№726 від 28.09.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Меню-газета Шоколадні вареникиНа 6 порцій: - 200гр.борошна, - 100гр.какао, - 3 яйця, - 2ст.л.цукру, - 2ст.л.олії, - дрібка солі; Начинка: - 500гр.творогу, - 100гр.цукру, - 1 яйце, - 1,5ст.л.крохмалю; Для вершкового соусу: - 200мл вершків (від 20%), - 50гр.цукру, - 1ч.л. ванільного цукру; Для тіста всі інгредієнти вимішати до гладенького стану. Загорнути в плівку та покласти в холодильник на 30 хвилин. Для начинки пробити блендером творог, цукор, крохмаль та яйце до однорідної маси. Тісто розкачати, вирізати кружальця, розкласти начинку та сформувати вареники. Тісто виходить пластичне, тож можна експериментувати із защіпами. Варити вареники у підсоленій воді до тих пір, поки вони не спливуть. Тим часом трохи збити вершки із цукром для соусу. Вареники подавати гарячими, поливши звершу соусом. Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |