Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1043 від 25.11.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Чи варто вдома тримати фіалки – що про це говорять народні прикмети

Чи варто вдома тримати фіалки – що про це говорять народні прикмети

Фіалки прикрашають величезну кількість квартир. Однак далеко не всі господині знають, що перевагою цих квітів є не тільки краса, але і користь.

Так, кімнатна рослина може допомогти в боротьбі з різними недугами і з комахами-шкідниками. Крім того, з фіалками пов’язано чимало хороших прикмет.

Користь фіалок

У квітах міститься ряд корисних сполук, включаючи глікозиди, таніни, каротиноїди і ефірні олії. Саме тому трава фіалки допомагає в боротьбі зі сверблячкою та іншими шкірними захворюваннями.

Рослина може бути корисною в лікуванні захворювань шлунка і кишечника. Іноді в відварі з фіалки можна викупати свою дитину. Можливо, ця процедура допоможе швидше прибрати висипання зі шкірного покриву малюка.

У будь-якому випадку, при застосуванні лікарських відварів або настоїв з фіалки рекомендуємо проконсультуватися з лікарем, тому що в її соку присутні отруйні речовини, які у великих кількостях і при неправильному застосуванні можуть зашкодити вашому здоров’ю.

Інші переваги фіалок

У будинках, де є ці квіти, зазвичай немає тарганів і мурах. Річ у тім, що ефірні олії, які містяться в рослині відлякують комах.

Народні прикмети про фіалки

Віра в прикмети накладає відповідальність за утримання фіалки у належному вигляді, оскільки квітуча рослина буде індикатором здорової сім’ї. Але буває так, що улюблена квітка раптом загинула. Не засмучуйтеся сильно. Можливо, вона забрала собі негатив, призначений для вас. Якщо загинула фіалка, то вона взяла на себе хворобу господаря. Попрощайтеся подумки з нею і подякуйте за те, що вона жила поряд з вами і прикрашала ваше життя. На місце загиблої обов’язково посадіть молоду фіалку. Тільки садіть її в хорошому настрої, тоді сенполія швидко приживеться, і незабаром радуватиме вас пишним цвітінням.

На Сході вірять, що фіалка, що живе в будинку, – це гарантія миру, гармонії та благоденства в сім’ї. Вона заряджає приміщення позитивною енергією. Де цвітуть фіалки, там немає сварок та скандалів, там панують порозуміння та турбота. Ці ніжні квіточки створюють у будинку затишок та комфорт.

Фіалки з червоними суцвіттями, за одними повір’ями, залучають до будинку потоки грошової енергії, тим самим покращуючи фінансове благополуччя своєї господині. У той же час, інші запевняють, що червона фіалка, що несподівано розквітла, обіцяє господині незабаром пристрасне кохання. Теж не погано.

Сенполії з фіолетовими суцвіттями є індикаторами кохання та взаєморозуміння. Вони сприяють духовному зростанню та розвитку, зміцнюють характер, допомагають розвинути інтуїцію та дар передбачення. Не рекомендуємо їх ставити у кімнаті, де сплять діти.

Фіалки з блакитними квітами підходять людям із творчими нахилами, оскільки вважається, що такі квіти надихають їх на створення шедеврів. Блакитні фіалки будь-кому швидко допоможуть забути про нудьгу і зневіру. Вони роблять людину більш гармонійною, розвивають її творчі здібності. Такі фіалки чудово підходять для дитячих закладів: різних студій та шкільних класів.

Білі фіалки приносять у будинок гармонію, приглушають яскраві емоції та очищають простір від негативного впливу поганих думок та сварок. Вони допомагають після важкого робочого дня зняти втому та емоційну напругу. Вони цілком здатні полегшити душевні муки і прогнати чорні думки. Горщики з білими фіалками ідеально підходять для дитячих кімнат – вони оберігають здоров’я та сон малюків.

Сенполії з рожевими суцвіттями стоять на сторожі здоров’я – попереджають хвороби горла та щитовидної залози, знижують надлишковий апетит. В емоційному плані ці квіти піднімають настрій людей, допомагають відчути радість від життя. Рекомендуємо завести такі фіалки людям, які мають багато проблем. Так, рожева фіалка на вікні самотньої дівчини закликає її до пошуку своєї половинки та створення сім’ї. У песимістах вона пробуджує активність та життєлюбство.

Тільки треба пам’ятати, що ця ніжна квітка з суцвіттями будь-якого забарвлення вимагає дбайливого ставлення до себе. Мало тільки полити і забути. Треба поговорити, любовно торкнутися листочка, відчути аромат її квітів. Нелюба квітка може зачахнути від відсутності простого ранкового привітання. Повертайте горщик з фіалкою іншою стороною до світла – це позбавить квітку негативної енергії.

