Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №933 від 09.10.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс розваг

Заходи для дітей: свято для кожного

Розважальні заходи для дітей - це відмінна можливість порадувати з приводу і без як малюків, так і хлопців. В останні роки батьки запрошують аніматорів на дні народження молодших членів сім'ї або влаштовують виїзні дитячі свята. Щоб захід для дітей вийшло веселим і пізнавальним, потрібно знати, що може зацікавити дошкільника, а що - підлітка. Потрібно враховувати всі нюанси організації і вміти при необхідності делегувати свої повноваження, а самим - насолоджуватися разом з сім'єю.

До кого звертатися для організації свята і які заходи провести для дітей? Ми звернулися до https://ktuz.com.ua/naduvnyie-batutyi за надувними батутами. Козирний Туз НЕ організовує свята, але вона здає в оренду атракціони і батути.

Види заходів для дітей: від виїзних пікніків до домашніх вечірок

Якщо дитині виповнилося два роки або більше, він уже може стати повноправним учасником святкових розваг. Форма заходу залежить від вибору батьків, а ті, в свою чергу, повинні орієнтуватися на інтереси дітей.

Є безліч варіантів організації свята.

  * Будинки. Особливо підходить для малюків, яких може налякати незнайома галаслива обстановка. Але і у дітей старшого віку може бути бажання відзначити день народження або інше свято в рідних стінах. Щоб урізноманітнити домашні посиденьки, можна викликати додому аніматора в образі, наприклад, космонавта або феї, який забезпечить розважальну програму з обраної тематики.

  * У розважальному комплексі. Сценарій дитячого заходу в центрі розваг може включати в себе не тільки гри з аніматорами, а й ігрові автомати, катання на ролердромі, боулінг, гіроскутери, батути, лазертаг, аерохокей та інші розваги, які може запропонувати конкретний комплекс. Все це можна об'єднати в одну велику захоплюючу програму, яка запам'ятається дітям як один з найвеселіших свят в їх житті.

  * На свіжому повітрі. У теплу пору року можна влаштувати великий пікнік в парку або у прилеглій річки. Правда, доведеться подумати, як доставити до місця їжу, реквізити, самих учасників свята. Але при цьому захід на свіжому повітрі на день народження дитини - один з найкращих подарунків. На пікнік теж можна запросити аніматора, щоб батькам не довелося самим ламати голову над програмою розваг.

Казки, спорт, кіно і танці: приблизний план заходу для дітей

При організації дитячих заходів, як, втім, і будь-яких інших, важливо продумати всі нюанси заздалегідь: кому хочеться в розпал святкування метушитися, вирішуючи раптово виниклі проблеми. Потрібно скласти меню з урахуванням смакових переваг гостей, розрахувати кількість їжі, подбати про оздоблення страв і столу. Необхідно скласти хоча б приблизний сценарій заходу, який буде включати в себе всі задумані гри для дітей і перерви на відпочинок і банкет.

Якщо ж батьки не хочуть звалювати на свої плечі всі турботи по організації і розваг, краще звернутися за допомогою до фахівця. Під час анімації увагу дітей буде зайнято, і дорослі зможуть трохи відпочити, спокійно поїсти, поспостерігати за тим, як діти беруть участь у веселих конкурсах, або ж зайнятися чимось ще: наприклад, пограти в більярд.

Тему дитячого заходу варто підбирати в залежності від віку та інтересів дітей. Класичні естафети і танцювальні конкурси? А може бути, ігри за мотивами диснеївських мультфільмів? Квізіум або квест? Якщо вечірка не замислюється як сюрприз, надайте дитині самій вибрати тематику - чому б і ні?

