Кілька зернят коріандру подрібнюємо у ступці (можна взяти мелений), змішуємо із 1ч.л. чорного перцю, 0,5ч.л.червоно гострого перцю, 1.ч.л. паприки. В 2с.т.л.оцту розчиняємо 1ст.л.цукру, додаємо 1ч.л.солі (я беру половинку). Виливаємо це в перцеву суміш.
На сковорідці 100мл НЕРАФІНОВАНОЇ олії доводимо до стану майже кипіння (це коли над сковорідкою з’явиться білий димок).
Головку часнику видушуємо через часникодавку прямо в гарячу олію, відразу ж все виливаємо в натертий буряк. Додаємо наші спеції-приправки, все вимішуємо.
Викладаємо все в 1,5 літрову банку. За кілька годин буряк всядеться, пустить сік, вкриється маринадом і можна буде їсти.
¤ Чим корисний часник?Ми звикли вважати часник спецією, але, насправді, цей овоч може принести величезну користь для здоров’я. Тільки треба вміти його правильно їсти....
| | ¤ Арсенал боєприпасів виявили у квартирі рівнянинаПравоохоронці вилучили у рівнянина пістолет Макарова, шість гранат й вісім запалів до них, чотири детонатори, три димові шашки та понад 850 патронів до різної зброї....
|
¤ Стала жертвою шахраїв, намагаючись отримати соціальну допомогу34-річна жителька Дубенського району побачила у соціальній мережі допис із інформацією про виплату, яку можна отримати від держави. Перейшовши за посиланням – вказала дані банківської картки, зокрема й CVV-код та пін-код....
| | ¤ НМТ на Рівненщині: з 14 березня стартує реєстрація, а 14 травня – тестування14 березня стартує реєстрація для проходження національного мультипредметного тесту в 2024 році. А основна сесія НМТ триватиме з 14 травня до 25 червня....
|
|