Пам’ятаємо, що все вимірюємо одним стаканом. В миску кладемо дріжджі з цукром, розтираємо до однорідної маси, додаємо стакан теплої води, зверху просіюємо все борошно, додаємо сіль і починаємо замішувати тісто, в процесі додаємо 1/3ст.олії. Сильно тісто не вимішуємо, воно може бути трохи грудкуватим. Накриваємо його рушником і залишаємо на 20 хвилин. А ось тоді тісту буде легше виміситися до гладенького стану, що ми і робимо. Замішане тісто залишаємо в теплому місці на 30 хвилин, обминаємо його і лишаємо ще на 30 хвилин. За час підходу тіста можна зробити начинку.
Стіл змазуємо олією, руки теж. Ділимо тісто на 15 частин, викладаємо на змазаний стіл і починаємо формувати пиріжки, не забуваємо руки змазувати олією. Чому саме олією а не борошном? Щоб не забити тісто, щоб пиріжки залишалися пухкими.
Сформовані пиріжки смажимо в добре розігрітій олії на середньому вогні. Готові пиріжки викладаємо на паперові рушнички, щоб увібралася зайва олія.