Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1064 від 21.04.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"



  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Червень 2022p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Липень 2022p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне

#Ракурс житейський

Пальчики оближеш:

Пальчики оближеш:

шоколадна паска з родзинками

Інгредієнти: борошно – 450 г; какао – 60 г; дріжджі – 17 г; молоко – 160 мл; вершкове масло – 100 г; цукор – 160 г; яйця – 2 шт; щіпка солі; родзинки – 50 г; шоколадні краплі – 100 р. Для глазурі: цукрова пудра – 2 склянки; охолоджені яєчні білки – 2 шт.

Приготування:

Починаємо робити опару. У миску розбиваємо 2 яйця і добре перемішуємо з цукром. Суміш перетворюється у світлу однорідну масу. Потім додаємо розтоплене вершкове масло і перемішуємо. Ненадовго відставляємо миску вбік. Беремо іншу і висипаємо в неї дріжджі, додаємо тепліше молоко. Дріжджову суміш поєднуємо з яєчною. Накриваємо харчовою плівкою, ставимо у тепле місце й чекаємо 8-10 годин.

В окремій мисці потрібно змішати просіяне борошно з какао і додати в опару. Добре вимішуємо, але не забиваємо борошном. Додаємо родзинки, які попередньо замочили в теплій воді, щоб вони трошки розбухли, і шматочки чорного шоколаду.

Тісто готове, тепер викладаємо його в спеціальні формочки для випікання паски, які ви змастили заздалегідь вершковим маслом і самі ці формочки ставимо в тепле місце, щоб тісто добре піднялося. Випікаємо шоколадні пасхальні паски в попередньо нагрітій до 180 оС духовці близько пів години.

Готуємо глазур. Цукрову пудру просіюємо через сито. Потім висипаємо її в чисту миску або каструльку, додаємо білок. Збиваємо до утворення білої піни. Як тільки глазур готова, намазуємо нею паску. Не можна давати глазурі застоюватися, інакше вона засохне.

Готову паску прикрашаємо – горіхами, цукатами, кокосовою стружкою, макарунами.

21.04.2022


Переглядів: 317

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1073 від 23.06.2022p.
¤ 
Ці 4 продукти є шкідливими для людського мозку

Ці 4 продукти є шкідливими для людського мозку

Цукрозамінник Аспартам...

¤ 
На Рівненщині готуються до початку нового навчального року

На Рівненщині готуються до початку нового навчального року

У Рівненській ОВА обговорили початок навчального року в очному форматі. Про це йшлося на нараді під головуванням першого заступника голови РОВА Сергія Подоліна з представниками освіти, соцзахисту та фінансів....

¤ 
Особливості культурної спадщини Рівненського Полісся презентували в національному музеї у Пирогові

Особливості культурної спадщини Рівненського Полісся презентували в національному музеї у Пирогові

Культурні традиції Рівненського Полісся упродовж двох днів демонстрували у Національному музеї народної архітектури та побуту України....

¤ 
Ще одна лікарня Рівного отримала електрогенератор від благодійників

Ще одна лікарня Рівного отримала електрогенератор від благодійників

16 червня секретар Рівненської міської ради передав адміністрації Рівненської дитячої лікарні новий потужний електрогенератор, який здатний забезпечити автономним живленням увесь медичний заклад у разі надзвичайних ситуацій. Таким чином, вдалося повністю забезпечити усі медичні заклади Рівного потужними електрогенераторами....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (15691)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (13948)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (11600)
• Допомога під час карантину [967] (11527)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (11390)
• Живи до ста! [965] (11063)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (10976)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (10972)
• Бюджет і ми… [965] (10909)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (10898)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (10885)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (10877)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (10789)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (10765)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (10746)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (10598)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (10330)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (10277)

ТОП-15 свіжого номера:

• «Сміттєві» банки… (408)
• Як захистити себе і тварин від комарів і кліщів за допомогою простого настою? (90)
• На Рівненщині готуються до початку нового навчального року (90)
• Як приготувати розчин з марганцівки та часнику, щоб захистити помідори від хвороб? (88)
• Особливості культурної спадщини Рівненського Полісся презентували в національному музеї у Пирогові (87)
• Ще одна лікарня Рівного отримала електрогенератор від благодійників (86)
• Ці 4 продукти є шкідливими для людського мозку (85)
• Як позбутися від мурах на грядці і вдома простими народними засобами? (85)
• В’їхав у автомобіль на мотоциклі (67)
• Коли мульчування полуниці корисне, а коли принесе лише шкоду? (65)
• Названі прості способи для зменшення холестеринових бляшок (64)
• Прості способи, які допоможуть позбутися моху на грядках в городі (63)
• Чи дійсно склянка теплого молока на ніч допомагає краще заснути? (62)
• Медики вказали на небезпеку використання прострочених ліків (61)
• Дієве підживлення для кабачків, після якого овочі почнуть активно рости (61)


 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс