Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №457 від 15.07.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Вбивство у Орлівській психлікарні

Події, які днями відбулися у Орлівській психіатричній лікарні можна порівняти хіба що з гостросюжетним трилером. Ніхто й уявити не міг, що чолов’яга, якого напередодні привезли до медичного закладу правоохоронці, з’їде з глузду.

Зазвичай, особливо буйних пацієнтів психіатричних лікарень медперсонал прив’язує мотузками до ліжка, аби ті не завдали шкоди ані собі, ані іншим. Та 37-річний житель Костопільського району Микола (ім’я змінено з етичних міркувань) таким не здавався… Так, він мав діагноз - шизофренія, колись проходив примусове лікування, а останнього разу був затриманий за погрози сусідам і біганину напівроздягнутим, однак ознак агресії у чоловіка не виявили. Тому він і опинився не у “карцері”, а у багатомісній, точніше, семимісній палаті.

Однак вночі чоловік несподівано для всіх відірвав металеве бильце від ліжка на якому лежав та почав завдавати ним удари своїм сусідам. Під опалу потрапили двоє чоловіків, які від нанесених травм загинули відразу. Ще трьох, сильно травмованих пацієнтів направили до реанімації. Проте, врятувати вдалося лише двох з них…

Самого ж вбивцю вдалося зв’язати та “накачати” заспокійливим.

Наразі правоохоронці порушили кримінальну справу за фактом навмисного вбивства двох або більше осіб. Крім того, стражі закону мають з’ясувати, що стало причиною конфлікту в палаті.

15.07.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 15.07.2010p. 
На головну сторінку