Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №463 від 27.08.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Вони це заслужили…

День міста, яке Рівне відзначатиме 29 серпня, стане для трьох рівнян по-своєму незабутнім. Агроном КП “Рівненський міський трест зеленого господарства” Валентина ОКСЕНЮК, начальник комунального закладу “Обласний центр з фізичної культури і спорту інвалідів “Інваспорт” Віктор КУЧЕР та завідувач дошкільного навчального закладу №35 Марина ЩУРУК отримають почесну нагороду за професійну діяльність, якій вони присвятили життя - відзнаку “За заслуги перед містом” ІІІ-го ступеня.

Без такої ж відзнаки тільки ІІ-го ступеню не залишиться і всесвітньовідомий німецький лікар, директор клініки “Деегенберг” у місті Бад Кіссінгем Пітер ДЕЕГ. Він докладає чимало зусиль для підготовки рівненських хірургів. Щороку наші медики проходять стажування у його клініці, а Рівне - отримує допомогу.

Управлінню транспорту виділили кошти

270 тис. грн. виділили депутати Рівнеради міському управлінню транспорту та зв’язку для виконання Програми підвищення безпеки дорожнього руху в Рівному на 2009-2012 роки. По 71,5 тис. грн. спрямують на вдосконалення вулично-дорожньої мережі міста та маршрутної системи пасажирського транспорту, 62,5 тис. грн. піде на оптимізацію роботи технічних засобів регулювання дорожнього руху. Решта, у вигляді 64,5 тис. грн., лишається на організацію транспортного руху та системи парковок Рівного.

Колонію звільнили

2 850 грн. 48 коп. не надходитиме більше до міської скарбнички. Рівнерада звільнила від сплати земельного податку Городищенську виправну колонію за ділянку, що обліковується на вул.Кн.Володимира, 16/18, і використовується як розвантажувальний майданчик і залізнична гілка.

Ванзуряк нарешті із землею

Після чергового розгляду питання про виділення земельної ділянки заступнику прокурора області Павлу Ванзуряку та особистого прохання міського голови, депутати врешті позитивно проголосували за це рішення. Відтак, прокурор матиме 10 соток на вул.Київська для будівництва та обслуговування житлового будинку. Оскільки місто не має вільних квартир, які згідно з законодавством повинні надаватися іногороднім працівникам силових структур, не залишається нічого окрім виділення землі. Однак у цих установах конвеєр призначень настільки потужний, що гарантії тому, що після отримання ділянки пан Ванзуряк ще тривалий час працюватиме у Рівному - немає.

Міліцейський муніципалітет

До кінця року функції муніципальної міліції виконуватиме Рівненський міськвідділ міліції. Для цього вже спрямовують 400 тис. грн. Якщо експеримент виявиться вдалим, то питання про створення окремого підрозділу у міськвиконкомі відпаде.

27.08.2010



Рівне-Ракурс №10 від 27.08.2010p. 
На головну сторінку