Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №466 від 16.09.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Сміємося!

В “Екваторі” продовжували життя

Усім відомий вислів - “сміх продовжує життя”, у неділю могли відчути на собі понад сотню рівнян. У будь-якому випадку нудьгувати нікому не довелося.

Безкоштовний перегляд КВК, принаймні в обласному центрі - явище досить рідкісне, оскільки на такі заходи зазвичай потрібно купувати квитки. Цього разу вхід був абсолютно вільний, а публіку у ТРЦ “Екватор” розважала команда “Хлеба и Зрелищ”, яка вже досить відома серед любителів КВК Рівного. Окрім традиційних мініатюр, виступ супроводжували цікавими конкурсами, наприклад, вибирали пари хлопців з дівчатами, представникам прекрасної статі зав’язували очі, давали у руки апельсин і вони повинні були чим швидше нагодувати ним хлопців. Як розповів один із членів команди Павло ГОЛОВАНЧУК, спочатку хотіли таким чином використати лимони, проте все-таки пошкодували парубків. Також, протягом всього виступу глядачі вигадували слогани та вірші з назвою команди, найкращі з яких періодично зачитували зі сцени. На переможців усіх конкурсів чекали подарунки.

Отож вихідний день рівняни провели надзвичайно приємно та корисно: і посміялися, і у конкурсах участь взяли. До речі, команда на цьому не зупиняється: 19 вересня в “Екваторі” знову буде їх виступ, програму обіцяють представити ще цікавішу.

16.09.2010Дмитро ГУБАНОВ



Рівне-Ракурс №10 від 16.09.2010p. 
На головну сторінку