Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №955 від 19.03.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Як одягатися жінці після 30

В юному віці дівчина може дозволити собі носити абсолютно будь-які речі - хоч короткі спідниці і топіки, хоч обтягуючі сукні, хоч вузькі джинси і відкриті кофти. Практично кожен наряд буде виглядати добре, а якщо якийсь образ і здається невдалим, то оточуючі не стануть особливо засуджувати, адже в молодості всі помиляються. А ось, коли вік наближається до 30, а то і переступив вже цю межу, доводиться добре продумувати свої наряди.

Зазвичай жінки на даному етапі життя вже знають, як стильно одягатися в 30 років. Їх імідж вже сформувався, а смак устоявся, так як пора експериментів закінчилася. Але буває і таке, що хочеться або доводиться різко змінити свій стиль. Тоді і постає питання про те, що можна носити жінці після 30 років, а що не можна. Саме про це і піде мова в даній статті.

Базовий гардероб для жінки після 30 років

В першу чергу слід розглянути речі, які підходять на кожен день. Їх зазвичай надягають на роботу або зустріч з друзями, а також займаючись повсякденними справами. Звичайно, при підборі нарядів слід відштовхуватися не тільки від віку, але і від типу фігури і ваги. Хоча є і такі речі, які підійдуть будь-якій жінці.

Саме таким універсальним предметом є класична сорочка. Вона може бути стандартного білого кольору або ж мати більш яскравий відтінок. Тут вже кожна жінка вирішує для себе, який варіант буде виглядати на ній красиво. Добре те, що сорочка відмінно поєднується і з спідницями, і з брюками, і з піджаками. Її можна цікаво обіграти - наприклад, додавши пояс для талії або прикріпивши брошку. Все це виглядає стильно і солідно.

Біла блузка

Біла блузка

Друга річ, яка повинна бути в шафі у кожної дорослої жінки, це спідниця-олівець довжиною до колін. Маючи її, вже не так хвилюватиме питання, як повинна одягатися дівчина 30 років. Справа в тому, що подібна спідниця, як і сорочка, підійде практично для будь-якого приводу. До того ж, вона добре виглядає і на струнких жінок, і на повних. Це пояснюється тим, що завдяки фасону вона візуально стрункішою і приховує недоліки фігури вибрати моделі зручно на Gloriaromana.com.ua.

Спідниця-олівець

Спідниця-олівець

Деякі вважають, що джинси підходять тільки для підлітків і молодих дівчат, але це зовсім не так. Правильно підібрана модель відмінно сяде і на дорослу жінку, навіть якщо та має зайву вагу. Головне, не купувати занадто обтягуючі джинси або ті, які прикрашені великою кількістю аксесуарів. Звичайно, подібну річ можна вдягнути не на кожну роботу, зате гуляти в ній або ходити по справах буде і зручно, і приємно.

Джинси

Джинси

джинси

Образ з джинсами

Тим, кому не подобаються джинси, можна порекомендувати брюки з тканини, виконані в діловому стилі. Бажано купувати темні і однотонні відтінки, так як яскраві принти можуть виглядати дивно і недоречно.

краса штани і сорочка

Гарний цибуля з брюками

Штани

Штани

штани і блузка

Штани й блузка

Відповідаючи на питання, як повинна одягатися жінка після 30 років, не можна не згадати про піджаках. Вони бувають як класичними, так і яскравими, цікавими. Одягнувши подібну штучку, будь-яка дівчина відразу ж буде виглядати солідно і вишукано. Для більш розслабленого способу підійде кардиган, в якому буде тепло і затишно.

Піджак

Піджак

Стиль жінки в 30 років може бути не тільки діловим, а й досить спортивним або романтичним. На прогулянку або на відпочинок можна надіти різні майки, футболки (без яскравих малюнків), а на ноги бриджі або вільні спідниці до колін або до підлоги. Важливо правильно поєднувати кольори, а також підібрати аксесуари на зразок очок і прикрас.

плаття і піджак ділової

Плаття і піджак: діловий стиль

Для холодів можна придбати однотонний шерстяний светр або туніку. Модель повинна бути стриманою, без кумедних принтів або безлічі аксесуарів. Припустимо придбати яскравий одяг - бірюзову, червону, жовту. Але до неї потрібно вибрати темну спідницю або брюки.