Якщо вам подарували фіалку, постарайтеся в подяку за це дати дарувальнику кілька монет – це посилить позитивний вплив квітки на вас та ваш будинок.

Прекрасним подарунком вважається горщик з фіалкою для самотньої жінки чи дівчини від людей, які самі щасливі у шлюбі, оскільки вважається, що благодійна енергія сімейного благополуччя перейде до нової господині квітки, і їй незабаром вдасться вийти заміж.

Подаруйте квітучу сенполію подрузі, яка за життя інертна, позбавлена ??енергії, або якщо її нерви на межі. Сенполія створить у її будинку сприятливу енергетику, підвищить працездатність і водночас врівноважить її душевні сили. Кімнатні фіалки створюють у будинку поле удачі та заспокоюють неврівноважених людей.

В офісі подарована квітуча фіалка зможе згуртувати недружний колектив, допоможе йому подружитися та налаштуватися на лад.

Якщо вам подарували квітучу фіолетовим кольором сенполію, помістіть її у вітальні – це одразу покращить атмосферу у всьому будинку. Очікуйте, що події у вашій родині незабаром будуть стрімко та яскраво розвиватися.

Рожева фіалка, отримана в дар, гарантує господині успіх у компанії друзів. Можливо, ви дуже скоро станете душею компанії і знайдете нових приємних знайомих. Якщо фіалку з білими квітами приніс у подарунок ваш коханий, намагайтеся ретельно її доглядати.

Якщо вона буде довго і рясно цвісти – на вас чекає щасливе і довге кохання. Якщо ж фіалка скоро зав’яне – стосунки скоро закінчаться.

25.11.2021


Переглядів: 1016

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1161 від 15.03.2024p.
¤ 
Чим корисний часник?

Чим корисний часник?

Ми звикли вважати часник спецією, але, насправді, цей овоч може принести величезну користь для здоров’я. Тільки треба вміти його правильно їсти....

¤ 
Арсенал боєприпасів виявили у квартирі рівнянина

Арсенал боєприпасів виявили у квартирі рівнянина

Правоохоронці вилучили у рівнянина пістолет Макарова, шість гранат й вісім запалів до них, чотири детонатори, три димові шашки та понад 850 патронів до різної зброї....

¤ 
Стала жертвою шахраїв, намагаючись отримати соціальну допомогу

Стала жертвою шахраїв, намагаючись отримати соціальну допомогу

34-річна жителька Дубенського району побачила у соціальній мережі допис із інформацією про виплату, яку можна отримати від держави. Перейшовши за посиланням – вказала дані банківської картки, зокрема й CVV-код та пін-код....

¤ 
НМТ на Рівненщині: з 14 березня стартує реєстрація, а 14 травня – тестування

НМТ на Рівненщині: з 14 березня стартує реєстрація, а 14 травня – тестування

14 березня стартує реєстрація для проходження національного мультипредметного тесту в 2024 році. А основна сесія НМТ триватиме з 14 травня до 25 червня....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21004)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17146)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14408)
• Допомога під час карантину [967] (14317)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14162)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (13972)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13841)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13818)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13793)
• Живи до ста! [965] (13789)
• Бюджет і ми… [965] (13727)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13711)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13594)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13511)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13506)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13452)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13052)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13035)

ТОП-15 свіжого номера:

• НМТ на Рівненщині: з 14 березня стартує реєстрація, а 14 травня – тестування (236)
• «Війна триває і важливо будувати витрати так, аби вони наближали перемогу», – Олександр Коваль (44)
• Арсенал боєприпасів виявили у квартирі рівнянина (44)
• Стала жертвою шахраїв, намагаючись отримати соціальну допомогу (42)
• Чим корисний часник? (41)
• Порошок, гель або капсули – все про засоби для прання (40)
• Шоколадно-ванільні сирники з вишнями (40)
• Чудовий спосіб, як очистити конфорки до стану нових всього за 10 хвилин (38)
• Що можна додати в дешевий шампунь, щоб поліпшити його якість та ефективність? (29)
• Навіщо кидати в блендер кульки, зроблені з алюмінієвої фольги? (29)
• Які страви не можна готувати в алюмінієвому посуді? (28)
• Як надати першу допомогу при опіках? (28)
• Продавала цигарки (26)
• Для чого варто купувати найдешевше туалетне мило? (26)
• Спеції, які варто додати до кави для покращення роботи мозку (25)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"