М’ясо порізати порційно, відбити, посолити, поперчити, змазати гірчицею. Цибулю порізати кільцями.
Для соусу: масло розтопити в сковорідці, додати борошно порційно, постійно помішуючи лопаткою. Влити тепле молоко, знову постійно розмішуємо, щоб не утворилися грудочки. На маленькому вогні проварюємо кілька хвилин – це буде залежати від того, чи будете додавати вино, якщо будете, то соус робимо густим, якщо без вина – соус робимо соусом. Додаємо мускатний горіх, сіль, перець за смаком.
В форму викладаємо м’ясо, зверху цибулю, натираємо по всій поверхні сир, а зверху розподіляємо соус. Запікаємо при 180С 40-50 хвилин до рум’яної корочки.
¤ Чим корисний часник?Ми звикли вважати часник спецією, але, насправді, цей овоч може принести величезну користь для здоров’я. Тільки треба вміти його правильно їсти....
| | ¤ Арсенал боєприпасів виявили у квартирі рівнянинаПравоохоронці вилучили у рівнянина пістолет Макарова, шість гранат й вісім запалів до них, чотири детонатори, три димові шашки та понад 850 патронів до різної зброї....
|
¤ Стала жертвою шахраїв, намагаючись отримати соціальну допомогу34-річна жителька Дубенського району побачила у соціальній мережі допис із інформацією про виплату, яку можна отримати від держави. Перейшовши за посиланням – вказала дані банківської картки, зокрема й CVV-код та пін-код....
| | ¤ НМТ на Рівненщині: з 14 березня стартує реєстрація, а 14 травня – тестування14 березня стартує реєстрація для проходження національного мультипредметного тесту в 2024 році. А основна сесія НМТ триватиме з 14 травня до 25 червня....
|
|