Вечірні плаття і повсякденні

Складно знайти жінку, яка не любила б носити сукні. Вони завжди підкреслюють красу, гідності фігури, а дівчата в них виглядають справжніми королевами https://www.gloriaromana.com.ua/collection/sukni-do-svyat-naryadnie-platia-vechernie-klubnie. До того ж, чоловіки просто в захваті від жінок, одягнених в красиві сукні. Недарма саме ця річ гардероба є еталоном жіночності. Однак, потрібно правильно підібрати фасон, щоб виглядати привабливо, а не смішно або вульгарно. Мода для жінок після 30 років диктує, що плаття не повинно бути коротким - довжина підійде до колін і нижче. Це особливо важливо, якщо фігуру не можна назвати стрункою.

Правильним рішенням буде вибрати сукню, яка не обтягує тіло, але при цьому не сидить вільно. У першому випадку наряд підкреслить всі недоліки фігури, а в другому додасть зайвих кілограмів. Можна придбати сукню-футляр з рукавами три чверті або варіант з розкльошені спідницею. Важливо підбирати таку модель, щоб вона не оголювала сильно ноги і зону декольте. Інакше є ризик виглядати вульгарно, а це абсолютно не потрібно. Якщо говорити про малюнок, то підійде геометричний принт - він чудово виглядає на жінках після 30 років.

плаття з піджаком

Сукня з піджаком

плаття

Сукня з узром

Літні сукні можуть бути виконані з легкої тканини, але не з надто прозорою. Що стосується кольору, то вона може бути яскравою і строкатою. Припустимо навіть квітковий принт, адже влітку можна дозволити собі виглядати саме так, як хочеться, і не думати про робочому дрес-коді.

вечірню сукню

Вечірня сукня

коктельне плаття

Коктейльне плаття

На захід рекомендується вдягати сукні з щільної тканини, однотонні або двох-триколірні. Не потрібно брати речі з великою кількістю блискіток, з рюшами, так як це більше підходить для молодих дівчат.

Верхній одяг

З приходом холодів без верхнього одягу просто не обійтися, так як, тільки вона допомагає не замерзнути і не захворіти. З нею все досить легко, адже багато теплі речі чудово виглядають на жінках у віці. Найбільш вдалими варіантами вважаються пальто і шуба, так як саме вони відповідають діловому стилю і допомагають виглядати шикарно.

Пуховик

Пуховик

пальто в стилі мілітрі

Пальто в стилі мілітрі

яскравий плащь

Яскравий плащь

Варіанти луків

Варіанти луків

яскравий плащь

Зручна зимовий одяг

Пальто

Повсякденне пальто

Безумовно, можна надіти і шкіряну куртку, якщо вона підходить під стиль і добре сидить. Також не варто відмовлятися від пуховиків - вони хоч і виглядають менш жіночно, але зате в них тепло і зручно буде ходити по місту. Це саме те, що потрібно, коли потрібно піти в магазин або вийти на прогулянку з дітьми.

Лялькова плаття

Слідом за цими речами треба викинути футболки, туніки, майки та інші деталі гардероба, на яких зображені персонажі мультфільмів, тварини та інші забавні зображення. Вони добре підходять для осіб, вік яких до 20-25 років. А ось на жінках в роках будуть виглядати нерозумно.

Слід попрощатися з міні-спідницями, топами, короткими сукнями та іншими виробами, які можна назвати вульгарними. Навіть маючи струнку фігуру, не потрібно сильно оголяти тіло. Це може бути доречним в підлітковому і молодому віці, а ось після 30 виглядає, як мінімум, некрасиво.

Також потрібно назавжди забути про деякі види джинсів - про рваних, потертих, з вишивкою і яскравими стразами. Безперечно, такі моделі виглядають дуже цікаво і прикрашають дівчину, але тільки до тих пір, поки їй не виповниться 30. Після цього тих жінок, які носять подібний одяг, можна буде назвати інфантильними. А це не найкраща характеристика для бізнес-леді або зразкової дружини і матері.

Звичайно, до рекомендацій потрібно лише прислухатися. Ніхто не змушує сліпо слідувати їм. Кожна жінка може носити те, що їй подобається, якщо це дозволяє її професія і оточення.

19.03.2020Gloriaromana.com.ua


Переглядів: 2268

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21064)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17206)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14462)
• Допомога під час карантину [967] (14377)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14220)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14030)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13905)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13875)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13857)
• Живи до ста! [965] (13847)
• Бюджет і ми… [965] (13782)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13772)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13653)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13564)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13562)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13501)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13112)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13095)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (738)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (81)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (77)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (76)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (74)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (73)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (73)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (72)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (72)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (71)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (70)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (69)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (69)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (66)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (64)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"