Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №955 від 12.03.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"





  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2020p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Березень 2020p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Новини Рівне

#Ракурс добрих порад

Кілька секретів прозорого холодцю

Кілька секретів прозорого холодцю

Холодець – дуже корисна страва! Він містить багато колагену, який сповільнює старіння організму, підвищує імунітет, оздоровлює суглоби і бореться зі зморшками. А ще це просто смачно! Звісно, якщо варити холодець правильно і знати деякі тонкощі приготування.

1. Холодець можна приготувати з одного виду м’яса. Але найсмачніший холодець із кількох видів м’яса: яловичини, курятини, свинини. М’ясо краще обирати нежирне, охолоджене (яке не було попередньо заморожене).

2. Щоб холодець гарно застиг без додавання желатину, неодмінно треба, окрім м’яса, використовувати кістки: свинячу рульку, ніжки, вуха, хвостики, курячі лапки і крила і т.д. Вони забезпечують застигання юшки. Їх краще перед варінням на ніч замочити у воді, а зранку ретельно пошкребти ножем. Найкращі желюючі властивості має яловича нога.

3. М’ясо залити холодною водою, довести до кипіння на середньому вогні, ретельно знімаючи всю піну!

4. Води над м’ясом повинно бути стільки ж, скільки м’яса. Наприклад, якщо на дні м’ясний шар завтовшки 10 см, то треба лити стільки води, щоб вона була вища за поверхню м’яса на 10 см.

5. Варити холодець треба у великій каструлі, вода має повністю покривати м’ясо. Доливати воду під час варіння не можна: холодець буде мутним! Тому не можна давати воді сильно википати, варити треба під кришкою.

6. У холодну воду додати цілу морквину і 2 цибулини. Для покращення кольору та аромату, овочі можна підпекти на грилі, сухій сковороді або на газу.

7. Після закипання одразу зменшити вогонь на мінімальний. Не має бути великих бульбашок, має мліти. Варити близько 4–6 годин під кришкою.

8. Якщо готуєте не з домашнього, а купованого м’яса (не впевнені у його якості і відсутності антибіотиків та “хімії”), першу воду після закипання варто злити. Ретельно промити м’ясо і каструлю проточною водою, знову залити холодною водою і тоді варити до готовності. У такому разі у перший бульйон овочі не давати, а вже у другий.

9. За пів години до закінчення варіння додати сіль (має бути трішки солоніший за суп), перець горошком. За 5 хв до завершення варіння додати лаврове листя.

10. Готове м’ясо дістати з юшки. Цибулю і моркву викинути. Зібрати з бульйону весь жир. Аби на бульйоні не залишилося ні грама жиру, насамкінець його можна кілька разів накрити білими серветками. Вони вберуть залишки жиру із поверхні.

11. У бульйон вичавити часник і накрити кришкою, щоб настоявся.

12. М’ясо розібрати від кісток, порізати, викласти у тарілки. Залити бульйоном, проціджуючи його через ситечко.

12.03.2020


Переглядів: 398

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 956 від 21.03.2020p.
¤ 
«Верес» здобув перемогу у заключній грі турецького збору!

«Верес» здобув перемогу у заключній грі турецького збору!

Рівненський «Верес» здобув перемогу над краматорським «Авангардом» у заключному поєдинку тренувального збору у турецькій Анталії. Долю зустрічі вирішив єдиний гол Юрія Соломки....

¤ 
3 прості рецепти виготовлення антисептика

3 прості рецепти виготовлення антисептика

Такі антисептики для рук будуть ефективними та допоможуть вберегтися від інфекції....

¤ 
Про скандальну сесію обласної ради

Про скандальну сесію обласної ради

13 березня відбулася тридцять перша сесія Рівненської обласної ради, і до речі, занадто скандальною та у два пленарні засідання....

¤ 
Рівненщина отримала 260 тисяч медичних масок

Рівненщина отримала 260 тисяч медичних масок

З державного резерву на Рівненщину надійшло 260 тисяч медичних масок, а також медичне обладнання....

¤ 

Переходимо в он-лайн спілкування з податковою службою

У зв’язку із проведенням карантинних заходів через пандемію коронавірусу, податківці пропонують максимально використовувати можливості дистанційного зв’язку з ГУ ДПС у Рівненській області та максимально скоротити відвідування підрозділів служби, користуючись електронними сервіси ДПС та Електронним кабінетом....





Найпопулярніші 15 статей:

1. Розшифровка аналізу крові: [841] (2755)
2. Авокадо - це фрукт чи овоч? [318] (2001)
3. Як позбутися шпори на п’яті [850] (1616)
4. Кращі засоби для потенції чоловіків - ТОП-10 [891] (1307)
5. Лікування содою має свої особливості [858] (1223)
6. Melanotan 2 поможет восстановить мужскую силу [782] (1190)
7. Обманливі вихиляси стегнами [384] (1129)
8. Усюди коти й грибки [369] (1123)
9. 8-10 червня у Радивилові відбудеться Всеукраїнський фестиваль-конкурс козацької пісні “Встань, козацька славо! Засвіти знамена!” [295] (1104)
10. Як модернізувати «Рівнеоблводоканал»? [774] (1070)
11. МФК “КАРДИНАЛ-РІВНЕ” - У ФІНАЛІ [613] (1056)
12. “Ремб” робить усе, як треба, і навіть краще! [337] (1031)
13. Колоновидні яблуні. [777] (1007)
14. Вертикальна трансмісія [427] (1000)
15. Комп’ютерних талантів у нас багато! Буде ще більше! [427] (998)

ТОП-15 свіжого номера:

1. На Рівненщині запроваджують спеціальні пасажирські рейси в умовах карантину (231)
2. Рівненщина отримала 260 тисяч медичних масок (229)
3. Депутати обрали керівників двох комунальних закладів (229)
4. Рівненська лікарня отримає апарат штучної вентиляції легень від Фонду Рината Ахметова (228)
5. Двоє працівників управління Держпраці під вартою (228)
6. 17 березня розпочалася онлайн-трансляція курсів з підготовки до ЗНО (226)
7. Рівненське ШЕУ і в карантин працює (223)
8. Дезінфекція під’їздів, магазинів та маршруток (223)
9. Переходимо в он-лайн спілкування з податковою службою (222)
10. Приміряла каблучку і втекла з нею (221)
11. Смертельна автопригода: загинули двоє людей (219)
12. Деніел Редкліфф зізнався, що став алкоголіком через роль Гаррі Поттера (218)
13. Поліцейські вилучили дві мотопомпи з обладнанням і викрили трьох бурштинокопачів (217)
14. Олена Філонова розповіла, чому так багато їсть (217)
15. За сприяння служби зайнятості Рівненщини, у січні-лютому 2020 року, працевлаштовано 5,8 тис. громадян (216)




 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2018 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс