Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №927 від 24.08.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Наймодніші куртки осінь-зима 2019-2020 року

Щорічно змінюється мода на жіночі куртки на кожен сезон. Які ж будуть наймодніші куртки на осінь-зиму 2019-2020 року? Виберемо для себе стильну новинку по фото.

Модні моделі курток

Дизайнери розкрили головний секрет які моделі курток будуть модними в новому сезоні 2019-2020 року. Зверніть увагу на те, що ця частина жіночого одягу представлена в безлічі стилів і підійде не тільки любителькам джинсів, але і для ділових костюмів і жіночних спідниць і суконь.

Завдяки модним жіночим курток зимние куртки

ви можете в 2019-2020 році комбінувати і вигадувати різні стильові образи як спортивні, так і романтично-повітряні.

Пуховики

У зимовий час мало хто може обійтися без теплого і досить легкого пуховика. Цим дивом дизайнерського одягу може похвалитися кожна жінка будь-якої вікової категорії. Плюсом пуховиків є те, що вони йдуть абсолютно всім і вибір тільки за вами.

Ви зможете доглянути собі як короткий, так і подовжений пуховик, як в пастельних ніжних тонах, так і яскравий, блискучий, з різним принтом пуховик на свій смак.

Модними пуховиками восени-взимку 2019-2020 року будуть досить об'ємні, без зайвої обробки з хутра, а також схожі з сукнями короткі пуховички.

Цікаво! Тренди на сукні-сорочки 2019 року

Парки

Донині не втрачають своєї популярності легкі, зручні, а також практичні парки. Вони міцно увійшли в моду і до сих пір не залишають своїх позицій в не тільки у модниць, а й і у зірок кіно та естради.

Куртки парки не тільки зігріють від вас в зимовий час, а й і є досить легкими, практично невагомими і абсолютно що не сковують рухи.

В тренді в 2019- 2020 року будуть такі відтінки як хакі, сині, чорні, а також сірі, в стилі мілітарі. Також модниць порадує парку, з утеплювачем з чудового хутра, яким також оброблений і капюшон.

бомбери

Одним з модних рішень жіночої куртки на осінь-зиму 2019-20 рр. будуть бомбери, особливо бомбери у вигляді пуховика.

В тренді в осінньо-зимовий період будуть вважатися жіночі куртки-бомбери неонових відтінків, також не залишать байдужими куртки з блиском металу, а також яскраві золоті і стримані срібні кольору, особливо, в поєднанні з яскравим і помітним принтом.

Модні ботильйони на осінь 2019 року

Стьобані куртки

Стьобані, а також текстуровані куртки варто носити восени 2019 року, в особливості, якщо колірної забарвлення вашої речі є білим, а також якщо верхній одяг злегка прикриває верхню частину стегна. Але, як не дивно, але в 2019-2020 рр. трендовими є практично всі кольори, а також відтінки.

Шкіряні куртки

Шкіряні куртки завжди в тренді. Однією з найулюбленіших є куртка-косуха. Колір косухи часто стандартний - чорний з елементами з металу. Стиль такою собі зухвалої, але дуже жіночною дівчата не залишить байдужим ні один чоловічий погляд. Як не дивно, але косуха цілком може поєднуватися з довгою в підлогу спідницею.

До речі, дизайнери стверджують, що модні жіночі шкіряні куртки будуть в тренді з такими декорами як бахрома, красивою вишивкою, а також із застібками.

Так, до речі, зверніть увагу на те, що куртки зі шкіри ви зможете купити не тільки чорні або ж коричневі, але осінь-зима 2019-2020 року подарує пастельні тони і забарвлення такі як ніжно-рожевий, блакитний, а також персиковий. Досить стильно і сучасно виглядатимуть куртки такого кольору, як кремові, а ще бежеві.

Звичайно ж, для осінньо-зимового періоду 2019-2020, але краще всього виглядатимуть стримані і досить спокійні тони, такі як стандартно чорний і коричневий, а ще зелений і синій.

Також модними тенденціями шкіряних курток є укорочені види.

Куртки осінь-зима: 8 модних трендів

Давайте розглянемо декілька модних трендів курток на осінь-зиму 2019-2020 року. За модою необхідно стежити, щоб не упустити саме свій стиль.

Найбільш популярними трендами в холодну пору року будуть такі фасони і стилі жіночого верхнього одягу як:

- досить об'ємна, але тим не менш гарний одяг, що складається з декількох шарів яскравих і барвистих тонів;

- в моді будуть подовжені куртки;

- яскравим моментом осені-зими 2019-2020 рр. будуть речі в клітку, твідові, найголовнішим напрямком в стилі в холодний період - вуличний, а також міський;

- актуальна асиметрія і безформність, тобто оверсайз.

Куртки з широкими плечима

В тренді осінь-зима 2019-2020 куртки з широкими плечима парки, а також бомбери в стилі оверсайз ще й з досить об'ємними рукавами, ну або ж, з дуже великими виложистими комірами.

Звичайно ж, якщо йде акцент безпосередньо на плечі, то таким чином жіноча фігура трохи спотворюється і стає більш чоловічий і грубуватою.

Такий стильовий фасон, як перевернутий трикутник, скажімо так, косий сажень в плечах, в модних жіночих куртках досить актуальне. Широкі величезні плечі, великий комір і величезні пелерини - це перший тренд осені-зими 2019-2020 рр .. Як не дивно, але цей стильовий оборот

виглядає досить цікаво, а плюсом є те, що широка плечова зона робить практично осикою будь-яку талію.

