Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №485 від 27.01.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Макіївка – 2

Чоловік помстився жінці, шестикласниця – школі

Близько п’ятої години вечора у чергову частину Рів-ненського міськвідділу міліції зателефонував невідомий та повідомив, що у дворі будинку на вулиці Степана Бандери, 36А знаходиться замінований автомобіль.

За вказаною адресою одразу виїхала слідчо-оперативна група, піротехніки НДЕКЦ та всі відповідні служби. Проте після ретельного обстеження всіх автомобілів, припаркованих у дворі будинку, а також на прилеглій території, жодної вибухівки не знайшли.

Жартівником виявився 50-річний рівненський підприємець Олександр, мешканець цього ж будинку. За словами начальника Рівненського МВ УМВС Олексія ЛОЗЯНА, перед тим Олександр посварився з дружиною, а поштовхом стали переглянуті новини щодо вибухів у Макіївці.

Наступного дня піротехніки виїхали на розмінування у Здолбунівський район. О 9.18 в чергову частину райвідділу міліції телефоном надійшло повідомлення про замінування загальноосвітньої школи в селі Кунин. На час обстеження із приміщення навчального закладу евакуювали школярів, педагогів та працівників закладу. Пошуки вибухівки тривали понад годину. Втім, на щастя, повідомлення про замінування не підтвердилося.

Працівники міліції і на цей раз встановили жартівника. Ним виявилася учениця 6-го класу цієї школи Вікторія. Коли юна “мінерка” телефонувала у міліцію, представилася ім’ям своєї подруги, яка, до речі, перебуває зараз на лікарняному. У своєму повідомленні дівчина сказала, що чула, начебто старшокласники хочуть замінувати школу. У той час вона знаходилася у навчальному закладі, однак після евакуації Вікторія пішла додому. Правоохоронцям згодом пояснила, що вирішила пожартувати та зірвати уроки.

На батьків працівники Здолбунівської міліції склали адмінпротокол за неналежне виховання дітей. А міру покарання визначатиме суд.

27.01.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 27.01.2011p. 
На головну сторінку