Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №909 від 18.04.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Історія успіху

«Фірма Фармікс» тримає марку

«Фірма Фармікс» тримає марку

Ольга БАХАНОВА: «Пропонуємо понад 100 тисяч найменувань обладнання та витратних матеріалів від світових виробників»

Сучасну медицину неможливо уявити без лабораторної діагностики. Проведення оптимального комплексу лабораторних досліджень дозволяє виявити хворобу на початковій стадії, запобігти подальшому її розвитку, значно скоротити витрати і пацієнта, і держави на лікування важких ускладнень та хронічних форм хвороб. «Якщо хворі видужують, то їх зціленню радіють не тільки вони самі, їх близькі та лікарі, а й наш колектив», – зауважила директор і засновник ПП «Фірма Фармікс» Ольга БАХАНОВА (на фото).

22 квітня це «широко відоме у вузьких колах» підприємство відзначить 20-річчя своєї конче необхідної діяльності по забезпеченню медичних установ (і не тільки!) виробами медичного призначення: раневими пов’язками та покриттями, хірургічними інструментами, деззасобами, медтехнікою та медобладнанням, комплексним оснащенням лабораторій, косметичних салонів і косметологічних центрів, ветклінік та інших закладів, хімічними реактивами і діагностичними наборами, а також товарами побутової хімії.

«В Україні серйозно медичними пов’язками займається тільки «Фірма Фармікс»

– Чесно кажучи, – зізнається директор ПП «Фірма Фармікс» Ольга Баханова, – я не сподівалася, що ми працюватимемо на ринку два десятки років. Думала: попрацюємо трошки, потім ще трошки, а потім звикли. З часом вийшли на міжнародний рівень співпраці з постачальниками, уклали контракт із турецькою компанією на поставку продукції, завозимо з Пакистану медичні інструменти – там їх виробництво дуже розвинуте. В січні цього року відвідали в місті Дубаї (ОАЕ) найбільшу на Близькому Сході та другу за розмірами у світі міжнародну виставку виробників та спеціалістів медичної галузі Arab Health. Торік були з дочкою на міжнародній конференції з виробництва латексних рукавичок у Куала-Лумпур (Малайзія). Крім того, нам надсилають запрошення на виставки і в Китай, і в Індію. Звісно, всі міжнародні форуми не відвідаєш, але найважливіші намагаємось не пропускати.

Наше підприємство вже двічі запрошувало Посольство Республіки Корея на зустрічі з корейськими підприємцями. Ви здивовані: як нас знайшли? Вивчаючи вітчизняний ринок медичної продукції, допитливі корейці дійшли висновку, що в Україні серйозно медичними пов’язками займається тільки «Фірма Фармікс». У всьому світі до лікування ран підходять комплексно. Раніше, наприклад, опіки лікували бетадіном, кріпили бинтом і потім відривали разом зі шкірою. Нині ж це пов’язка або друга шкіра, яка не пристає до тіла, в ній мінімум ліків, що зцілюють рану.

«Прагнемо поставити медикам Рівненщини всі цікаві й необхідні медичні вироби»

– Лабораторна діагностика – дуже мобільний ринок, – акцентує Ольга Геннадіївна. – У світі щоразу з’являється щось нове і корисне, на що потрібно звернути увагу та запропонувати українським медикам. Наприклад, швидкі тести на визначення різних захворювань. Років п’ять тому було два-три виробники їх, а зараз – десятки. Дуже багато новинок для лапароскопії та ендоскопії, тобто для безкровних операцій. Налагоджуючи на міжнародних виставках контакти з новими партнерами, прагнемо поставити медикам Рівненщини всі цікаві й необхідні медичні вироби. Ми пропонуємо понад 100 тисяч найменувань обладнання та витратних матеріалів від світових виробників.

Звісно, оформлення імпортних поставок товарів медичного призначення – це клопітка справа, пов’язана з дотриманням вимог багатьох нормативних документів. Адже такі засоби є особливим товаром, який потребує спеціальних умов транспортування і зберігання. Звичайно, ПП «Фірма Фармікс» відповідає усім цим вимогам, інакше ми б не втрималися 20 років на ринку.

На жаль, є проблеми, що гальмують розвиток підприємства. У зв’язку з введенням безвізового режиму збільшилася плинність кадрів. Люди приходять, навчиш їх – і їм здається, що вони вже вміють багато й гідні високих закордонних заробітків. Найти заміну їм дуже складно.