Казкова, мульт- або кінотематіка: принцеси і герої

Улюблені персонажі мультиків, казок, фільмів або коміксів - безпрограшний варіант. Тим більше якщо не просто покликати аніматорів, переодягнених в Людини-павука і Рапунцель, а запропонувати дітям самим перевтілитися в героїв. Це може входити в комплексну програму свята: аніматори допомагають дітям переодягнутися і наносять грим, а потім хлопці беруть участь в конкурсах та іграх. Аніматори можуть використовувати мильні бульбашки або повітряні кульки, загадувати загадки, вводити пізнавальні елементи, наприклад в ігровій формі розповідаючи про навколишній світ.

Зберегти приємні спогади в матеріальному еквіваленті можна, запросивши професійного фотографа, який буде вести зйомку під час програми. Кадри, зроблені в процесі ігор, вийдуть живими і емоційними. А бажаючі можуть попозувати в костюмах окремо. Для дітей старшого віку можна організувати «червону доріжку» і прес-Волл.

Меню ігрового заходу для дітей має бути відповідним. Наприклад, можна прикрасити торт зображенням мультиплікаційного героя або замовити печиво у формі казкових персонажів. Однак не забувайте, що дитячий стіл повинен бути не тільки смачним, але і корисним. Крім усіляких солодощів, додайте в меню побільше фруктів, а шкідливу газовану воду варто замінити натуральними компотами і фрешами. Ну і, звичайно, подбайте про гарячих стравах.

Спортивні змагання, мілітарі-тема: швидше, вище, сильніше

Естафети, рухливі конкурси, мотузкові парки, катання на ролердромі і стрибки на батутах ... Якщо дитина сповнений енергії і готовий постійно бігати і стрибати, то тема спортивних змагань - для нього. Нехай діти приходять в комфортній одязі, а аніматори допоможуть додати елементи екіпіровки, якщо це необхідно для безпеки. В рамках розважальної програми можна влаштувати гру в армійський клуб і доповнити одяг і грим дітей елементами мілітарі.

У програмі - випробування на швидкість, сміливість і спритність. Дітям буде цікаво брати участь в іграх в форматі спортивних змагань - з медалями та іншими нагородами. Організація дитячого спортивного заходу також передбачає гри в групах, розвиток командного духу. Після закінчення свята можна влаштувати церемонію нагородження кращих спортсменів і пофотографуватися в екіпіровці.

В меню логічно буде включити побільше здорової їжі: фрукти, овочі, компоти - і розповісти хлопцям, чому корисно їсти саме ці продукти. Само собою, їжа повинна бути і ситної: після рухливих ігор діти проголодаются.

Танцюють всі: заходи для активних

Неважливо, займається дитина танцями чи ні, - програма з рухливими іграми під музику підійде для всіх артистичних дітей, які люблять привертати загальну увагу. Свято можна влаштувати в стилі вуличних танців, хіп-хоп-баттла, американської вечірки з танцями кантрі.

Аніматори допоможуть додати до одягу дітей елементи по тематиці заходу: наприклад, кепки або ковбойські капелюхи. А якщо використовувати аквагрим, забезпечено не тільки море веселощів, а й кумедні фотографії. Ведучий може розповісти дітям цікаві факти про танці і, звичайно, влаштувати безліч конкурсів: командні розваги, змагання на краще рух і так далі. Як і в спортивному заході, в кінці можна провести церемонію нагородження з супроводом професійного фотографа.

Святковий стіл з піцою і бургерами, овочами, курячими наггетсами, молочними коктейлями, морозивом - смачне і ситне меню для юних танцюристів.

Знання - сила: розвиваючі заходи для дітей

Любителі інтелектуальних ігор по достоїнству оцінять розвиваючі заходи. Це не тільки розвага, а й можливість краще пізнати навколишній світ, почути цікаві факти з історії, географії, фізики, хімії та механіки, взяти участь в наукових експериментах.

Для самих розумних і кмітливих - вікторини, загадки, інтелектуальні конкурси та безпечні досліди. Зрозуміло, переможці урочисто нагороджуються грамотами, сертифікатами та солодкими призами. Щоб діти навчилися чогось нового на практиці, можна влаштувати майстер-клас, наприклад, миловаріння або ліплення з глини. Готові вироби хлопці зможуть забрати з собою на згадку про веселе свято, на якому вони дізналися стільки цікавого.

