Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №485 від 27.01.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Без рецепта

Від бурштину молодшають

Хоча ми й живемо в зоні покладів бурштину, лікувальної кислоти з нього Рівненщина не виробляє. Та й із заготівлею самого каменю вже давно є проблема. Проте препарат бурштинова кислота в аптеках продається.

Бурштинова кислота є природною речовиною й має могутню оздоровчу дію, не викликаючи побічних ефектів і звикання. Бурштинова кис лота стимулює вироблення енергії в клітинах. З віком клітини організму починають втрачати здатність до вироблення енергії, що призводить до швидкого старіння. Сполука, що дає енергію - це АТФ (аденозинтрифосфат). Бурштинова кислота саме й сприяє виробленню АТФ.

Бурштинова кислота також допомагає засвоєнню кисню клітинами. Наприклад, приріст швидкості споживання кисню клітинами печінки при додаванні бурштинової кислоти збільшується у 60 разів. Бурштинова кислота знешкоджує вільні радикали. Володіє потужними антиоксидантними властивостями. Вона поліпшує роботу більшості органів: мозку, серця, нирок (розчиняє камені).

Також бурштинова кислота перешкоджає виникненню пухлин і гальмує ріст уже виниклих. Зміцнює імунітет. Бурштинова кислота стимулює вироблення інсуліну й тим знижує вміст цукру в крові, що дуже важливо для довголіття. Нормалізує роботу нервової системи та протидіє стресам. Підсилює дію інших ліків. Нейтралізує велику кількість отрути (у тому числі від паління, алкоголю, наркотиків тощо).

27.01.2011Ольга ЯРОШ



Рівне-Ракурс №10 від 27.01.2011p. 
На головну сторінку