Ще одна проблема – певне ускладнення, порівняно з минулими роками, процедури реєстрації виробів медичного призначення закордонного виробництва. Наведу приклад. Ми знайшли на одній із міжнародних виставок гель для УЗІ, але ось уже рік не можемо зареєструвати цей продукт. Двічі нам відмовляли, зараз ніби вийшли на фінішну пряму – чекаємо на тижні внесення гелю в реєстр.

«Головна моя опора – мої дві донечки: ділові, розумниці, фармацевт і бухгалтер за фахом»

– Медична реформа, внаслідок якої відбувся поділ на міську і сільську медицину, дещо додала нам клієнтів, – зазначила Ольга Баханова. – У нас є постійні замовники і в Рівному й області, і по всій Україні. Нас добре знають і за її межами – адже ПП «Фірма Фармікс» тримає марку на ринку вже 20 років. Сьогодні в нашому активі тисячі клієнтів – від фізичних осіб до великих підприємств і медичних установ: РОКЛДЦ ім. В. Поліщука, обласна клінічна та обласна дитяча лікарні, центральна міська лікарня, обласний лабораторний центр Держсанепідслужби, різні лабораторії у місті й області, установи комунального обслуговування населення та багато інших. Ніхто в Рівному так серйозно не працює в даному сегменті бізнесу, як ми. Намагаємось підтримувати асортимент, завжди пропонуємо якісь новинки, у нас є чому повчитись.

Життя нашого колективу невіддільне від життя країни. З початком збройного протистояння на Сході, ми формували аптечки для захисників України, для бійців АТО придбали на їх прохання військову форму. За активну волонтерську діяльність моя дочка Анна була відзначена подяками і грамотами. Надаємо спонсорську допомогу молодіжному об’єднанню «Фієста».

У нас дружний колектив. Голов­на моя опора – мої дві донечки: ділові, розумниці, фармацевт і бухгалтер за фахом. Усі мої колеги – дуже відповідальні та високопрофесійні фахівці. Вони завжди запропонують клієнтам оптимальний вибір товарів. Напередодні ювілею щиро вітаю весь наш колектив з 20-річчям заснування «Фірми Фармікс». Вірю, що в нашій єдності, відданості улюбленій роботі та надійності партнерських зв’язків - запорука стабільності підприємства за будь-яких обставин.

Олесь ДУБОВИК

«Фармікс» ми любим і цінуєм, і низько кланяємось їм»

Є постачальників багато,

Неначе в Пікасо картин.

Приємно з ними справу мати –

ПП Фармікс, він в нас один.

Лишень до них ми всі приходим

Пробірку взять, чи реагент.

«Фармікс» завжди усе знаходить,

Бо там є Ольга – диригент.

Весь колектив для нас працює

І забезпечує усім.

«Фармікс» ми любим і цінуєм,

І низько кланяємось їм.

«Фарміксу» хочу побажати

Здоров’я, щастя і добра.

За колектив 100 підняти,

«Фармікс» forever! за них! ура!

Олександр КРЕКТУН,

завідуючий Централізованим відділенням автоматизованої лабораторної діагностики Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В.Поліщука

Якісні реактиви – якісне дослідження

Марина ЖИГАЛЮК, завідуюча клініко-діагностичною лабораторією Рівненської обласної дитячої лікарні:

– Рівненське підприємство «Фірма Фармікс» постачає для наших пацієнтів найкращі вироби медичного призначення. Попри те, що лабораторія виконує дуже широкий спектр досліджень, Ольга Геннадіївна Баханова зі своєю чудовою командою завжди в курсі всіх наших потреб. Завдяки тому, що «Фірма Фармікс» співпрацює з багатьма українськими і закордонними виробниками, у нас завжди є можливість швидко отримати якісні реагенти зі сертифікатами та державною реєстрацією.

Я ознайомилася з умовами зберігання продукції на складі постачальника, вони відповідають усім вимогам: є холодильне ус­тат­кування, від­повідне транс­портування. Для нас це дуже важливо: адже якісні реактиви – якісне дослідження. Тішить і те, що на ці товари прийнятна ціна. Наш партнер неодноразово надавав нам спонсорську допомогу, зокрема придбав для лабораторії бінокулярний мікроскоп.

Ми дуже задоволені 15-річною діловою співпрацею з ПП «Фірма Фармікс». Щастя, здоров’я, наснаги, оптимізму, нових трудових досягнень вам, Ольго Геннадіївно, та вашому чудовому колективу!