Нюанси організації дитячих заходів і свят

Ці та інші види заходів для дітей можна без праці організувати, якщо є досвід в плануванні свят.

Якщо ж його немає, варто орієнтуватися на список того, що потрібно обов'язково передбачити.

  * Вибір відповідного місця, де є все необхідне для обраного вами тематичного заходу для дітей. Наприклад, спортивна тематика може припускати наявність батута або роллердрома. Майте на увазі, що в більшості випадків доведеться оплатити оренду.

  * Анімація. Довірити розвага хлопців краще професіоналові, який вміє утримати увагу і підбере гри, найкраще підходять для дітей відповідного віку.

  * Кейтеринг, тобто організація харчування. Заздалегідь потрібно буде купити або замовити їжу і проконтролювати, щоб вона була свіжа і, якщо потрібно, гаряча до моменту подачі на стіл.

На замітку

Важливо не тільки складання меню, а й організація місця, де діти будуть їсти. Необхідно подбати про досить великих столах і зручних стільцях, адже для малюків не влаштувати фуршет - їм потрібне повноцінне харчування. А значить, важливо розмістити їх з комфортом і дати можливість поїсти не поспішаючи.

На щастя, не завжди все обов'язково влаштовувати самостійно. Багато агентства і розважальні центри пропонують організацію торжества під ключ: в неї вже включені послуги організаторів і аніматорів, святковий стіл і все інше.

Організація заходів для дітей - не така вже й проста справа. Але якщо знати всі тонкощі, то можна запросто влаштувати дитині такий день народження або випускний, який він буде із задоволенням згадувати ще довгі роки. У компаніях, що займаються дитячими святами, вам запропонують готові варіанти, в які вже не потрібно буде нічого додавати.

09.10.2019


Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1166 від 24.04.2024p.
¤ 
Лабораторія стовбурових клітин працюватиме на базі госпіталю у Клевані

Лабораторія стовбурових клітин працюватиме на базі госпіталю у Клевані

Цей первинний матеріал використовуватимуть для лікування травм спинного мозку. Про це на своєму Telegram повідомив голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш....

¤ 
У п’яти громадах Рівненщини стартує проєкт для збільшення патронатних сімей

У п’яти громадах Рівненщини стартує проєкт для збільшення патронатних сімей

П’ять громад Рівненської області візьмуть участь у загальнонаціональному проєкті ЮНІСЕФ «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату». Це Гощанська, Рівненська, Костопільська, Радивилівська та Вараська....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21239)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17371)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14592)
• Допомога під час карантину [967] (14512)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14348)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14168)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14039)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14013)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14003)
• Живи до ста! [965] (13986)
• Бюджет і ми… [965] (13922)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13920)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13788)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13694)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13693)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13637)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13253)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13221)

ТОП-15 свіжого номера:

• Збільшено грант для Рівного від корпорації НЕФКО (557)
• Як шкіра може розповісти вам про здоров’я серця? (64)
• Лабораторія стовбурових клітин працюватиме на базі госпіталю у Клевані (63)
• Три простих напої для профілактики тромбозу (62)
• Зіткнення автомобіля з велосипедом (62)
• У п’яти громадах Рівненщини стартує проєкт для збільшення патронатних сімей (62)
• Чому темніє в очах, коли ви встаєте з ліжка? (61)
• Прості способи знизити кров’яний тиск (61)
• Переходив дорогу і потрапив під авто (60)
• У Березному в ДТП постраждав неповнолітній пішохід (58)
• У трьох закладах Рівненщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (57)
• П’яний водій збив пішохода (57)
• Переправляв за кордон чоловіків з «інвалідністю» (57)
• Постачали наркотики до колонії (56)
• У Вараському районі загинув мотоцикліст (54)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"