Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №476 від 03.12.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Нотки душі

Номінант “Cara Awards 2009” співав для рівнян на біс!

Нещодавно до Рівного завітав київський гурт “Джазекс-бенд”. За роки свого існування він вже встиг стати лауреатом міжнародних конкурсів джазової музики, а зараз є номінантом престижної американської премії “Cara Awards 2009” за напрямками “Найкращий європейський альбом”, “Найкраща інтерпретація класичного мистецтва” та “Найкращий джазовий альбом”.

Концерт такої багатообіцяючої вокальної групи відбувався в залі камерної та органної музики. Помалу сходилися люди… Зал був не повний, проте небайдужий. Це справді виявилося дуже цікаво і захоплююче! Артисти виступають без супроводу інструментів, вся музика твориться голосами - три чоловічих, три жіночих. У кожного своя партія, а зливаючись - наповнена всім необхідним музична композиція, слухаючи яку, дуже цікаво спостерігати за роллю кожного і за результатом в цілому.

Усі композиції зроблені у різних стилях. Об’єднує їх власне аранжування. Так, глядачі слухали такі популярні і пізнавані пісні як: “Besame mucho”, “Venus” та “Pretty Woman”. А під російську народну “Калинку” підспівували майже всі!

Настрій був хороший, як у глядачів, які дуже уважно слухали і гарно сприймали гурт, так і в самих виконавців, адже їм сподобалася така приємна атмосфера залу. Тому одну пісню вони присвятили нашому місту.

На завершення концерту - попурі з аранжованих творів групи “ВВ” Олега Скрипки. Головною темою, звичайно, була відома всім “Весна”.

Ця остання композиція стала дійсно вибуховою! Наприкінці зал встав, аплодував і не відпускав “Джазекс-бенд”. Тому співали тричі, адже не відреагувати на такі бурхливі овації не могли. Глядач був задоволений і вдячний, та й артистам приємно, адже виступ гурту “Джазекс-бенд” у Рівному дійсно вдався!

03.12.2010Ольга ГРИНЕВИЧ



Рівне-Ракурс №10 від 03.12.2010p. 
На головну сторінку