Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №467 від 23.09.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#У районі

Інтернет - велика сила

Днями в Млинівській центральній районній бібліотеці відбулося офіційне відкриття інтернет-залу, який надаватиме вільний і безкоштовний доступ до всесвітньої мережі та нові бібліотечні послуги місцевому населенню.

“Перемога у конкурсі проектів програми “Бібліоміст” - це перший крок бібліотечної системи району на шляху до оновлення публічних шкільних бібліотек краю. Всі користувачі лише виграють від того, що бібліотеки стануть потужними громадськими інформаційними центрами. Тут кожен зможе отримати необхідну інформацію, знання, навички чи поспілкуватися з друзями та рідними”, - зазначила Людмила Романович, координатор програми “Бібліоміст”.

Ноу-хау центральної бібліотеки привернуло до себе увагу не лише молоді, а й людей старшого віку, у тому числі й пенсіонерів. Під час презентації працівники бібліотеки продемонстрували присутнім сайти та електронні ресурси Рівненської обласної наукової бібліотеки, зокрема відесюжет з досвіду роботи Інтернет-центру бібліотеки села Синьків Тернопільської області. Досить жваво пройшло спілкування з колегами Сарненської та Радивилівської центральних районних бібліотек у програмі Skype.

Тож завдяки Інтернету місцеві жителі не лише поринуть з головою у безмежний всесвіт інформації, а й частіше відвідуватимуть бібліотеки, які згодом зроблять публічними центрами громадської активності.

23.09.2010



Рівне-Ракурс №10 від 23.09.2010p. 
На головну сторінку