Для приготування цієї простої страви потрібно взяти необхідну кількість води. Зазвичай рідини береться удвічі більше, ніж крупи.
При варінні ж не варто залишати кришку каструлі відкритою. В цьому випадку вода википить завчасно, гречка підгорить. З цієї причини крупу під час готування потрібно прикривати.
Якщо є побоювання, що каша підгорить навіть при всіх правилах, то її можна зняти з вогню на кілька хвилин раніше. При цьому важливо не відкривати кришку і дати настоятися крупі ще близько десяти хвилин, щоб гречка ввібрала залишки води.
Деякі господині для того, щоб страва була ще смачнішою, проробляють одну просту маніпуляцію. Після того як гречка буде готова, то каструлю загортають в теплу ковдру і тримають так близько години.
¤ Викрили на незаконному перевезенні бурштину-сирцюДнями під час патрулювання селища Володимирець на вулиці Поліській у поле зору екіпажу сектору реагування патрульної поліції відділення №1 (смт Володимирець) Вараського ВП потрапив автомобіль «ВАЗ-2101», водій якого під час виконання повороту не увімкнув відповідний покажчик....
| | ¤ Свій до свого по своєЦе гасло західноукраїнських товаровиробників двадцятих років минулого сторіччя сьогодні, як ніколи, актуальне. Підтримка і розвиток місцевих підприємств є дуже необхідними в наш час. Це додаткові робочі місця, зарплати, гроші в бюджети усіх рівнів, наповнення пенсійного фонду....
|
¤ Виробник овочевих консервів з Рівненщини не збавляє обертівПід час війни місцеве підприємство «Щедра нива» працює на максимальній потужності. Постачає на український ринок якісні консерви горошку, кукурудзи, квасолі....
| | ¤ «Аграрії, ЗСУ та критична інфраструктура першочергово забезпечуються пальним», - – Віталій КовальВідбулася селекторна нарада під головуванням начальника Рівненської ОВА Віталія Коваля та за участі голів районних адміністрацій, територіальних громад....
|
|