Накидки

Дизайнери розповіли про те, що колекція осінь-зима 2019-2020 рр. поповнилася накидкою - Кейп, яка представляє собою плащ довгий і без рукавів. Він досить схожий за фасоном з зрозуміло, але відмінною рисою Кейпа є плечовий крій. Він досить чітко і природно сидить на ваших плечах, а потім вільно спадає абсолютно не заважаючи і не роблячи руху скутими.

Найбільш трендовими є подовжені накидки, які схожі своїм зовнішнім виглядом на романтично-середньовічні і від плечей розкльошені. Також актуальна середня довжина Кейп.

Існує ряд моделей, які застібаються в районі коміра або ж зроблені у вигляді двобортного пальто.

Модні кольори накидки є спокійними і пастельними. Найчастіше, Кейп виготовлені з м'якого якісного і досить дорогого матеріалу.

Ще один варіант накидки - пончо. Це не тільки модно, але й досить зручно. Примітно те, що пончо не втрачають своєї актуальності. А стильові образи виглядають досить ефектно, а також надають особливого шарму.

Металік

Свою нішу в модній індустрії жіночого гардеробу колір металік зайняв досить давно і, що важливо, міцно. Космічна тематика завжди приваблювала як дизайнерів, так і модниць, а блиск срібла, мерехтіння золота, а також мідь і бронза є ностальгією по непередаване стилю 80-х - диско.

Колір металік актуальний не тільки в сукнях, спідницях, а й в жіночих куртках осінь-зима 2019-2020 років. Найбільш трендовим є срібло, воно м'яко і ненав'язливо підкреслить ваш неперевершений стиль. А якщо «космічні» верхні речі доповнити стилем casual, то це додасть образу шик і всю красу космосу.

Колірна палітра, що підходить до металлику, досить сувора і не переносить таких відтінків як помаранчевий, а також червоний. Але ось в поєднанні з білим, чорним, а ще темно-синім - виглядає ефектно і стильно.

Опущені плечі

Фасон жіночих курток осінь-зима 2019-2020 років має досить оригінальну форму - опущені плечі. Дизайнери придумали даний хід для того, щоб трохи округлити і зробити образ більш жіночним і м'яким. Найчастіше дану модель використовують у трендовом стилі оверсайз, додаючи до образу безформність і легку об'ємність.

Представлені дані стильові образи в пастельній палітрі, а також яскравих і помітних кольорах. Це надає закінченість і якусь ніжність.

Леопардовий принт

Леопардовий принт має двояке ставлення у світі моди. Одні вважають його дещо вульгарним, а інші, навпаки, захоплюються яскравим і помітним забарвленням.

Якщо ретельно придивитися до відтінку, то виявите, що далеко не всі дизайнери пропонують забарвлення безпосередньо леопардовий. Деякі речі мають ніжний забарвлення швидкого гепарда, деякі модні жіночі куртки являють собою змішаний колір леопарда з ягуаром.

Для любителів стриманості в речах дизайнери придумали мінімалізм в леопардовому принте - даний забарвлення може бути присутнім тільки в обробці, наприклад, коміра, капюшона або обробка манжетою з хутра.

Яскравий пояс

Пояс давно перестав бути атрибутом суто чоловічого одягу, зараз практично кожна жінка має в своєму гардеробі такий аксесуар.

Трендом 2019-2020 років є яскравий пояс різної ширини, який, наприклад, в стилі оверсайз додасть жіночності і лаконічності.

Широкі ремені, які підкреслюють талію, змінилися тонкими ніжними поясами, що підкреслюють жіночі м'які вигини. На сьогоднішній день пояс є не способом підтримати джинси, але і зробити ваш образ більш завершеним і стильним. Яскраві пояса зі стразами і різними принтами стануть улюбленим аксесуаром жіночого одягу.

Оверсайз і недбалість

Оверсайз давно має пальму першості в світі модної індустрії. Легка недбалість і об'ємність стилю, підкреслять вашу індивідуальність і допоможуть приховати невеликі недоліки фігури. Стиль оверсайз являє собою мішкуватість і якусь чоловічу грубість.

Наприклад, оверсайз куртка, зроблена в більш чоловічому стилі зробить ваш образ більш жіночним і ніжним.

Основні тенденції осінь-зима 2019-2020 років

Основними трендами модних курток осінь-зима є кілька нових, а може і добре забутих старих стилів:

- модними куртками в холодний період є шкіряні плащі;

- квітковий і леопардовий принт;

- особливою популярністю користується клітка і смужка;

- білий колір, швидше за все ніколи не вийде з моди;

- жіночі куртки в стилі мілітарі;

- куртки декоровані заклепками, оздоблені хутром і стилізовані під стиль рок-н-ролу;

- стиль оверсайз і легка недбалість;

- широкі плечі, а також вид жіночої куртки «перевернутий», тобто косою трикутник;

- стьобані довжини міді та максі куртки;

- ну, звичайно ж, парки, пуховики, пуффери.

24.08.2019


Переглядів: 1588

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21067)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17208)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14465)
• Допомога під час карантину [967] (14379)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14223)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14032)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13907)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13877)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13859)
• Живи до ста! [965] (13849)
• Бюджет і ми… [965] (13784)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13776)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13656)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13566)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13564)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13503)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13115)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13097)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (779)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (85)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (78)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (77)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (77)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (75)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (75)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (74)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (74)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (73)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (72)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (72)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (72)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (68)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (66)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"