«Фірма Фармікс»: привабливі ціни

Лариса ШЕРЕМЕТА, завідуюча відділенням клінічно-лабораторної діагностики КЗ «Рівненська обласна клінічна лікарня»:

– Підприємство «Фірма Фармікс», з яким працюємо вже півтора десятка років, забезпечує нас тестами, необхідними для надання третьої високо­спеціалізованої медичної допомоги населенню Рівненщини. Оскільки наш партнер налагодив співпрацю із багатьма вітчизняними і закордонними виробниками та їх префдставництвами в Україні, ми можемо вчасно отримувати набори тестової продукції високої якості, що дає нам можливість оперативно виконувати точні дослідження.

ПП «Фірма Фармікс» неодноразово забезпечувала оплату послуг сервісних служб виробників обладнання, яким ми користуємось. Часом ми радимо хворим придбати набори необхідних реактивів безпосередньо в нашого партнера. Порівняно з цінами наших конкурентів – приватних медичних лабораторій – у «Фірми Фармікс» привабливі ціни, нижчі для хворого в рази!

Користуючись нагодою, щиро вітаємо колектив ПП «Фірма Фармікс» із 20-річчям заснування. Бажаємо всім її працівникам високих професійних здобутків, щастя, здоров’я, благополуччя та задоволення життям.

18.04.2019ПП «Фірма Фармікс»
33018, м. Рівне, вул. Курчатова, 16-а;
моб. (068) 505-00-58, (050), 505-0058;
тел. (0362) 43-30-82, факс: (0362) 64-21-92;
firmafarmix@gmail.com;
сайт: farmiks.uaprom.net


Переглядів: 1896

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1161 від 15.03.2024p.
¤ 
Чим корисний часник?

Чим корисний часник?

Ми звикли вважати часник спецією, але, насправді, цей овоч може принести величезну користь для здоров’я. Тільки треба вміти його правильно їсти....

¤ 
Арсенал боєприпасів виявили у квартирі рівнянина

Арсенал боєприпасів виявили у квартирі рівнянина

Правоохоронці вилучили у рівнянина пістолет Макарова, шість гранат й вісім запалів до них, чотири детонатори, три димові шашки та понад 850 патронів до різної зброї....

¤ 
Стала жертвою шахраїв, намагаючись отримати соціальну допомогу

Стала жертвою шахраїв, намагаючись отримати соціальну допомогу

34-річна жителька Дубенського району побачила у соціальній мережі допис із інформацією про виплату, яку можна отримати від держави. Перейшовши за посиланням – вказала дані банківської картки, зокрема й CVV-код та пін-код....

¤ 
НМТ на Рівненщині: з 14 березня стартує реєстрація, а 14 травня – тестування

НМТ на Рівненщині: з 14 березня стартує реєстрація, а 14 травня – тестування

14 березня стартує реєстрація для проходження національного мультипредметного тесту в 2024 році. А основна сесія НМТ триватиме з 14 травня до 25 червня....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21003)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17145)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14406)
• Допомога під час карантину [967] (14317)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14162)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (13971)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13840)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13818)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13792)
• Живи до ста! [965] (13789)
• Бюджет і ми… [965] (13727)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13710)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13593)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13509)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13506)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13451)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13052)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13035)

ТОП-15 свіжого номера:

• НМТ на Рівненщині: з 14 березня стартує реєстрація, а 14 травня – тестування (223)
• «Війна триває і важливо будувати витрати так, аби вони наближали перемогу», – Олександр Коваль (44)
• Арсенал боєприпасів виявили у квартирі рівнянина (44)
• Стала жертвою шахраїв, намагаючись отримати соціальну допомогу (42)
• Чим корисний часник? (41)
• Порошок, гель або капсули – все про засоби для прання (40)
• Шоколадно-ванільні сирники з вишнями (40)
• Чудовий спосіб, як очистити конфорки до стану нових всього за 10 хвилин (38)
• Що можна додати в дешевий шампунь, щоб поліпшити його якість та ефективність? (24)
• Навіщо кидати в блендер кульки, зроблені з алюмінієвої фольги? (24)
• Як надати першу допомогу при опіках? (23)
• Які страви не можна готувати в алюмінієвому посуді? (22)
• Продавала цигарки (21)
• Для чого варто купувати найдешевше туалетне мило? (21)
• Спеції, які варто додати до кави для покращення роботи мозку (20)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"