Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №947 від 16.01.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Листопад 2020p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Грудень 2020p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Новини Рівне

#Ракурс розваг

Карбонат

Карбонат

На 1 кг готового карбонату: 1,1 кг свинячого філе з тоненьким прошарком жиру 1ст.л. солі 1ч.л. цукру 1ч.л. меленого чорного перцю 1 головка часнику 1 ч.л. копченої паприки (можна звичайної)

М’ясо миємо, просушуємо. Сіль змішуємо з цукром і чорним перцем, натираємо м’ясо, втираючи в нього спеції. Обв’язуємо ниткою, щоб збереглася форма. Обсмажуємо майбутній карбонат на сковорідці в невеликій кількості олії по кілька хвилин з кожного боку. Обсмажене м’ясо викладаємо на решітку і ставимо в духовку при 90С(!!!) на 90 хвилин. Саме такий режим дозволить всім сокам залишитися всередині, що і дасть таку низьку втрату у вазі – 10?%. В кінці бажано заміряти температуру всередині м’яса, вона має становити 65-67С, але якщо немає термометра, то робимо простіше – в найтовстіше місце втикаємо ніж- має виділятися прозорий сік.

Практично готовий карбонат обмазуємо сумішшю часнику і паприки і залишаємо в духовці, яку виключили. Там м’ясо відпочиває годину. Тоді виймаємо його, охолоджуємо при кімнатній температурі і залишаємо в холодильнику на 12 годин.

16.01.2020


Переглядів: 323

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 992 від 26.11.2020p.
¤ 
На міжнародних змаганнях рівнянин встановив новий рекорд Європи

На міжнародних змаганнях рівнянин встановив новий рекорд Європи

Рівненський плавець Михайло Романчук на змаганнях “International Swimming League”, що відбулися 21 листопада в Будапешті (Угорщина) встановив новий рекорд Європи на дистанції 800 м вільним стилем....

¤ 
«Верес» здобуває перемогу у Краматорську

«Верес» здобуває перемогу у Краматорську

Рівняни на виїзді обігрують «Авангард» завдяки дублю Михайла Шестакова!...

¤ 
Гімалайський суперфуд: чим корисна обліпиха

Гімалайський суперфуд: чим корисна обліпиха

Обліпиха – традиційний лікувальний продукт китайської медицини і Аюрведи, і священний плід в Гімалаях. Її сезон – час скористатися всіма перевагами для здоров’я....

¤ 
Потрійне зіткнення: двох пасажирів та водія вантажівки госпіталізували

Потрійне зіткнення: двох пасажирів та водія вантажівки госпіталізували

На автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» поблизу села Данчиміст Костопільського району 23 листопада сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими....

¤ 
Агродопомога по-новому:

Агродопомога по-новому:

реєстр фермерів та онлайн-заявки

На аграрну галузь припадає близько 40?% виручки від українського експорту. Однак великі прибутки переважно отримують потужні агрохолдинги, які збувають зерно та олію. Натомість дрібні фермери, які займаються тваринництвом чи вирощують овочі, не можуть пробитись на великі ринки і потребують державної підтримки. На початку листопада Верховна Рада ухвалила законопроєкт, який розширює держпідтримку сільгоспвиробників та створює Державний аграрний реєстр. Детальніше про зміни дізнався Центр громадського моніторингу та контролю....

¤ 
Що слід знати про COVID-тестування?

Що слід знати про COVID-тестування?

Пандемія коронавірусу набирає обертів, щодоби в країні фіксують по 12-13 тисяч нових випадків. Разом із збільшенням кількості інфікованих зростає і попит на тестування. В Україні роблять кілька видів тестів на COVID-19, їх можна пройти як безкоштовно, так і за гроші, дізнатись результат за день або чекати кілька тижнів. Центр громадського моніторингу та контролю зібрав усю важливу інформацію щодо COVID-тестування....





Найпопулярніші статті:

• Як позбутися шпори на п’яті [850] (3215)
• Розшифровка аналізу крові: [841] (2669)
• Бюджет і ми… [965] (2514)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (2460)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (2458)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (2455)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (2451)
• Допомога під час карантину [967] (2402)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (2387)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (2384)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (2371)
• Живи до ста! [965] (2323)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (2318)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (2219)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (2213)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (2192)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (2147)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (2036)

ТОП-15 свіжого номера:

• Громада, район чи область: (84)
• М’ясо по-французьки під соусом «Бешамель» (83)
• Чому краще купувати засоби для обличчя з помпою (77)
• На міжнародних змаганнях рівнянин встановив новий рекорд Європи (77)
• Осінка (67)
• Дівчина із сумними веснянками (67)
• Наукові відкриття і винаходи людства, які змінили світ до невпізнання (65)
• Агродопомога по-новому: (59)
• Вибори 2020. Післямова… (58)
• Гімалайський суперфуд: чим корисна обліпиха (58)
• Картопляний сік зробить волосся здоровим та блискучим (56)
• Потрійне зіткнення: двох пасажирів та водія вантажівки госпіталізували (56)
• «Верес» здобуває перемогу у Краматорську (56)
• Що слід знати про COVID-тестування? (54)
• Спортивні змагання в Острозі (51)


 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2020 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс