Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №902 від 28.02.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Грудень 2020p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Січень 2021p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне

#Ракурс розваг

Як не зіпсувати яловичий язик

Далеко не кожна господиня візьметься за приготування яловичого язика. А все тому, що процес його варіння на перший погляд може видатися дуже складним. Насправді ж приготувати яловичий зовсім нескладно, якщо знати кілька основних правил.

Надзвичайно корисний, смачний, дієтичний і легкий продукт, яловичий язик рекомендується споживати вагітним і жінкам, що годують груддю, хворим на анемію, у післяопераційний період, а також малюкам.

Перед приготуванням язик треба замочити у воді мінімум на годину. Після вимочування ножем зішкрябати з язика слиз, жир, бруд, кров, добре промити холодною водою.

В каструлі закип’ятити воду і покласти туди язик. Дочекатися, доки закипить, зняти піну, варити 15 хв і злити воду. Язик дістати і знову покласти в чисту киплячу воду, де він варитиметься вже до готовності.

Час варіння язика залежить від ваги, розміру, віку корови. Як правило, не менше 2 і не більше 4 годин. Перевірити готовність можна так: після 2-х годин варіння проткнути язик виделкою – якщо виділиться прозорий сік – він готовий, якщо мутнуватий – поварити треба ще, поки сік не стане прозорим.

Щоб язик не був жорстким, солити його варто в кінці приготування. Разом із сіллю у воду можна додати лавровий лист, перець-горошок, очищену морквинку.

Готовий язик дістати з бульйону і покласти в холодну воду на 2-3 хвилини. Ось тут надзвичайно важливий нюанс: саме занурення в холодну воду дозволить легше зняти шкірку з язика.

Відварений яловичий язик використовують у різноманітних стравах. З нього роблять закуски, салати, заливне, гарячі страви, подають з соусом та гарніром або просто як м’ясну нарізку.

28.02.2019


Переглядів: 465

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 998 від 14.01.2021p.
¤ 
Стрілянина у Рівному

Стрілянина у Рівному

Внаслідок конфлікту між трьома рівнянами, який виник дев’ятого січня, травми отримали двоє чоловіків. За фактом хуліганства триває досудове розслідування....

¤ 
Рівні можливості у догляді за дитиною. Головне в новому законі про декрет

Рівні можливості у догляді за дитиною. Головне в новому законі про декрет

Тато у декреті – велика рідкість в Україні. За статистикою, лише 3-4?% від усіх декретних відпусток оформлюють на чоловіків, і на це є чимало причин. Найперше в Україні досить сильні стереотипи про гендерні ролі «тата-годувальника» і «маму-берегиню», тому не кожен чоловік погодиться залишитись вдома. Такої ж думки чимало роботодавців, які не завжди готові із розумінням поставитись до бажання батька піти у декрет. Не краща ситуація і на законодавчому рівні, адже досі право на відпустку для догляду за дитиною закріплене за матір’ю і не передбачене окремо для тата. Змінити ситуацію покликаний новий закон про декретні відпустки, який вже пройшов перше читання у парламенті. Деталі з’ясовували наші експерти....

¤ 
Нові правила роботи «швидкої допомоги»: що змінилося?

Нові правила роботи «швидкої допомоги»: що змінилося?

З 1 січня 2021 року «швидка допомога» в Україні працює за новими правилами....





Найпопулярніші статті:

• Як позбутися шпори на п’яті [850] (3986)
• Розшифровка аналізу крові: [841] (3667)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (3040)
• Бюджет і ми… [965] (3033)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (3013)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (3009)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (3004)
• Допомога під час карантину [967] (2973)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (2897)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (2895)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (2893)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (2876)
• Живи до ста! [965] (2811)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (2742)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (2723)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (2688)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (2654)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (2495)

ТОП-15 свіжого номера:

• Основні характеристики зручної ковдри (142)
• Грибок у домі: як вивести і що робити, що більше не з’являвся (142)
• Кілька порад, як доглядати за кухонними ножами (141)
• Авто злетіло у кювет: водій загинув (138)
• Новорічний «подаруночок»… (135)
• Кімнатні рослини, які не тільки прикрашають квартиру, але й притягують удачу (135)
• Стрілянина у Рівному (134)
• Рівні можливості у догляді за дитиною. Головне в новому законі про декрет (132)
• Канікули у Рівненських школах продовжаться до 18 січня 2021 року (131)
• Як виростити ківі в домашніх умовах (129)
• Нові правила роботи «швидкої допомоги»: що змінилося? (127)
• Як визначити кислотність ґрунту на вашій ділянці (126)
• Зефір на сухому білку швидкої стабілізації (124)
• Рівненський авторемзавод готують до приватизації (121)
• Що треба знати про «постковідний синдром» (120)


 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2020 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс