Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №974 від 23.07.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Вересень 2020p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Жовтень 2020p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Новини Рівне

#Ракурс добрих порад

Розморозити рибу допоможе сіль

Розморозити рибу допоможе сіль

Технологи застерігають: не можна розморожувати рибу в теплій воді, бо тоді змінюється консистенція м’язової тканини риби, з’являється неприємний запах.

– Щоб морожена необроблена риба (окрім наваги) швидше відтанула, залийте її холодною водою і киньте туди дрібку солі (чайну ложку на літр). Оброблену рибу чи рибне філе розморожувати в такий спосіб не можна – втрачається смак. Зазвичай таку рибу чи філе заливають холодною водою (співвідношення маси риби й рідини – 1:2): дрібна риба тане через 1,5-2 години, велика – через 3-4 години.

– Щоб зменшити втрату поживних речовин, воду підсолюють: на 1 кг риби беруть два – три літри води і 10-15 г солі. Технологи застерігають: не можна розморожувати рибу в теплій воді, тому що під час танення в теплій воді при температурі 35-40 оС відбувається денатурація частини білків, зменшується кількість води, що її утримують білки, збільшується втрата м’язового соку під час подальшої обробки. Змінюється консистенція зовнішніх шарів м’язової тканини, з’являється неприємний запах.

– Якщо рибу розморожувати швидко при температурі 15-20 градусів, то риба поглине воду і маса її збільшиться на 5-10 %. Для зменшення втрати мінеральних речовин під час танення до води, у якій тане риба, додають сіль (3 столові ложки на літр води). Цілу, почищену від тельбухів рибу витримують 15-20 хвилин, а філе й окремі шматки – 7 – 10 хвилин. Сама собою солона вода робить м’ясо морської риби світлим і соковитим.

– На повітрі розморожують зазвичай не тільки брикети рибного філе, але й рибини цінних порід. Рибу розкладають на столі й прикривають поліетиленовою плівкою (щоб зменшити процес випаровування вологи).

– Розморожену рибу не рекомендують знову заморожувати, тому що це призводить до втрати соку, окрім того, різко погіршуються її смакові якості.

23.07.2020


Переглядів: 622

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 986 від 15.10.2020p.
¤ 
Прості способи зберегти тепло

Прості способи зберегти тепло

Зростання тарифів на комунальні послуги спонукає нас до пошуку рішень економії. Більшість заходів з енергозбереження не потребують великих фінансових витрат, проте є дуже ефективними. Тож пропонуємо вам корисні поради, які допоможуть взимку економити і підтримувати у домівці комфортну температуру....

¤ 
“Кардинал-Рівне” здобуває третю поспіль перемогу в чемпіонаті!

“Кардинал-Рівне” здобуває третю поспіль перемогу в чемпіонаті!

Відкривши рахунок вже на 16-й секунді гри, рівняни впевнено довели до перемоги матч восьмого туру чемпіонату Favbet Екстра-ліги проти хмельницького “Сокола”....

¤ 
Нетверезий водій збив нетверезого пішохода

Нетверезий водій збив нетверезого пішохода

Автопригода сталася восьмого жовтня близько опівночі у м. Дубно. Водій після скоєння ДТП із місця події зник, однак втекти йому завадили небайдужі громадяни....

¤ Три чверті віку в ногу з часом
Рівненська медична академія: заклад європейського формату

Рівненська медична академія: заклад європейського формату

Її випускникам притаманні висока професійність, компетентність, людяність, милосердя, уважність до хворого, вміння з ним спілкуватися

КЗВО «Рівненська Медична Академія» РОР виповнилося 75 років. З точки зору історії цей термін невеликий, але якщо окинути поглядом досягнуте – пройдений шлях бачиться значущим, а головне – пройденим із честю, гідністю та користю для здоров’я нації. Підвалини для майбутньої академії заклали Школа фельдшерів і Школа медсестер, які радянська влада організувала в Рівному відразу після приєднання краю до складу СРСР у 1939 році, але свої жорстокі корективи у навчання їх студентів внесла війна....

¤ 
Віталій Коваль:

Віталій Коваль:

«Рівне стане сучасним та безпечним містом, у якому хочеться жити»*

Коли кандидат на посаду міського голови Рівного Віталій Коваль вимовив цю фразу, пригадала: частенько чула її в польських містах та містечках, вивчаючи досвід їхньої реформи місцевого самоврядування. Навіть більше: вона стала таким собі слоганом для бургомістрів. Бо, оскільки податки там сплачуються за місцем проживання (а не роботи, як у нас), міста просто змагаються за… своїх жителів. І, звісно, стають усе більш комфортними....

¤ Народний кандидат
Валерій КОРОТКОВ: «Над господарями та справжніми господарями повинен бути МУДРИЙ господар»

Валерій КОРОТКОВ: «Над господарями та справжніми господарями повинен бути МУДРИЙ господар»

Його безперечні переваги над всіма іншими кандидатами: життєвий, професійний та управлінський досвід найпотужнішого бізнесмена Рівненщини на зламі століть плюс політична незалежність

Проїхався сьогодні містом Рівне. Вулиці рясніють бігбордами, сітілайтами, транспарантами з обличчями молодих політиків. І кожний з них закликає: «Рівному потрібен господар!», «Місту потрібен справжній господар!». Та не зустрів серед них фотопортрета МУДРОГО господаря, який має моральне право так себе назвати, – Валерія КОРОТКОВА. Бо лише він заслужив це високе та шановане у народі звання ще на початку 90-х років, коли на своїх плечах утримував інфраструктуру нашого обласного центру....





Найпопулярніші статті:

• Як позбутися шпори на п’яті [850] (2572)
• Бюджет і ми… [965] (2139)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (2098)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (2067)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (2061)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (2055)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (2051)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (2047)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (2036)
• Живи до ста! [965] (2022)
• Допомога під час карантину [967] (2021)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (1905)
• Розшифровка аналізу крові: [841] (1881)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (1850)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (1837)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (1813)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (1801)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (1717)

ТОП-15 свіжого номера:

• Валерій КОРОТКОВ: «Над господарями та справжніми господарями повинен бути МУДРИЙ господар» (129)
• Після перемоги на виборах Віталій Коваль впровадить у Рівному соціальну «картку рівнянина»* (72)
• Рівненська медична академія: заклад європейського формату (68)
• Віталій Коваль: (68)
• “Рівне Разом” провели екологічну акцію по очищенню озера Басів Кут* (66)
• Прості способи зберегти тепло (64)
• “Кардинал-Рівне” здобуває третю поспіль перемогу в чемпіонаті! (64)
• Нетверезий водій збив нетверезого пішохода (60)
• Срібні прикраси врятує перекис водню (56)
• «Розминка від чемпіона» завітала у Бугринську ОТГ (56)
• Коли найкраще квасити капусту у жовтні і листопаді 2020 року за місячним календарем (56)
• Лінивий форшмак (55)
• Спортсмен з Рівненщини посів друге місце на Всеукраїнській спартакіаді (53)
• Рівненські студенти прийняли участь у проєкті Олімпійського комітету  (50)
• Юрій ВІРТ: «Залишилося багато запитань до підопічних» (50)


 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2020 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс