Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №245 від 22.06.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Кредитуймося!

Якщо не вистачило зарплати - позичай у банку, а не в сусіда...

4 мільярди гривень - така загальна сума кредитних лімітів, установлених ПриватБанком на кредитні картки своїх клієнтів. Усього ПриватБанк випустив понад 2 мільйони кредитних карток, тим самим у черговий раз підтвердивши своє лідерство на ринку “пластикового кредитування” України.

Грошей ніколи не буває багато. Мабуть, перед кожним із нас періодично постає проблема термінового поповнення сімейного бюджету - на відпустку, свята або інші непередбачені витрати. А що робити, якщо придбати ту чи іншу річ потрібно саме зараз, а грошей явно не вистачає? До останнього часу більшість із нас вирішувала ці проблеми за допомогою масованої “обробки” родичів, знайомих, сусідів. “Позич до зарплатні!” - і, оббігавши півміста, іноді вдається зібрати потрібну суму. Справа лише в тому, що коли гроші найбільше потрібні, у знайомих може не виявитися необхідної суми, а тому пошук чергового “кредитора” займає чимало часу та сил.

Але так було донедавна. Сьогодні в Україні з’явилося просте, і, найголовніше, зручне та доступне для кожного вирішення споконвічної проблеми позикових коштів. Це - кредитна картка - нова, але така, що вже встигла стати досить популярною, унікальна послуга визнаного новатора українського фінансового ринку - ПриватБанку. Сьогодні банк пропонує своїм клієнтам кілька видів кредитних карток, найбільш популярні з яких - “Товари у розстрочку” та “Універсальна”. Назви говорять самі за себе: за допомогою картки “Товари у розстрочку” ви можете без проблем придбати в торговельній мережі товар, що сподобався, у кредит, при цьому без додаткових витрат часу на пред’явлення довідок і додаткових узгоджень (внесення застави, авансу та оплати комісії). Картка “Універсальна”, крім можливості оплати товарів, на які надається кредит, дозволяє отримувати кредит готівкою в банкоматах та відділеннях ПриватБанку. Її також можна було б назвати “Економною”, оскільки вперше у банківській практиці кредит надається на пільгових умовах - якщо банківськими грошима ви користувалися менше місяця і вчасно погасили кредит (що називається “позичити до зарплатні”), то плата за такий кредит складе десяті частки відсотка.

“Лише 7 місяців тому ми відзначали випуск мільйонної кредитної картки, і от уже досягли межі - два мільйони, - розповідає заступник Голови Правління ПриватБанку Юрій Кандауров. - Така стрімка динаміка зростання портфеля кредитних карток говорить про те, що “кредитки” стали звичним і популярним фінансовим інструментом для українців. Першу “справжню” кредитну картку - “Товари у розстрочку” - ми емітували трохи більше двох років тому, наприкінці 2003-го року, тоді переважна більшість українців сприймала цей фінансовий інструмент як щось відірване від реального життя, атрибут персонажів західного кіно, і не більше. Тоді ми були першим банком в Україні, що запропонував своїм клієнтам послугу, яка поєднала в одному продукті пластикову картку та споживчий кредит; скептики вважали, що для звичайного споживача це занадто складно, занадто абстрактно. Але вже буквально через кілька місяців кредитні картки почали міцно узвичаюватися у повсякденному житті наших клієнтів”.

За словами Юрія Кандаурова, кредитні картки докорінно змінили уявлення українців про кредитування, дозволили радикально спростити схему надання кредиту. Якщо раніше клієнтові доводилося звертатися до відділення щоразу, коли він хотів придбати що-небудь у розстрочку, щоразу збирати пакет документів, то тепер достатньо один раз оформити кредитну картку і за її допомогою купувати все необхідне. “Основною перевагою “кредитки” є те, що вона не обмежує вас ні в чому, - розповідає пан Кандауров. - Якщо ви хочете розрахуватися за допомогою картки за телевізор або новий диван - будь ласка, хочете заплатити за пучок петрушки в супермаркеті - знову ж таки, жодних проблем. Кредитна картка - це свого роду підтвердження довіри, що існує між банком і клієнтом. Крім того, це наше прагнення забезпечити клієнтам більш високий рівень життя, дати можливість користуватися тими товарами та послугами, на які не завжди вистачає зарплати. Банківські кредити, у тому числі кредитні картки, - це загальноприйнята у світі практика, в усіх цивілізованих країнах люди вже давно розуміють, що на все відразу заробити неможливо і не бояться вдаватися до банківської допомоги”.

Сьогодні банк надає можливість стати власниками кредитних карток власникам зарплатних пластикових карток (нині свою зарплату через картки ПриватБанку отримують близько 3 мільйонів українців) і постійним клієнтам банку, які мають відповідний “кредит” довіри. На практиці скористатися новою послугою дуже просто - ви отримуєте в банку кредитну пластикову картку з кредитним лімітом, надавши мінімальний пакет документів - паспорт і код ІПН. Сума кредиту, звичайно, не безмежна і залежить від розміру вашої зарплати та вашого ж бажання. Користуватися кредитом вигідно тоді, коли у вас закінчилися власні кошти (на поточні витрати), або ж у разі необхідності придбання якого-небудь товару. При цьому, коли ви вже сплатили використаний кредит і відсотки, кредитна лінія відновлюється. Тобто, кредитом можна користуватися знову!

Така система діє в більшості розвинених країн світу.

Банкіри відзначають, що, отримуючи та сплачуючи кредит, кожен з нас починає чіткіше планувати свій сімейний бюджет. І це стосується не лише непередбачених витрат. Використовуючи кредитну картку, ви зможете планувати купівлю в кредит різних товарів: одягу, побутової техніки та ін., не витрачаючи додаткового часу на оформлення кредиту в банку. Адже найцікавішим моментом у новій послузі ПриватБанку є те, що, “позичаючи” гроші в банку, ви нічого не платите, доки не почнете витрачати. І навіть тоді, коли свої гроші закінчилися, банк бере відсотки не за всю суму кредиту, а лише за витрачену частину коштів. Погодьтеся, це зручно і дуже доступно. Адже, наприклад, якщо ви витратили із кредитної пластикової картки 50 гривень і сплатили кредит через місяць, то плата за користування банківськими коштами становитиме не більше 50 копійок. І не потрібно буде бігати до сусіда, щоб позичити гроші. Ваш особистий “банк” - кредитна пластикова картка ПриватБанку - завжди з вами!

Ліц. НБУ №22 від 04.12.2001р.

22.06.2006


Переглядів: 811

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1161 від 15.03.2024p.
¤ 
Чим корисний часник?

Чим корисний часник?

Ми звикли вважати часник спецією, але, насправді, цей овоч може принести величезну користь для здоров’я. Тільки треба вміти його правильно їсти....

¤ 
Арсенал боєприпасів виявили у квартирі рівнянина

Арсенал боєприпасів виявили у квартирі рівнянина

Правоохоронці вилучили у рівнянина пістолет Макарова, шість гранат й вісім запалів до них, чотири детонатори, три димові шашки та понад 850 патронів до різної зброї....

¤ 
Стала жертвою шахраїв, намагаючись отримати соціальну допомогу

Стала жертвою шахраїв, намагаючись отримати соціальну допомогу

34-річна жителька Дубенського району побачила у соціальній мережі допис із інформацією про виплату, яку можна отримати від держави. Перейшовши за посиланням – вказала дані банківської картки, зокрема й CVV-код та пін-код....

¤ 
НМТ на Рівненщині: з 14 березня стартує реєстрація, а 14 травня – тестування

НМТ на Рівненщині: з 14 березня стартує реєстрація, а 14 травня – тестування

14 березня стартує реєстрація для проходження національного мультипредметного тесту в 2024 році. А основна сесія НМТ триватиме з 14 травня до 25 червня....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21003)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17145)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14406)
• Допомога під час карантину [967] (14317)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14162)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (13971)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13840)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13818)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13792)
• Живи до ста! [965] (13789)
• Бюджет і ми… [965] (13727)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13710)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13593)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13509)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13506)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13452)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13052)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13035)

ТОП-15 свіжого номера:

• НМТ на Рівненщині: з 14 березня стартує реєстрація, а 14 травня – тестування (227)
• «Війна триває і важливо будувати витрати так, аби вони наближали перемогу», – Олександр Коваль (44)
• Арсенал боєприпасів виявили у квартирі рівнянина (44)
• Стала жертвою шахраїв, намагаючись отримати соціальну допомогу (42)
• Чим корисний часник? (41)
• Порошок, гель або капсули – все про засоби для прання (40)
• Шоколадно-ванільні сирники з вишнями (40)
• Чудовий спосіб, як очистити конфорки до стану нових всього за 10 хвилин (38)
• Що можна додати в дешевий шампунь, щоб поліпшити його якість та ефективність? (24)
• Навіщо кидати в блендер кульки, зроблені з алюмінієвої фольги? (24)
• Як надати першу допомогу при опіках? (23)
• Які страви не можна готувати в алюмінієвому посуді? (22)
• Продавала цигарки (21)
• Для чого варто купувати найдешевше туалетне мило? (21)
• Спеції, які варто додати до кави для покращення роботи мозку (20)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"