у квартирі рівнянина (44)
• Стала жертвою шахраїв, намагаючись отримати соціальну допомогу (42)
• Чим корисний часник? (41)
• Порошок, гель або капсули – все про засоби для прання (40)
• Шоколадно-ванільні сирники з вишнями (40)
• Чудовий спосіб, як очистити конфорки до стану нових всього за 10 хвилин (38)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"